Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
uvidíme.Ještě ji napíšu ať se zeptá sestry jestli mě tam pustí........ať nejdu zbytečně......... ![]()
Ahoooj kopretinky
![]()
Kači malá Kačka je nádherná ![]()
Už aby ty naše prdelky byly s náma
![]()
Tak ať máte všechny příjemný den
![]()
Dobré ránko
Dneska zase hnusné počasí, no nic stejně musím konečně něco napéct, tak mě to nebude aspoň lákat ven. Tak všem krásný den ![]()
kacafazolka píše:
Vy už zase všecky spíte?![]()
![]()
![]()
Posílám fotky Kačenky..........
nádherná
![]()
Dobré ránko, kači tak kačenku jsem poznala, to je tak hezké
ale má tam málo místa, moc žereš a utlačuješ ji
![]()
holky, já měla sen, mělo se mi zdát o baletce a nakonec se mi k ránu zdálo, že jsem jela autobusem a on naboural a já si vymýšlela, jestli bude lepší, když bude toník v rukách a nebo v kočáře, nakonec byl v kočáře, já tam rozbila okno, vytáhla toníka, hrozně řval, měl něco s rukou a já za čala rodit a volat záchranku a při tom porodu na mě řvali lidi z autobusu, že jsem zlá, že jim nepomáhám ven
no to je, ale pak už jsem šla s toníkem a edíkem v té zlaté teflonové folii.............
jo a překusovala jsem pupeční šňůru, to je teda sen.................
![]()
tak papa a hezký den, já valím na čez a pro první várku dárku na poštu, letos vše přes internet, do obchodů se mi nějak nechce
![]()
Jani ty máš sny
Mě se dnes asi ani nic nezdálo, jsem byla taaak utahaná
![]()
j.s. píše:
jo a překusovala jsem pupeční šňůru, to je teda sen.................![]()
![]()
tak papa a hezký den, já valím na čez a pro první várku dárku na poštu, letos vše přes internet, do obchodů se mi nějak nechce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj,holky
,Jani,fakt prima-překusovat šňůru
Taky musím na poštu pro dárky
,mám tam 3 a ještě přijou knížky,hračky a předložka do koupelny pro taťku
Je z oblázků,tak konečně vysype tu bedničku,co má v koupelně a bude stát na ní,je hezčí
Doporučili mu to v lázních
Tak já jdu. ![]()
No mě příjde balík koncem týdne a nebo až příští týden. Doufám sakrec že to pořádně zabalí, ať není vidět co v tom je.
Holky nevíte mají v C&A nebo H&M kojící podprsenky?
ahojky holky tak nejen já mám takové úchylné sny že jani
jsem ráda že v tom nejsem sama. Já od rána uklízím, peru vařím, chci začít péct atd…
holky nemáte recept na kokosové pusinky já ten svůj nemůžu najít
Peti pusinky nedělám, nikdy se mi nepovedli
Já už mám medové perníčky a teď se chystám na linecké, ale jde mi to nějak pomalu
Malá se v tom vyžívá, patla si kousek těsta a je spokojená ![]()
ty jo, co je dneska za den? já dala malému do židličky na talířek chleba se sýrem a uklidila celý byt, dala pračku, valila na čez, pro dárky, teď mu dám polívku, spát a mám hotovo…ty brďo a odpo jedeme za tou jednou kolegyní z práce, jak byl minulý týden ten sšupec, tak se to zrušilo…
jojo, zajímavý sen…ještě, že jich moc není…
holky, zítra to roztočíme
![]()
peti, pusinky nedělám…tak neporadím, mrkni na net…
Teji: měli by, ale jestli jo, tak to ti neřeknu na stopro, kdyby jsi chtěla ten úpavan, tak ti ho pošlu poštou…