Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky, tak já mám hotovo už jen vanu a jdu se zahrabat do lůžka k tv. Samozřejmě jsem to nestihla všechno dopéct tak zas až o víkendu.
kači díky za receptík, to je přesně ten který jsem nemohla najít.
Já jsem měla ráda banány hned ze začátku těhu jak mi bývalo zle, teď ujíždím na mandarinkách, tak 10 za den. No a dneska jsem si už konečně dala aji brambůrky, jelikož jsem celý den zobala cukroví a před chvilku jak to do sebe cpal martin mu říkám jak to tak můžeš jíst mi už je z toho na
Fakt už jsem se toho sladkého pro dnešek přežrala. Nic jdu na tu vanu jelikož musím udělat očistu těla zítra jdu ráno na kontrolu. Tak papa a krásný večer
já bych to viděla na nějaký bod, ale jaký, do ikei bych šla až nakonec na kafíčko a dortík a prošla to tam, tak kde, kdo to líp zná?
Peťka1 píše:
ahojky, tak já mám hotovo už jen vanu a jdu se zahrabat do lůžka k tv. Samozřejmě jsem to nestihla všechno dopéct tak zas až o víkendu.
kači díky za receptík, to je přesně ten který jsem nemohla najít.
Já jsem měla ráda banány hned ze začátku těhu jak mi bývalo zle, teď ujíždím na mandarinkách, tak 10 za den. No a dneska jsem si už konečně dala aji brambůrky, jelikož jsem celý den zobala cukroví a před chvilku jak to do sebe cpal martin mu říkám jak to tak můžeš jíst mi už je z toho naFakt už jsem se toho sladkého pro dnešek přežrala. Nic jdu na tu vanu jelikož musím udělat očistu těla zítra jdu ráno na kontrolu. Tak papa a krásný večer
Kurde,Peťko,ještě nespi,máš tam SZ ![]()
Jani hádat se neee, snad teda ne
![]()
No holky myslím že jak se někde slezem, tak jseme jíst bo já budu slintat
![]()
Jéé,ty jsi na mě myslela,Kačko…
No,nebyla jsem tam,jsou tam jen PO a ČT,tak mě sestra nechala do mobilu přečíst zprávu,řekla,že to není tak strašné,abych tam musela být zítra v 7:00 ,tak musím ráno volat znovu a objednat se na Pondělí,případně ještě dojet zítra,kdyby měli volno,ale spíš to PO.Tak jsem ráda,že to nehoří.
Včera se tam u mého mudra tvářili,že to vypadalo,že si mám vzít sebou rovnou kartáček,ale ta sestra tomu prý rozumí víc,říkala
,tak jí věřím ![]()
tak já nevím.........Mekáč?Tam začneme?Tam trefí všichni a není to velké tak se tam najdeme........ ![]()
dianda píše:
Jéé,ty jsi na mě myslela,Kačko…No,nebyla jsem tam,jsou tam jen PO a ČT,tak mě sestra nechala do mobilu přečíst zprávu,řekla,že to není tak strašné,abych tam musela být zítra v 7:00 ,tak musím ráno volat znovu a objednat se na Pondělí,případně ještě dojet zítra,kdyby měli volno,ale spíš to PO.Tak jsem ráda,že to nehoří.
Včera se tam u mého mudra tvářili,že to vypadalo,že si mám vzít sebou rovnou kartáček,ale ta sestra tomu prý rozumí víc,říkala
,tak jí věřím
jé tak to jsem ráda.A zítra budeš chytřejší..........držím pěsti..... ![]()
já musím zítra ráno jít do dmka koupit nutrilon, uvařit a pak na vlak, jej, já se těším, snad to nebude mít zpoždění a vše půjde, tak jak má.....zpátky mi to jede buď v šest nebo v osm a byla bych doma o půl deváté…tož uvidíme…
Kači fakt mekáč? Já bych se sešla někde u vchodu, jsme chtěly na tu pizzu ne? A nebo se najíme v meku??
Jani já se raději těším jen trochu, protože jak se těším hodně, tak se něco vymele
![]()
Jsem dnes volala Dr. a zvedla to přímo ona a říkám že zda bych mohla porušit vycházky a ona ano Jani a jak to chcete zítra odpoledne, tak mám to tady napsáno
![]()