Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak já teda pojedu tím EC, a budu na svinově 13:51, potvrzuju
![]()
kri: to je mi moc líto a nespala jsi s manželem? to bude v pohodě, třeba praskla jenom žilka, jak si vstala nebo ležela…
já moc necítila malého, ale večer kopkal, tak snad je taky vše ok…jdu na ko až v lednu, tak snad už edíka uvidím…viděla jsem ho ve 20 týdnu, to už je hrozně dlouho ![]()
j.s. píše:
tak já teda pojedu tím EC, a budu na svinově 13:51, potvrzuju![]()
![]()
j.s. píše:
kri: to je mi moc líto a nespala jsi s manželem? to bude v pohodě, třeba praskla jenom žilka, jak si vstala nebo ležela…
já moc necítila malého, ale večer kopkal, tak snad je taky vše ok…jdu na ko až v lednu, tak snad už edíka uvidím…viděla jsem ho ve 20 týdnu, to už je hrozně dlouho
já myslím, že to už se dělá kolem toho 30 týdne UTZ ne?Tak by jsi ho měla vidět.........
prasklo mi prkýnko na hajzlíku jak jsem ho montovala zpátky tak musím pro nové.....
ale možná budou stačit jen ty šrouby jestli se prodávají s packou.......
![]()
mě dneska malý rozbil jedinou vázu, co mám doma
sviňák…
jo a já mám na oběd asi zbytky a vlašák s vekou, co mi včera koupil ten můj, na snídani byly dva vajíčkové chlebíčky, mňam mňam…
![]()
Jani tobě dělají tak málo UTZ?? Mě dělá pokaždé
A já jdu na kontrolu ještě 22, tak prdelku uvidím
![]()
nene, nemůžu toho tolik pak táhnout..................jako mě to zase nevadí, protože časté utz pro to malé asi není moc dobré, a asi dr vidí, že je vše oká...........já mu věřím, je to moje zlatíčko
![]()
tak jsem zpátky, no sotva jsem vylezla na kozu tak jsem měla břicho jak kámen a doktor říká to vám tak tuhne? a já jo 2-3 za den, tak říkal že si to mám hlídat a jak by to bylo co 10minut tak jet do nemocnice že hrozí předčasný porod pro jistotu zkontroloval čípek a je vše v pořádku. Tak se prý mám šetřit a mimčo má 900g. No a dneska jsem si všimla, že sestra jeho manželka taky čeká mimčo. A na kontrolu jdu 30.12
tak se jdeme nachystat a jdeme, moc se mi nechce, tak papa naviděnou odpo
![]()
holky já nestíhám........
asi nebudeme mít dnes oběd.Už vyrážím pro tu bundu to se vrátím tak za 2 hodiny a .......děj se vůle Boží.Loučím se .....před druhou se Jani uvidíme a ostatní v shoppinu........no a vy ovečky co nemůžete přijet tak mějte hezký den.......pa pa
![]()
peti, to je dobře, že je vše oká
a co to je? ty potvůrko,neslíbila jsi nám něco????
![]()
Peťka1 píše:
tak jsem zpátky, no sotva jsem vylezla na kozu tak jsem měla břicho jak kámen a doktor říká to vám tak tuhne? a já jo 2-3 za den, tak říkal že si to mám hlídat a jak by to bylo co 10minut tak jet do nemocnice že hrozí předčasný porod pro jistotu zkontroloval čípek a je vše v pořádku. Tak se prý mám šetřit a mimčo má 900g. No a dneska jsem si všimla, že sestra jeho manželka taky čeká mimčo. A na kontrolu jdu 30.12
Holky, tak jsem doma. Mám zkrácený čípek a navíc je na něm nějaké poranění, takže bude krvácet, kdykoli se ho něco dotkne. Ve zprávě píše T27/27 a za tím !!! Tak to si nechám vysvětlit od tchána, jak špatné to je. Dal mi nějaké čípky a za týden kontrola. Prý to musíme nějak zadržet, abych nemusela na svátky do špitálu. Mám odpočívat a žádný sex. Termín porodu podle velikosti mimča posunutý na 1.4, takže se mi splnilo to, co jsem říkala od začátku, že to bude aprílové
Váha 676g a mám 3D fotečku ksichtíku, jen musím počkat až přijede můj a zprovozní skener. Má to jaksi přepojené a nefunguje to. ![]()