Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
7.12.10 19:24

Luci 7kg to je ještě v klidu, nic hrozného tedy :nevim:
Jdu si dát tu vanu, se taaak těším do postele :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
7.12.10 19:35

taky už jdu odpočívat, dobrou noc a hezké sny všem :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.12.10 19:41

Holky ahojky,
tak konečně jsem tu. Ještě že jste toho moc nepsaly že jsem Vás rychle dočetla. Ivet s krví to mi je moc líto něco málo jsem o tom slyšela ale vůbec se v tom nevyznám a to co se ti stalo tak mi se taky jednou stalo ale nebylo to tak hrozné jak u tebe.
No a můj dnešní den hrůza. Ráno jsem šla na tu cukrovku před poliklinikou jsem málem hodila mrchu jak to tam klouzalo. No v 6:30 první odběr a v 7 ta sračka. Jako chuťově se to dalo ale co se odehrávalo pak. Najednou mi bylo horko jak sviňa, takový ten lepkavý pot, začla se mi motat hlava a já věděla že je zle. Seděla jsem u umyvadla a myslela že to vyhodím ven. Sotva jsem dolezla za sestrou a říkám ji že si potřebuju lehnout jinak omdlím i v sedě. No maras jak mi z toho bylo zle. Tak jsem poležela a udělalo se mi líp ale pak začly brutální křeče v břichu. Jako já jsem byla šťastná jak mě martin v 9:15 vyzvednul. To jsme šli ještě ke známým tam jakštakš dobré ale vůbec jsem se nemohla postavit na nohy a narovnat se takjsem chodila taková shrbená a šli jsme na oběd, tam byla tak klouzká podlaha že mi ujela noha a celý spodek jsem si natáhla, jsem myslela že jsem se roztrhala, měla jsem úplně nakrajíčku a říkám už je toho moc musíme domů no a doma se křeče zhoršily a já se z té sračky posrala a pak usla a prospala celé odpoledné a teď jsem happy :dance: :dance: :dance: Sice mě ještě trošku bolí podbříšek ale konečně je to už dobré a mimi jak mě ráno po vypití té sračky kopalo no mazec. Tož to můj dnešní den. Zítra nevytáhnu paty z baráku a budu lebedit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.12.10 19:50

8-o Ježiš,peťo,to s tebou pěkně zamávalo… 8-o To zírám,chudino,to sis užila…šílená reakce na cukr,nejsi asi na sladké… :roll: Snad ti už bude dobře a vyspíš se z toho..a ještě natažené tříslo…No,to je dneska den :nevim: Tak šup do pelíšku,ať nám je zítra líp :-) Já už jdu taky,bolí mě hlava,netuším z čeho :zed: Tak dobrou holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.12.10 19:53

jj taky jsem netušila že to semnou tak zamává mamka mi říkala že se tělo snažilo ten cukr nějak odbourat a to teď tohle těhu valím jen furt palačinky, šlehačku, granko čokoládku atd… No zážitek hnus jsem říkala že opáčko už bych teda nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.12.10 19:54

jinak před těhu jsem se sladkému totálně vyhýbala vůbec mě nebralo jestli jsem si dala nějaké kokino 1× za měsíc tak to bylo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 19:59

petinko :hug: :hug: :hug: mě to taky dalo zabrat, ale né jako tobě…rozdýchala jsem to…
tak mám po nehtách, jako musela jsem, a bylo to naproti, sice drahší, než ke které chodíma jsou takové jiné, ale aspoň mám nehty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ivet, co ti slíbila kačula, že o ní napíšeš, že je jako baletka??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: úplně jsem si vzpomněla na homolkovi, jak tam heduš tančila v lese :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jdu papkat večeřku, párky a jdu kukat na ordinaci…manžel zase valí formule, ale malého zvládl, tak aspoň, že tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 20:01

MAR krásné břuško :lol: :lol: :lol: jde vidět, že má Vašík opravdu velkou hlavu po tatínkovi :-P :-P :-P :-P ale buď ráda…
prosím, po několikáté, neřešte kila, já mám asi 12 kilo nahoře…nechtějte, ať začnu omezovat jídlo, to už se mnou ty tři měsíce vydržte, nebo budu protivnáááá :-P :-P :-P :-P :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.12.10 20:06
j.s. píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ivet, co ti slíbila kačula, že o ní napíšeš, že je jako baletka??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: úplně jsem si vzpomněla na homolkovi, jak tam heduš tančila v lese :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jani,díky,trochu smíchu před spaním neuškodí :lol: :lol: :lol: Náhodou,Kačce to šlo,já jsem se tam potácela…Ale Heduš v lese…se picnu :pankac: :pankac: :pankac: Tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.12.10 20:08

ahoj jsem tu........... :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 20:10

ivet ticho, už je tu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.12.10 20:11

já měla fičák a třídní schůzky až do sedmi.Ríša se polepšil tak jsem ho pochválila...... :-) :palec:
Náhodou já se v bazénu musela držet tyčky a Ivet byla jako AKVABELA....... :palec: :palec: :palec: ale bylo to moc fajn.Nevím jestli se zítra pohnu...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ivetko to je mi líto, ale postarají se o tebe neboj.........
a ten kretén na té křižovatce..... :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: to je síla.J8 bych se pos.........strachy…bobku můj..... :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
j.s. píše:
ivet ticho, už je tu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:cert: :cert: :cert: :huban: :huban: :huban: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

a mě začíná ordinácia, to je dilema :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.12.10 20:14

taky jdu čumět na ordinaci s miskou šlehajdy a grankem :-P celý den jsem totiž nic nejedla a neměla na nic chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí