Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,maminy…
tak si tu tak čtu, a říkám si, že s tím sexem je to u mě podobný, prostě od tý doby co čekáme mimčo nějak nemám chuť, a co je horší ani se o tom nechci moc vybavovat.(s manželem)
,No jinak těhu je zatím v pořádku, máme 18+2 dny.Břiško je ještě takový menší,ale myslim že to teprv vypukne pekelnou rychlostí.A proč vlastně píšu? Potřebuju jen poradit - Kdy je nejlepší jít na EKG,zubaře už mám za sebou,teď ještě to EKG u obvoďáka.Nojo jsme těhotný poprvé tak se hodně ptám
,Budu moc ráda když najdu někde odpověď..
Díky moc..
Ahoj karolko, já na EKG nebyla ani u prvního, ani teď, takže neporadím ![]()
Holky, já jsem asi ostuda, my jsme sexovali jen 2× za dobu co jsme těhotná
Chlap je v pohodě a mě to nějak neláká ![]()
a mě včera řekl, že mám břicho a že už je veliké a překáží, že mu vadí............tak mám utrum
ale jsem stejně unavená a chuť by byla, ale síla nee…tak to mám zase opačně než vy ![]()
Ale i přesto díky, třeba odpoví ještě někdo jiný..nebo se zeptám při příští kontrole přímo doktorky..taky možnost-jen na to nezapomenout.. ![]()
To sou chlapi..,ale ještě že je máme
,Jinak ten můj je na mimčo natěšenej,občas mi přijde že se těší víc než jáá…a nebo to asi umí dát víc najevo ![]()
To u nás je to pravidelně 1× týdně - „nic moc“, ale lepší než nic…
před jsem byla taková aktivka a nyní mi to stačí takto,ale přítel si nestěžuje, konečně ho neuháním se sexem ![]()
MAR, podobné, ale teď mu začalo vadit břicho, ale co s tím nadělám…
![]()
karol. já jsem u prvního šla na EKG hned a teď u druhého jsem dneska 26+0 a ještě jsem tam nebyla
vždycky spěchám domů za malým, ale příště v lednu tam zaskočím…musím..
Mému nevadí zatím nic…polohy jsou možné různé
já se taky musím objednat na EKG ![]()
mmnt, mrknu do kalendáře, no jo, jsem 27+0 dneska ..........letí to jako blázen
![]()
dneska jsem opět slyšela dvakrát, že jak se to malé narodí, že budu mít dvoje plínky a že se z toho po…já si z toho dělám prdel, vím, že mi sklapne, ale je to snad naše věc, ne???
![]()
jsem si říkala jelikož vím že jsi stejně jak já. Nechápu co ti druzí lidí na tom vidí. Je to jen a jen vaše věc a hlavně ty se budeš starat a ne druzí. Sice to bude pro začátek záhul ale určitě si v tom uděláš svůj režim a bude to v poho já s bráchou jsme taky o rok a taky to moje mamka zvládla a je takových víc.