Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
7.12.10 20:36

no já si to taky nedovedu představit...... :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.12.10 20:37

uvidíme.Ještě ji napíšu ať se zeptá sestry jestli mě tam pustí........ať nejdu zbytečně......... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.12.10 21:17

Vy už zase všecky spíte? :cry: :cry: :cry: :cry:
Posílám fotky Kačenky..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.12.10 07:18

Ahoooj kopretinky :mavam: :mavam:
Kači malá Kačka je nádherná :srdce:
Už aby ty naše prdelky byly s náma :huban: :huban: :huban:
Tak ať máte všechny příjemný den :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.12.10 08:12

Dobré ránko :kytka: Dneska zase hnusné počasí, no nic stejně musím konečně něco napéct, tak mě to nebude aspoň lákat ven. Tak všem krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.12.10 08:12
kacafazolka píše:
Vy už zase všecky spíte? :cry: :cry: :cry: :cry:
Posílám fotky Kačenky..........

nádherná :srdce: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.12.10 09:09

Dobré ránko, kači tak kačenku jsem poznala, to je tak hezké :-) :-) :-) :-) ale má tam málo místa, moc žereš a utlačuješ ji :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
holky, já měla sen, mělo se mi zdát o baletce a nakonec se mi k ránu zdálo, že jsem jela autobusem a on naboural a já si vymýšlela, jestli bude lepší, když bude toník v rukách a nebo v kočáře, nakonec byl v kočáře, já tam rozbila okno, vytáhla toníka, hrozně řval, měl něco s rukou a já za čala rodit a volat záchranku a při tom porodu na mě řvali lidi z autobusu, že jsem zlá, že jim nepomáhám ven :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: no to je, ale pak už jsem šla s toníkem a edíkem v té zlaté teflonové folii.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.12.10 09:10

jo a překusovala jsem pupeční šňůru, to je teda sen................. :zed: :zed: :zed:
tak papa a hezký den, já valím na čez a pro první várku dárku na poštu, letos vše přes internet, do obchodů se mi nějak nechce :oops: :oops: :oops: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.12.10 09:31

Jani ty máš sny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mě se dnes asi ani nic nezdálo, jsem byla taaak utahaná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
8.12.10 09:37
j.s. píše:
jo a překusovala jsem pupeční šňůru, to je teda sen................. :zed: :zed: :zed:
tak papa a hezký den, já valím na čez a pro první várku dárku na poštu, letos vše přes internet, do obchodů se mi nějak nechce :oops: :oops: :oops: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Ahoj,holky :-) ,Jani,fakt prima-překusovat šňůru 8-o Taky musím na poštu pro dárky :mrgreen: ,mám tam 3 a ještě přijou knížky,hračky a předložka do koupelny pro taťku :palec: Je z oblázků,tak konečně vysype tu bedničku,co má v koupelně a bude stát na ní,je hezčí :dance: Doporučili mu to v lázních :palec: Tak já jdu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.12.10 09:42

No mě příjde balík koncem týdne a nebo až příští týden. Doufám sakrec že to pořádně zabalí, ať není vidět co v tom je.
Holky nevíte mají v C&A nebo H&M kojící podprsenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.12.10 10:32

ahojky holky tak nejen já mám takové úchylné sny že jani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem ráda že v tom nejsem sama. Já od rána uklízím, peru vařím, chci začít péct atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.12.10 10:47

holky nemáte recept na kokosové pusinky já ten svůj nemůžu najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.12.10 11:25

Peti pusinky nedělám, nikdy se mi nepovedli :think: Já už mám medové perníčky a teď se chystám na linecké, ale jde mi to nějak pomalu :nevim: Malá se v tom vyžívá, patla si kousek těsta a je spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.12.10 11:33

ty jo, co je dneska za den? já dala malému do židličky na talířek chleba se sýrem a uklidila celý byt, dala pračku, valila na čez, pro dárky, teď mu dám polívku, spát a mám hotovo…ty brďo a odpo jedeme za tou jednou kolegyní z práce, jak byl minulý týden ten sšupec, tak se to zrušilo…
jojo, zajímavý sen…ještě, že jich moc není…
holky, zítra to roztočíme :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
peti, pusinky nedělám…tak neporadím, mrkni na net…
Teji: měli by, ale jestli jo, tak to ti neřeknu na stopro, kdyby jsi chtěla ten úpavan, tak ti ho pošlu poštou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí