Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
7.12.10 20:14

já jak jsem byla těhotná s toníkem, tak na mě někdo klepal na dveře, dan byl na noc v praze a já otevřela, vůbec mě nenapadlo, že to je chlap, ožralý a tlačil se mi do bytu, a něco mlel, naštěstí šel soused z vrchního patra, já toho chlapa bouchla dveřma a řvala ať vypadne…tak ho soused vyprovodil z baráku, ale jak mě bylo zle…fuj… škoda, že nemůžu s vámi chodit, já bych se asi utopila, jaké bych měla záchvaty smíchu…ale stejně bych neměla hlídání :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.12.10 20:15

dávám Kačku do fotoalba a zítra zescanuju lepčí.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 20:15

peti, jen si to užij, i kumuláše :-) :-) :-) zasloužíš si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.12.10 20:19

já se mooooooooooc těším na čtvrtek.........
Janča je škoda že s námi nemůžeš chodit.......... :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 20:19

no nic, jdu si lehnout k tv, holky papa a zítra je středa a po ní čtvrtek :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 20:21
kacafazolka píše:
já se mooooooooooc těším na čtvrtek.........
Janča je škoda že s námi nemůžeš chodit.......... :cry: :cry: :cry:

ty mi čteš myšlenky :)))
ty jo, já jsem dneska měla den…jako kdyby mi všechno padalo na hlavu a já nic nezvládala…a to je druhé mimi ještě v břišenku…chjooo, ale napečeno mám, už jen slepovat, polívat, namáčet…nechce se mi ale ničeho…jsem nějaká protivná :nevim: :nevim: :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 20:23

já na ty fotky z toho 3D nebo 4D či co to je, hledím a fakt nepoznám, co mám vidět…to je hrůza se mnou…
já doufám, že u druhého velkého UTZ v nemocnici, asi tak koncem ledna by to mělo být, ne? že se eduška umoudří a budu mít taky pěknou fotečku na památku…holky ten čas tak letí…to je úlet 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.12.10 20:26

já mám jen linecké já jsem ostuda, ale zítra už začnu....... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
já ti je vezmu na sraz a vysvětlím tzi to ty kopýtko...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.12.10 20:27
kacafazolka píše:
j.s. píše:
ivet ticho, už je tu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:cert: :cert: :cert: :huban: :huban: :huban: :srdce:

Kurňa,holky,já do té postele nedojdu…vy mě bavíte :lol: Jsem volala Honzovi,tak mi udiveně řekl,a ty se v autě nezamykáš? To musíš!Všichni se zamykají! Tak jsem zas chytřejší,no. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.12.10 20:27

zítra budu asi až večír zase.Kamarádka dostala zánět slinivky tak jdu za ní do nemocnice.A ráno bude spát Honzík po noční....... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.12.10 20:28
dianda píše:
kacafazolka píše:
j.s. píše:
Kurňa,holky,já do té postele nedojdu…vy mě bavíte :lol: Jsem volala Honzovi,tak mi udiveně řekl,a ty se v autě nezamykáš? To musíš!Všichni se zamykají! Tak jsem zas chytřejší,no. :jazyk:

no mě by to taky nenapadlo se zamykat......... :nevim: :nevim: :nevim: jen když zůstávám sama v autě a Honza jde něco vyřizovat to jo..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 20:29

teta, hlavně at něco nechytneš, moc nechoď po nemocnicích… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 20:30
kacafazolka píše:
dianda píše:
kacafazolka píše:
j.s. píše:
Kurňa,holky,já do té postele nedojdu…vy mě bavíte :lol: Jsem volala Honzovi,tak mi udiveně řekl,a ty se v autě nezamykáš? To musíš!Všichni se zamykají! Tak jsem zas chytřejší,no. :jazyk:
no mě by to taky nenapadlo se zamykat......... :nevim: :nevim: :nevim: jen když zůstávám sama v autě a Honza jde něco vyřizovat to jo..........

ono je toho hodně, mě co povídá dan, jednu dobu hodně často otáčel prahu a třeba chlap na babu v koloně vytáhl pálku a rozmlátil ji sklo, protože mu nedala zipově přednost a nebo jak do něj najíždí kamionáci, protože předjíždí a vždycky se zamyká na semaforu nebo křižovatce, já to když už jedu taky nedělám.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.12.10 20:31
j.s. píše:
teta, hlavně at něco nechytneš, moc nechoď po nemocnicích… :hug:

no taky se trocha bojim na te interně......... :cry: ale půjdu jen na chvilku.Má doma roční holčičku a je ji tam smutno.........a to tam bude 3 týdny bobek.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 20:35

jestli tě pustí, mě vyhodili i s malým, jak jsme šli za babičkou…
to je na prd, já kdybych měla jít do nemocnice, tak asi nejdu, bych umřela bez toníka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí