Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kri12 píše:
Dobré ráno holky. Já vám tak závidím ten srazík, tady bude dneska asi totální mrtvoKaždopádně si to moc užijte a pak budete vyprávět.
Už chvíli se snažím dovolat na gyndu, protože jsem ráno našla na kalhotkách krev a on mi to tam nikdo nebere.Nebylo toho moc, ale byla tam, tak jsem z toho nějaká nervózní. Když jsem ji našla po vyšetření, tak to jsem neřešila, ale takhle z ničehonic
ahoj krásné ráno.......tak to určitě zkoušej volat......ale nic to nebude.nenatáhla ses včera nějak víc nebo nedělala jsyi toho hodně? ![]()
DObré ráno, já jsem tu taky ale za chvilku mizím jdu na gindu a ten můj prďola ještě spí. Budu ho muset budit. Kri neboj to bude dobré ![]()
Kači, nejsem si ničeho vědoma
Už jsem se tam dovolala a mám radši přijít, tak se jdu nachystat.
čau Peti, ty máš ještě dnes kontrolu?To budeš lítat jako čamrda......... ![]()
Kri12 píše:
Kači, nejsem si ničeho vědomaUž jsem se tam dovolala a mám radši přijít, tak se jdu nachystat.
tak val a vše bude dobré neboj…
a dej pak vědět.Budu držet pěstičky......
![]()
jj mám ale mám to kousek tak není problém. Zajdem ¨na kontrolu uvařím dám malého hajat a vyražíme na sraz. Ještě že nemám dneska tu cukrovku bo to bych nedorazila
Dobré ráno
Dneska venku další hnus, má sněžit a mrznout, tak dávejte na sebe pozor, až se budete slézat ![]()
Kri, bude to v pohodě, pak napiš jak jsi dopadla ![]()
Kači, ty jsi tu dnes ale brzo, to se nestává často, nemůžeš dospat z toho, jak moc se těšíš na babinec ![]()
já jsem šikulka a to jsem šla spát ve 2 hodiny v noci.......No uvidím jestli neusnu na srazu......
musím do Vítkovic pro bundu taťkovi k vánocům.A pak k lékaři volali, že už tam mám kartu a uvařit a uklidit a nevím jak to stihnu.......
tak se jdu do toho pustit ale budu vás tu šmírovat nebojte.........
![]()
Kurde já vstala po 7, pak jsem ještě ležela a před 8 vylezla a už se mi nějak motá škebulka a zalehla bych. Mě tak nějak už druhý třetí den je tak tak všelijak
No snad to rozchodím. Kači a ty val ještě pod deku
Kri neboj vše bude ok, podívají se jak princezna, zda se tam vrtí a dávej na sebe pozor!!!
Tejinko dej si slabé kafe.....ať se ti zvedne tlak a šiška se ti motat nebude.......
nemám čas dnes lenošit.Musím makat. ![]()
Teď lopu čaj, pak lehnu na gauči k tv a než pojedu dám si možná caro. Oběd mám ze včera, takže veget!!!
no to se někdo má........mám hotovou koupelnu a záchod a jdu na kuchyň..... ![]()