Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luci 7kg to je ještě v klidu, nic hrozného tedy ![]()
Jdu si dát tu vanu, se taaak těším do postele ![]()
Holky ahojky,
tak konečně jsem tu. Ještě že jste toho moc nepsaly že jsem Vás rychle dočetla. Ivet s krví to mi je moc líto něco málo jsem o tom slyšela ale vůbec se v tom nevyznám a to co se ti stalo tak mi se taky jednou stalo ale nebylo to tak hrozné jak u tebe.
No a můj dnešní den hrůza. Ráno jsem šla na tu cukrovku před poliklinikou jsem málem hodila mrchu jak to tam klouzalo. No v 6:30 první odběr a v 7 ta sračka. Jako chuťově se to dalo ale co se odehrávalo pak. Najednou mi bylo horko jak sviňa, takový ten lepkavý pot, začla se mi motat hlava a já věděla že je zle. Seděla jsem u umyvadla a myslela že to vyhodím ven. Sotva jsem dolezla za sestrou a říkám ji že si potřebuju lehnout jinak omdlím i v sedě. No maras jak mi z toho bylo zle. Tak jsem poležela a udělalo se mi líp ale pak začly brutální křeče v břichu. Jako já jsem byla šťastná jak mě martin v 9:15 vyzvednul. To jsme šli ještě ke známým tam jakštakš dobré ale vůbec jsem se nemohla postavit na nohy a narovnat se takjsem chodila taková shrbená a šli jsme na oběd, tam byla tak klouzká podlaha že mi ujela noha a celý spodek jsem si natáhla, jsem myslela že jsem se roztrhala, měla jsem úplně nakrajíčku a říkám už je toho moc musíme domů no a doma se křeče zhoršily a já se z té sračky posrala a pak usla a prospala celé odpoledné a teď jsem happy
Sice mě ještě trošku bolí podbříšek ale konečně je to už dobré a mimi jak mě ráno po vypití té sračky kopalo no mazec. Tož to můj dnešní den. Zítra nevytáhnu paty z baráku a budu lebedit.
Ježiš,peťo,to s tebou pěkně zamávalo…
To zírám,chudino,to sis užila…šílená reakce na cukr,nejsi asi na sladké…
Snad ti už bude dobře a vyspíš se z toho..a ještě natažené tříslo…No,to je dneska den
Tak šup do pelíšku,ať nám je zítra líp
Já už jdu taky,bolí mě hlava,netuším z čeho
Tak dobrou holky ![]()
jj taky jsem netušila že to semnou tak zamává mamka mi říkala že se tělo snažilo ten cukr nějak odbourat a to teď tohle těhu valím jen furt palačinky, šlehačku, granko čokoládku atd… No zážitek hnus jsem říkala že opáčko už bych teda nechtěla.
jinak před těhu jsem se sladkému totálně vyhýbala vůbec mě nebralo jestli jsem si dala nějaké kokino 1× za měsíc tak to bylo moc.
petinko
mě to taky dalo zabrat, ale né jako tobě…rozdýchala jsem to…
tak mám po nehtách, jako musela jsem, a bylo to naproti, sice drahší, než ke které chodíma jsou takové jiné, ale aspoň mám nehty
![]()
ivet, co ti slíbila kačula, že o ní napíšeš, že je jako baletka???
úplně jsem si vzpomněla na homolkovi, jak tam heduš tančila v lese
![]()
jdu papkat večeřku, párky a jdu kukat na ordinaci…manžel zase valí formule, ale malého zvládl, tak aspoň, že tak
![]()
MAR krásné břuško
jde vidět, že má Vašík opravdu velkou hlavu po tatínkovi
ale buď ráda…
prosím, po několikáté, neřešte kila, já mám asi 12 kilo nahoře…nechtějte, ať začnu omezovat jídlo, to už se mnou ty tři měsíce vydržte, nebo budu protivnáááá
![]()
j.s. píše:![]()
![]()
ivet, co ti slíbila kačula, že o ní napíšeš, že je jako baletka???![]()
![]()
![]()
úplně jsem si vzpomněla na homolkovi, jak tam heduš tančila v lese
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jani,díky,trochu smíchu před spaním neuškodí
Náhodou,Kačce to šlo,já jsem se tam potácela…Ale Heduš v lese…se picnu
Tak dobrou ![]()
já měla fičák a třídní schůzky až do sedmi.Ríša se polepšil tak jsem ho pochválila......
![]()
Náhodou já se v bazénu musela držet tyčky a Ivet byla jako AKVABELA.......
ale bylo to moc fajn.Nevím jestli se zítra pohnu......
![]()
Ivetko to je mi líto, ale postarají se o tebe neboj.........
a ten kretén na té křižovatce.....
to je síla.J8 bych se pos.........strachy…bobku můj.....
![]()
taky jdu čumět na ordinaci s miskou šlehajdy a grankem
celý den jsem totiž nic nejedla a neměla na nic chuť.