Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
10.12.10 08:59

jako já jsme pro srazík v lednu. Dneska mi malý vypnulnějak pc a vůbec nešel zapnout. No moje nervy :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.12.10 09:02

mě si toník zse hlídá, abych někam neodjela asik :-) :-) :-) to byla ale noc :zed: :zed: :zed: já musela večer furt pít a chodila jsem snad co hodinu na wc, pořád se škrábala a pak jsem i budila malého a ten si v jednu povídal, tak jsem na něj hukla a pak jsme k ránu zabrali…aspoň že tak …
jdu posnídat vlašák a musím něco vymyslet na oběd :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.12.10 09:20

no nic, valím se oblíkat a nakoupit…
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: kači ty mi písni na mobajl :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.12.10 10:17

Ahoj holky, jsem ráda že se vám líbí dáreček-taková prkotina.Já v noci vůbec nespala.asi jen dvě hodiny.až ráno když malý odešel jsem vytuhla.Začíná nějak soplit a kuckat-tak snad nebude zase marod.Jsem jako pytlem praštěná :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: ale musím vařit a odpoledne jedeme pro zbytek dárků a pak už snad budu mít pokoj od lítání. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.12.10 10:17

a na ten leden by to šlo....... :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.12.10 11:06

tak já mám zase dneska náladu pod psa a jsem nějaká rozlámaná a bolavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.12.10 11:13

ale Peti já jsem už v pohodě.Venku padá snížek a začíná se mi ten dnešní den líbit.....Poslouchám písničky a tak trošku tu uklízím.Musím vařit a nevím co.Asi vytáhnu z mražáku sekanou a udělám brambor.....moc na to chuť nemám ale nic rychlého mě nenapadá… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.12.10 11:15

já jsem přešlá z toho svojiho chlapa včera mě fakt naštval a nejvíc mě dostalo to jak mi řekl že malý nic nejedl. Jako já jsem mu dala ve 12 oběd a pak šel spát a v OV mě vyzvedávali v 6 on za tu dobu nebyl schopný mu něco dát. Tak jsme se zhádali jak psi a z toho jsem přešlá. teď peču tak snad mě to uklidní a nebo se to spálí a to pohár už preteče :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.12.10 11:20

teta, nepal to.............to by byla škoda......... :lol: :lol: :lol:
To dokáže nasrat-chápu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
10.12.10 11:25

Ahoj holky, zdravím vás při pátku :-D . Já jsem žehlila, uklízela a poslouchám písničky. Na oběd máme dnes taky sekanou a brambůrky, akorát je ještě musím oškrábat a je to.
Peti, to chce klid. Já jsem měla večer taky takovou „psí“ náladu, taky mě doma naštvali, ale dnes už to OK. A cukroví nepal, byla by to škoda :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
10.12.10 11:29

Ahoj,holky,já jsem dopol.uklízela,neděle se blíží…a za chvíli pomažu ke škole ofotit klukům učivo,v té šílené chumelenici 8-o
Peťo,klid,to přejde…i muži mají své dny…na to funguje nejlíp zachovat se k němu jako ke psovi: Dát mu najíst a pustit ho ven… :palec:
Jani,myslíš lepky na sklenky jako aby si každý poznal svoji skleničku? Nebo nevím? Že bych ti to v Tescomě koupila,rozbila jsem si pokličku na pánev,tak tam stejně půjdu.Ten obouvák se asi šprajcnul někde na tom pásu u kasy,nebo nevím…když není na účtence… 8-o Do hgáje,zas jít vykopat auto,aspoň že takhle nebylo včera,to by se nám asi nelíbilo :roll:
A leden :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.12.10 11:41

holky je to ok, nespálené a hlavně výborné :-P jsem si říkala jak budu v porodnici, tak bobek nebude ty 4 dny jíst. CHudák :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.12.10 11:42

Ivet u nás teď přestalo sněžit..... 8-o jen tak občas nějaká vločka.......Kluci ti přijedou v neděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.12.10 11:42
Peťka1 píše:
holky je to ok, nespálené a hlavně výborné :-P jsem si říkala jak budu v porodnici, tak bobek nebude ty 4 dny jíst. CHudák :-(

jééé takhle nemůžeš přemýšlet Peti.On se postará až ho to přinutí..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
10.12.10 11:44

Jo,jo,v neděli jsou tady,tak už abych začla fungovat normálně, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie