Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
10.12.10 11:46
dianda píše:
Jo,jo,v neděli jsou tady,tak už abych začla fungovat normálně, :mrgreen:
žádné ponocování atd............o jeje.Ale už se určo těšíš na ty raubíře. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
10.12.10 11:49

To víš že jo,navíc přijedou určitě smutní po závodech,letos přešli do vyšší kategorie,kde jsou nejmladší,takže jim stupně vítězů nehrozí…Tak musím dokoupit,co jsem jim vyžrala z Mikulášů a něco dobrého uvařit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.12.10 11:52

a už tu zase chumelí.......... 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o Ivet jeď opatrně tam se všichni čerti žení....... 8-o 8-o 8-o Ríša má dnes na Sokolu Ostrava zápas a minule dostali pořádný náklep tak snad se dnes zadaří a nepojede domů jako zpráskaný pes.Pokud to budu stíhat tak se na něj pojedu podívat, ale jsdeme pro ty dárky tak :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
10.12.10 11:57

Tak máš taky fofr,držím palce… :-) Tak já padám k té škole,ať to stihnu :-)
Holky,klidné odpoledne,žádné nervy s taťkama a Lucko,jestli mi pošleš adresu,pošlu ti obálku s něčím maličkým,co se ke mně omylem dostalo,ale je to jen pro Lucky,a tady žádnou nemáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.12.10 12:04

tak u nás pěkně valí sněhem a to jsem měla jet odpledne do FM no nevím nevím. Kači já doufám, že bude důsledný a že se fakt postará že včera jen vykolejil jindy problém není, ale fakt mě nas.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
10.12.10 12:04

U nás je taky počasí nic moc. Občas chumelí, pak zase chvíli svítí sluníčko a teď zrovna se tam nějak černí, takže asi bude opět chumelit.
Hlavně, ať se to počasí do odpoledne nějak ustálí. Chci jít kouknout taky na nějaké dárky a musím koupit svíčku „60“, tak doufám, že ji budou mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
10.12.10 12:26
dianda píše:
Tak máš taky fofr,držím palce… :-) Tak já padám k té škole,ať to stihnu :-)
Holky,klidné odpoledne,žádné nervy s taťkama a Lucko,jestli mi pošleš adresu,pošlu ti obálku s něčím maličkým,co se ke mně omylem dostalo,ale je to jen pro Lucky,a tady žádnou nemáme :wink:

To se týka mě :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
10.12.10 12:28

holky dneska to tam opravdu vypadá na apríl, co se tam venku děje to je hrůza. Jdeme si s malou ducnout, v noci jsme moc nespali a odpo mě čeká ještě slepit jedny perníčky a hotovo :dance: pak už jenom nepečené, ale to až příští týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.12.10 12:38
M.Lucka píše:
holky dneska to tam opravdu vypadá na apríl, co se tam venku děje to je hrůza. Jdeme si s malou ducnout, v noci jsme moc nespali a odpo mě čeká ještě slepit jedny perníčky a hotovo :dance: pak už jenom nepečené, ale to až příští týden :mrgreen:

jejda ty jsi šikovná.Přijeď mi pomoct........ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.12.10 13:04

holky valím pro ty dárky tak odpoledne pa pa........všem hezký den a cpěte se ať doženete ten můj pupík................. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
10.12.10 13:10

Ahoj, tak u nás nechumelí. Sněžilo ráno, ale napadly jen tak 3 cm, aspoň to zase ale venku trochu líp vypadá.
Zítra přijedou tcháni, tak mě ten vánoční úklid stejně nemine. Ach jo, to se zase budu bavit :zed:
Vypadá to, že jste si srazík fakt užily. No třeba se s váma jednou slezu taky.

Jo a slibovaná Dominička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.12.10 13:37

HOLKY JÁ JSEM KO, ZMORDOVALA JSEM SE, UKLIDILA JSEM CELÝ BYT A UVAŘILA, OBĚDVÁM AŽ TEĎ.............BŘICHING TVRDLING, TAK SE JDU NATÁHNOUT, OZVU SE VEČÍR, PAPA :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
10.12.10 14:23
Kri12 píše:
Ahoj, tak u nás nechumelí. Sněžilo ráno, ale napadly jen tak 3 cm, aspoň to zase ale venku trochu líp vypadá.
Zítra přijedou tcháni, tak mě ten vánoční úklid stejně nemine. Ach jo, to se zase budu bavit :zed:
Vypadá to, že jste si srazík fakt užily. No třeba se s váma jednou slezu taky.Jo a slibovaná Dominička :srdce:

Krásná :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.12.10 14:37

Ahojky kopretinky, tak jsme doma v pořádku :dance: :dance: :dance:
Jsem pro srazík v lednu :wink: Spíš tak druhá půlka, to už bude mateřská a prcat vycházky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dnes snad úspěsný den, auto jsme okoukli a asi do něj i půjdeme…do jara se zpraví a konečně bude na vyplacení půjčky a hned bude líp :dance: :dance: :dance: :dance: Johance se moc nelíbila cesta po dálnici…se tam škobrtila. Na oběd jsme se stavili v bufetu u krevního centra, doma jsme ještě měli dvě stravenky zy dárcovství, tak obídek mňamka :wink:
Doma vymrznuto, tak to roztopím na 80, zavřu a lehnu pod deku k telce. Jsem ospalá jak malé kotě :-o :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.12.10 14:39

Jinak v krku stále pobolívá a z nosu teče, ale ne moc…dám si čajdu a snad se to zlepší :wink:
Zítra má koblížek narozeniny, vyžádal si speciální jídlo, jeho oblíbené hovězí na hříbkách a pak kuknu ještě na nějaký malý moučník. Na sladké moc není, tak jen tak pro radost :mrgreen:
Jinak včera mi podprdu moc pochválil…se mu líbila, že jedno prso bude žužlat Johanka a druhé on :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí