Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. píše:
tak teda, mekáč, jo? a jak se sejdeme, tak vlezeme na pizzu a pak projdeme obchody, jak kdo bude chtít jít a skončíme v ikei a prolezeme ikeu a dáme si kafíčko a dortík a půjdeme domů, může být????![]()
![]()
dobrou Jasni a vyspi se pořádně a ráno se moc necpi ať máš místo...........
pa pa
kacafazolka píše:
dobrou Jasni a vyspi se pořádně a ráno se moc necpi ať máš místo...........![]()
![]()
![]()
![]()
pa pa
dobrou, loučí se vaše jasna
![]()
Tejchi píše:
Jasná to byla kobyla v seriálu Dobrá voda nee??![]()
![]()
![]()
![]()
jo byla..........
![]()
tak dobrou noc kobylo.........
![]()
ahojky holky moc me mrzi,ze tady moc nejsem. ale nevim proc mi to nejde se prihlasit tady na emiminka, najede mi jen hlavni strana a potom jak kliknu na breznatka,tak mi to proste nacita a nacita a nic mi nenajede jen mam bilou obrazovku. jak jsem u mamci na notasu tak to nejde a ani na mojem, jen tady u segry, tak tu ted jsem na skok a tak vam rychle pisu. tesim se na zitrek na vas budu tak nejmladsi tak se i trochu stydim, vsechny uz mate prece jen nejake zkusenosti a ja nevim vubec nic…
jsem z toho zitrka az nervozni. tak ja uz zase musim jit a budu cekat na smsku od kacky az napise a dorazim mozna pojedu i o neco drive uz do ov kolem 1. Tak teda zitra, dobrou noc a krasne sniky maminy
![]()
Neboj,Sany,bude pohoda
Já mám kluky tak velké,že už taky nic nevím ,navíc je to všechno stejně úplně jinak než bylo…tak budem vyjukané všechny,tak ahoj zítra u Mekáče
![]()
dianda píše:
Neboj,Sany,bude pohodaJá mám kluky tak velké,že už taky nic nevím ,navíc je to všechno stejně úplně jinak než bylo…tak budem vyjukané všechny,tak ahoj zítra u Mekáče
![]()
já už si taky nic nepamatuji.......budu vytřepaná jako ratlík....... ![]()
Ani nemluv,dnes jsem držela 2 měsíční mimčo od kolegyně v práci,co přišla ukázat a byla jsem úplně vykolejená,co s ním…
Její křik mi děsně lezl na nervy a přebalování…
.Nekojí,tak to stálo za to
.Jak kdybych neměla vlastní
…takže čekám,že budu jak prvomatka ![]()