Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jako já jsme pro srazík v lednu. Dneska mi malý vypnulnějak pc a vůbec nešel zapnout. No moje nervy
![]()
mě si toník zse hlídá, abych někam neodjela asik
to byla ale noc
já musela večer furt pít a chodila jsem snad co hodinu na wc, pořád se škrábala a pak jsem i budila malého a ten si v jednu povídal, tak jsem na něj hukla a pak jsme k ránu zabrali…aspoň že tak …
jdu posnídat vlašák a musím něco vymyslet na oběd
![]()
no nic, valím se oblíkat a nakoupit…
kači ty mi písni na mobajl
![]()
Ahoj holky, jsem ráda že se vám líbí dáreček-taková prkotina.Já v noci vůbec nespala.asi jen dvě hodiny.až ráno když malý odešel jsem vytuhla.Začíná nějak soplit a kuckat-tak snad nebude zase marod.Jsem jako pytlem praštěná
ale musím vařit a odpoledne jedeme pro zbytek dárků a pak už snad budu mít pokoj od lítání. ![]()
tak já mám zase dneska náladu pod psa a jsem nějaká rozlámaná a bolavá
ale Peti já jsem už v pohodě.Venku padá snížek a začíná se mi ten dnešní den líbit.....Poslouchám písničky a tak trošku tu uklízím.Musím vařit a nevím co.Asi vytáhnu z mražáku sekanou a udělám brambor.....moc na to chuť nemám ale nic rychlého mě nenapadá…
![]()
já jsem přešlá z toho svojiho chlapa včera mě fakt naštval a nejvíc mě dostalo to jak mi řekl že malý nic nejedl. Jako já jsem mu dala ve 12 oběd a pak šel spát a v OV mě vyzvedávali v 6 on za tu dobu nebyl schopný mu něco dát. Tak jsme se zhádali jak psi a z toho jsem přešlá. teď peču tak snad mě to uklidní a nebo se to spálí a to pohár už preteče
![]()
teta, nepal to.............to by byla škoda.........
![]()
To dokáže nasrat-chápu. ![]()
Ahoj holky, zdravím vás při pátku
. Já jsem žehlila, uklízela a poslouchám písničky. Na oběd máme dnes taky sekanou a brambůrky, akorát je ještě musím oškrábat a je to.
Peti, to chce klid. Já jsem měla večer taky takovou „psí“ náladu, taky mě doma naštvali, ale dnes už to OK. A cukroví nepal, byla by to škoda
.
Ahoj,holky,já jsem dopol.uklízela,neděle se blíží…a za chvíli pomažu ke škole ofotit klukům učivo,v té šílené chumelenici ![]()
Peťo,klid,to přejde…i muži mají své dny…na to funguje nejlíp zachovat se k němu jako ke psovi: Dát mu najíst a pustit ho ven… ![]()
Jani,myslíš lepky na sklenky jako aby si každý poznal svoji skleničku? Nebo nevím? Že bych ti to v Tescomě koupila,rozbila jsem si pokličku na pánev,tak tam stejně půjdu.Ten obouvák se asi šprajcnul někde na tom pásu u kasy,nebo nevím…když není na účtence…
Do hgáje,zas jít vykopat auto,aspoň že takhle nebylo včera,to by se nám asi nelíbilo ![]()
A leden
![]()
holky je to ok, nespálené a hlavně výborné
jsem si říkala jak budu v porodnici, tak bobek nebude ty 4 dny jíst. CHudák ![]()
Ivet u nás teď přestalo sněžit.....
jen tak občas nějaká vločka.......Kluci ti přijedou v neděli?
Peťka1 píše:
holky je to ok, nespálené a hlavně výbornéjsem si říkala jak budu v porodnici, tak bobek nebude ty 4 dny jíst. CHudák
jééé takhle nemůžeš přemýšlet Peti.On se postará až ho to přinutí..........
Jo,jo,v neděli jsou tady,tak už abych začla fungovat normálně, ![]()