Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
9.12.10 07:54
Kri12 píše:
Dobré ráno holky. Já vám tak závidím ten srazík, tady bude dneska asi totální mrtvo :-( Každopádně si to moc užijte a pak budete vyprávět.
Už chvíli se snažím dovolat na gyndu, protože jsem ráno našla na kalhotkách krev a on mi to tam nikdo nebere. :zed: Nebylo toho moc, ale byla tam, tak jsem z toho nějaká nervózní. Když jsem ji našla po vyšetření, tak to jsem neřešila, ale takhle z ničehonic :nevim:

ahoj krásné ráno.......tak to určitě zkoušej volat......ale nic to nebude.nenatáhla ses včera nějak víc nebo nedělala jsyi toho hodně? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 08:01

DObré ráno, já jsem tu taky ale za chvilku mizím jdu na gindu a ten můj prďola ještě spí. Budu ho muset budit. Kri neboj to bude dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.12.10 08:01

Kači, nejsem si ničeho vědoma :nevim: Už jsem se tam dovolala a mám radši přijít, tak se jdu nachystat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 08:02

čau Peti, ty máš ještě dnes kontrolu?To budeš lítat jako čamrda......... 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 08:03
Kri12 píše:
Kači, nejsem si ničeho vědoma :nevim: Už jsem se tam dovolala a mám radši přijít, tak se jdu nachystat.

tak val a vše bude dobré neboj… :palec: :palec: :palec: a dej pak vědět.Budu držet pěstičky...... :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 08:05

jj mám ale mám to kousek tak není problém. Zajdem ¨na kontrolu uvařím dám malého hajat a vyražíme na sraz. Ještě že nemám dneska tu cukrovku bo to bych nedorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 08:06

kri tak pak dej vědět jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.12.10 08:08

Dobré ráno :kytka: Dneska venku další hnus, má sněžit a mrznout, tak dávejte na sebe pozor, až se budete slézat :mrgreen:
Kri, bude to v pohodě, pak napiš jak jsi dopadla :palec:
Kači, ty jsi tu dnes ale brzo, to se nestává často, nemůžeš dospat z toho, jak moc se těšíš na babinec :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 08:11

já jsem šikulka a to jsem šla spát ve 2 hodiny v noci.......No uvidím jestli neusnu na srazu...... :lol: musím do Vítkovic pro bundu taťkovi k vánocům.A pak k lékaři volali, že už tam mám kartu a uvařit a uklidit a nevím jak to stihnu....... 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o tak se jdu do toho pustit ale budu vás tu šmírovat nebojte......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
9.12.10 08:14

Tak ať se daří a šetři se, na odpoledne :mrgreen: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.12.10 08:16

Kurde já vstala po 7, pak jsem ještě ležela a před 8 vylezla a už se mi nějak motá škebulka a zalehla bych. Mě tak nějak už druhý třetí den je tak tak všelijak :nevim: :nevim: No snad to rozchodím. Kači a ty val ještě pod deku :wink: Kri neboj vše bude ok, podívají se jak princezna, zda se tam vrtí a dávej na sebe pozor!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 08:22

Tejinko dej si slabé kafe.....ať se ti zvedne tlak a šiška se ti motat nebude....... :palec: :palec: :palec: :palec: nemám čas dnes lenošit.Musím makat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.12.10 08:25

Teď lopu čaj, pak lehnu na gauči k tv a než pojedu dám si možná caro. Oběd mám ze včera, takže veget!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 08:31

no to se někdo má........mám hotovou koupelnu a záchod a jdu na kuchyň..... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.12.10 09:00

bubububububu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie