Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mek. mě taky říkal, ještě dva měsíce a já nene, tři ![]()
mar, jak půjde do práce, bude líp, uvidíš, nechej ho, přestane ho to bavit …
už se jdu oblíkat, nebo povalím na nádro s vyplazeným jazykem…
![]()
Peti, každé vyšetření můžeš odmítnout. Když jsem ležela v nemocnici, byla tam holčina, která čekala v pořadí už 6-té dítě, ale ve skutečnosti bude mít 4 dítě a ta odmítla úplně všechny testy a nechá si dělat jen UZV.
Ale řeknu Ti, že to vyšetření na cukrovku není až tak hrozné. Bylo to sice sladké, ale dalo se to, čekala jsem to horší.
mar já si taky myslím že ho to přejde.
Makelko právě že nedal taky jsem se divila. No já už po té cukrovce mám a psala jsem tu jak to semnou zamávalo ale kdybych to věděla dřív tak bych tam nešla.
Peti, já jsem ještě všechno nedočetla, tak jsem nevěděla, ale určitě se k tomu dočtu
.
Tak magnezko si můžeš koupit sama v lékárně. Bývá baleno po 100 tabletkách a můžeš jich až 6 denně. Já beru max. 3 a vše je v poho.
I když teď jak jsem byla marod a pak měla ty střevní potíže, tak jsem měla břicho jako kámen. Ale na to mi dr. včera řekla, ať si pořídím laktobacily, protože mám vybitou střevní mikrofloru. Od včera to beru a už je zase vše OK.
makelko díky to jsem vůbec nevěděla myslela jsem že to je jen na předpis
karkolka píše:
Ahoj holky,maminy…
tak si tu tak čtu, a říkám si, že s tím sexem je to u mě podobný, prostě od tý doby co čekáme mimčo nějak nemám chuť, a co je horší ani se o tom nechci moc vybavovat.(s manželem),No jinak těhu je zatím v pořádku, máme 18+2 dny.Břiško je ještě takový menší,ale myslim že to teprv vypukne pekelnou rychlostí.A proč vlastně píšu? Potřebuju jen poradit - Kdy je nejlepší jít na EKG,zubaře už mám za sebou,teď ještě to EKG u obvoďáka.Nojo jsme těhotný poprvé tak se hodně ptám
,Budu moc ráda když najdu někde odpověď..
![]()
Díky moc..
Mě Dr. u prvního poslal na EKG v 32tt.
Peťka1 píše:
makelko díky to jsem vůbec nevěděla myslela jsem že to je jen na předpis
Nemáš vůbec za co
.
Za chvíli mi začínají vycházky, tak vyrazím do obchodu, protože doma už nic nemáme. Prozatím se loučím. Pa, pa, pa ![]()
Všechny zdravím, konečně jsem to přelouskala, teda v rfychlosti, jste toho moc nasali. ![]()
Kri šetři se a dej si nohy do výšky (jako trochu podložit) prý to taky pomáhá a kdyby ne tak proti otokům jo. Držím pěsti ať jsi OK. ![]()
My se sexováním taky nic moc, jsem utahaná a hlavně si přijdu obrovská že se ani nehnu a mužíček to ani nevyžaduje, to spíš já byla aktivnější. ![]()
Tak Vám přeji hezký srazík, užijte si to, a já si jdu zdřímnout, sotva držím oči.
![]()
Mar, já bych si už taky dupla. Našetřené mít sice můžete, ale to se rozfofruje, že ani nevíte jak. Kor s mimčem. Budete chtít pokojíček, jako prvorodička budeš nutně potřebovat všechno hezké oblečení a hračky, pak svoje bydlení. To je pořád něco. Zkus si s ním promluvit, že je ti líto, že tě nechává samotnou. Těšíš se na něj z práce a on jde pryč. Nebo teda když je doma, tak ať se stará o domácnost a pak ať si klidně jde.Můj chlap naštěstí taky nechodí nějak často, tak jednou za čtvrt roku, většinou sedíme dohromady se sousedama, takže ani nikam chodit nepotřebuje, ale když jde pryč, tak mu to vždycky závidím a pokaždé jsem nepříjemná. Já za ty 4 roky, co jsem otěhotněla s Lilčou byla sama venku asi tak…no 4×. Mně je to prostě blbé jít pařit a nechat je samotné doma. Dokud nebyla Lilča, tak jsem byla schopná propařit měsíc v kuse, teď jsem taky radši doma, i když teda někdy bych si vylít mozek zašla ![]()
Karkolko, já jsem 25+4 a taky jsem na EKG nebyla. Minule jsem na to šla, ale teda kdy to bylo už nevím.
Teď pokud mě na to někdo vyloženě nepošle, tak na to asi prdím.
Jo a moje cukrovka prý dopadla výborně. Výchozí hodnota 4,4(minule jsem si to spletla a napsala 4,7) a po těch 2 hodinách 4,6, takže do sebe teď tlačím plechovku Salka
![]()
tak, holky už někde drbou
a dávají si do nosu nějakou dobrou žranici
![]()
Kri mě taky zjistili měkký čípek, ale zdá se že po tom magnesku je mi lépe, nemám ty křeče ve spod, tak uvidíme co na další kontrole. Hele a na to EKG se musí,já na tom nebyla ani u prvního ![]()
Kri já volala k dr na cukr a jen že bez problémů, hodnoty nevím.
No koukám že se tu povídá o financích.Tak to já jsem na tom špatně-pač a protože jsem dala výpověd a asi tak tři týdny po odchodu z práce jsme zjistili, že čekáme mimíí.No teď už s tím nic nenadělám,i když na jednu stranu možná dobře,pač se tam tahaly těžké palety a vozejky,mohlo to taky dopadnout tak,že jsme mohli potratit,ani bych o tom nevěděla…No ale naštěstí manžel má slušnou práci,tak zatím v poho..
ale nějak musím vyřešit to abych měla nárok na mateřskou..
a možná se mi něco rýsuje..
Boo neví někdo něco jak se řeší takovéto případy???
Luci, ona to má být jakási prevence, kdybys náhodou musela na císaře, tak aby věděli, že to zvládneš. Přece jenom je to operace a před tou jdeš na předoperační testy vždycky. Ale připadá mi, že na tom jako nikdo moc nelpí
Posílá tam obvoďák, teda co já vím. Já u obvodní ještě furt nebyla, tak nevím, jestli mě tam taky pošle nebo ne.
Mar, já ten cukr vím, protože mám ten papír u sebe. Jsem si pro výsledky byla osobně a zapomněla jsem ho odevzdat a dneska si ho zase setřička zapomněla vzít ![]()
Jsem na drbny zvědavá, jak pak budou vyprávět, co se jim stalo. Taky bych si zdrbla ![]()
jj taky mi je líto, že tam nejsem s nima, ale tu cestu bych nedala. Manžel má odpolední, takže auto není k dispozici a to přesedání a tak to není pro mě
Já už u obvodní byla a nikam mě neposlala tak na to prdím
A cukr jdu teprve v uterý, takže uvidím