Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
9.12.10 09:06

tak já teda pojedu tím EC, a budu na svinově 13:51, potvrzuju :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.12.10 09:07

kri: to je mi moc líto a nespala jsi s manželem? to bude v pohodě, třeba praskla jenom žilka, jak si vstala nebo ležela…
já moc necítila malého, ale večer kopkal, tak snad je taky vše ok…jdu na ko až v lednu, tak snad už edíka uvidím…viděla jsem ho ve 20 týdnu, to už je hrozně dlouho :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 09:11

čau ty Barbucho............... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 09:11
j.s. píše:
tak já teda pojedu tím EC, a budu na svinově 13:51, potvrzuju :-P :-P :-P
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 09:13
j.s. píše:
kri: to je mi moc líto a nespala jsi s manželem? to bude v pohodě, třeba praskla jenom žilka, jak si vstala nebo ležela…
já moc necítila malého, ale večer kopkal, tak snad je taky vše ok…jdu na ko až v lednu, tak snad už edíka uvidím…viděla jsem ho ve 20 týdnu, to už je hrozně dlouho :cry:

já myslím, že to už se dělá kolem toho 30 týdne UTZ ne?Tak by jsi ho měla vidět......... :dance: :dance: :dance: prasklo mi prkýnko na hajzlíku jak jsem ho montovala zpátky tak musím pro nové..... :zed: :zed: :zed: :zed: ale možná budou stačit jen ty šrouby jestli se prodávají s packou....... :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.12.10 09:15

mě dneska malý rozbil jedinou vázu, co mám doma :roll: :roll: :roll: sviňák…
jo a já mám na oběd asi zbytky a vlašák s vekou, co mi včera koupil ten můj, na snídani byly dva vajíčkové chlebíčky, mňam mňam… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.12.10 09:16

Jani tobě dělají tak málo UTZ?? Mě dělá pokaždé :nevim: A já jdu na kontrolu ještě 22, tak prdelku uvidím :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.12.10 09:17

Jani koupíš si novou v Ikei :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.12.10 09:22

nene, nemůžu toho tolik pak táhnout..................jako mě to zase nevadí, protože časté utz pro to malé asi není moc dobré, a asi dr vidí, že je vše oká...........já mu věřím, je to moje zlatíčko
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 09:27

tak jsem zpátky, no sotva jsem vylezla na kozu tak jsem měla břicho jak kámen a doktor říká to vám tak tuhne? a já jo 2-3 za den, tak říkal že si to mám hlídat a jak by to bylo co 10minut tak jet do nemocnice že hrozí předčasný porod pro jistotu zkontroloval čípek a je vše v pořádku. Tak se prý mám šetřit a mimčo má 900g. No a dneska jsem si všimla, že sestra jeho manželka taky čeká mimčo. A na kontrolu jdu 30.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.12.10 09:27

tak se jdeme nachystat a jdeme, moc se mi nechce, tak papa naviděnou odpo :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 09:28

holky já nestíhám........ :zed: :zed: :zed: :zed: asi nebudeme mít dnes oběd.Už vyrážím pro tu bundu to se vrátím tak za 2 hodiny a .......děj se vůle Boží.Loučím se .....před druhou se Jani uvidíme a ostatní v shoppinu........no a vy ovečky co nemůžete přijet tak mějte hezký den.......pa pa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.12.10 09:28

peti, to je dobře, že je vše oká :huban: :huban: :huban: a co to je? ty potvůrko,neslíbila jsi nám něco???? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 09:29
Peťka1 píše:
tak jsem zpátky, no sotva jsem vylezla na kozu tak jsem měla břicho jak kámen a doktor říká to vám tak tuhne? a já jo 2-3 za den, tak říkal že si to mám hlídat a jak by to bylo co 10minut tak jet do nemocnice že hrozí předčasný porod pro jistotu zkontroloval čípek a je vše v pořádku. Tak se prý mám šetřit a mimčo má 900g. No a dneska jsem si všimla, že sestra jeho manželka taky čeká mimčo. A na kontrolu jdu 30.12
:palec: :palec: :palec: :palec: je vše OK tak to je dobře pa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.12.10 09:36

Holky, tak jsem doma. Mám zkrácený čípek a navíc je na něm nějaké poranění, takže bude krvácet, kdykoli se ho něco dotkne. Ve zprávě píše T27/27 a za tím !!! Tak to si nechám vysvětlit od tchána, jak špatné to je. Dal mi nějaké čípky a za týden kontrola. Prý to musíme nějak zadržet, abych nemusela na svátky do špitálu. Mám odpočívat a žádný sex. Termín porodu podle velikosti mimča posunutý na 1.4, takže se mi splnilo to, co jsem říkala od začátku, že to bude aprílové :lol: Váha 676g a mám 3D fotečku ksichtíku, jen musím počkat až přijede můj a zprovozní skener. Má to jaksi přepojené a nefunguje to. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí