Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kači, já začla teprve dneska, jsem ráda, že už něco mám, ale nějak mě to zmáhá ![]()
Holky klid já nemám ještě vůůůbec nic, jo jen ty…karamelové kolečka
Příští týden ještě čas ![]()
Teji nezapomeň donést na košt kolečko..já to nikdy neměla..........
Kači budu muset poprosit muže ať mi donese, zamkl to nahoře v pokoji abych to nevyjedla
![]()
Tejchi píše:
Kači budu muset poprosit muže ať mi donese, zamkl to nahoře v pokoji abych to nevyjedla![]()
![]()
kacafazolka píše:Tejchi píše:
Kači budu muset poprosit muže ať mi donese, zamkl to nahoře v pokoji abych to nevyjedla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asi ví co jsi zač.........
![]()
![]()
![]()
Ono já mu to přikázala
![]()
ty jsi k sobě až tak krutáááááááááá
a co Johanka????????????????,Bobeček malý.........
![]()
Kači já to loni vyjedla vše před Vánoci…tak ať letos něco je
S Johankou máme gumové medvídky
![]()
holky já mám pořád chuť na větrník............
ale pořád......i v noci když jdu čurat................
![]()
Kači já se doma taaak koušu nudou že bych ujídala kde co a hlavně ať je to sladké
![]()
já už nevím co bych sežrala.Jen chodím a hledám a nic nemůžu najít na co bych měla chuť.........
![]()
Tejchi píše:
No mě příjde balík koncem týdne a nebo až příští týden. Doufám sakrec že to pořádně zabalí, ať není vidět co v tom je.
Holky nevíte mají v C&A nebo H&M kojící podprsenky?
jojo mají je v HM.Však zítra koukneš...........
![]()
tak si dáš zítra větrník
kači, budu na svinově tedy 13:51 ju?
jinak zdravím, hezký večer........
já přijela z návštěvy, malý byl ko, tak si dal mlíko a je tuhý…půjdu do vany…sežrala jsem tam u holekm noahvici slaného štrůdlu a pak veku s česnekovou pomazánkou, tak to ze mě táhne…a doma manžel protivný a nasraný a já nevím proč
![]()
Super, tak zítra podprdy okouknu.
No já bych ujídala kde co, dám si jogurt a bonbony a to a tamto a už jsem na prasknutí a stejně bych zobala. To ta pojebaná nuda domaaaaa
![]()