Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dianda píše:žádné ponocování atd............o jeje.Ale už se určo těšíš na ty raubíře.
Jo,jo,v neděli jsou tady,tak už abych začla fungovat normálně,
To víš že jo,navíc přijedou určitě smutní po závodech,letos přešli do vyšší kategorie,kde jsou nejmladší,takže jim stupně vítězů nehrozí…Tak musím dokoupit,co jsem jim vyžrala z Mikulášů a něco dobrého uvařit ![]()
a už tu zase chumelí..........
Ivet jeď opatrně tam se všichni čerti žení.......
Ríša má dnes na Sokolu Ostrava zápas a minule dostali pořádný náklep tak snad se dnes zadaří a nepojede domů jako zpráskaný pes.Pokud to budu stíhat tak se na něj pojedu podívat, ale jsdeme pro ty dárky tak
![]()
Tak máš taky fofr,držím palce…
Tak já padám k té škole,ať to stihnu ![]()
Holky,klidné odpoledne,žádné nervy s taťkama a Lucko,jestli mi pošleš adresu,pošlu ti obálku s něčím maličkým,co se ke mně omylem dostalo,ale je to jen pro Lucky,a tady žádnou nemáme ![]()
tak u nás pěkně valí sněhem a to jsem měla jet odpledne do FM no nevím nevím. Kači já doufám, že bude důsledný a že se fakt postará že včera jen vykolejil jindy problém není, ale fakt mě nas.....
U nás je taky počasí nic moc. Občas chumelí, pak zase chvíli svítí sluníčko a teď zrovna se tam nějak černí, takže asi bude opět chumelit.
Hlavně, ať se to počasí do odpoledne nějak ustálí. Chci jít kouknout taky na nějaké dárky a musím koupit svíčku „60“, tak doufám, že ji budou mít.
dianda píše:
Tak máš taky fofr,držím palce…Tak já padám k té škole,ať to stihnu
Holky,klidné odpoledne,žádné nervy s taťkama a Lucko,jestli mi pošleš adresu,pošlu ti obálku s něčím maličkým,co se ke mně omylem dostalo,ale je to jen pro Lucky,a tady žádnou nemáme
To se týka mě
![]()
holky dneska to tam opravdu vypadá na apríl, co se tam venku děje to je hrůza. Jdeme si s malou ducnout, v noci jsme moc nespali a odpo mě čeká ještě slepit jedny perníčky a hotovo
pak už jenom nepečené, ale to až příští týden ![]()
M.Lucka píše:
holky dneska to tam opravdu vypadá na apríl, co se tam venku děje to je hrůza. Jdeme si s malou ducnout, v noci jsme moc nespali a odpo mě čeká ještě slepit jedny perníčky a hotovopak už jenom nepečené, ale to až příští týden
jejda ty jsi šikovná.Přijeď mi pomoct........
![]()
holky valím pro ty dárky tak odpoledne pa pa........všem hezký den a cpěte se ať doženete ten můj pupík.................
![]()
Ahoj, tak u nás nechumelí. Sněžilo ráno, ale napadly jen tak 3 cm, aspoň to zase ale venku trochu líp vypadá.
Zítra přijedou tcháni, tak mě ten vánoční úklid stejně nemine. Ach jo, to se zase budu bavit ![]()
Vypadá to, že jste si srazík fakt užily. No třeba se s váma jednou slezu taky.
Jo a slibovaná Dominička ![]()
HOLKY JÁ JSEM KO, ZMORDOVALA JSEM SE, UKLIDILA JSEM CELÝ BYT A UVAŘILA, OBĚDVÁM AŽ TEĎ.............BŘICHING TVRDLING, TAK SE JDU NATÁHNOUT, OZVU SE VEČÍR, PAPA ![]()
Kri12 píše:
Ahoj, tak u nás nechumelí. Sněžilo ráno, ale napadly jen tak 3 cm, aspoň to zase ale venku trochu líp vypadá.
Zítra přijedou tcháni, tak mě ten vánoční úklid stejně nemine. Ach jo, to se zase budu bavit
Vypadá to, že jste si srazík fakt užily. No třeba se s váma jednou slezu taky.Jo a slibovaná Dominička
Krásná
![]()
Ahojky kopretinky, tak jsme doma v pořádku
![]()
Jsem pro srazík v lednu
Spíš tak druhá půlka, to už bude mateřská a prcat vycházky
![]()
Dnes snad úspěsný den, auto jsme okoukli a asi do něj i půjdeme…do jara se zpraví a konečně bude na vyplacení půjčky a hned bude líp
Johance se moc nelíbila cesta po dálnici…se tam škobrtila. Na oběd jsme se stavili v bufetu u krevního centra, doma jsme ještě měli dvě stravenky zy dárcovství, tak obídek mňamka ![]()
Doma vymrznuto, tak to roztopím na 80, zavřu a lehnu pod deku k telce. Jsem ospalá jak malé kotě
![]()
Jinak v krku stále pobolívá a z nosu teče, ale ne moc…dám si čajdu a snad se to zlepší ![]()
Zítra má koblížek narozeniny, vyžádal si speciální jídlo, jeho oblíbené hovězí na hříbkách a pak kuknu ještě na nějaký malý moučník. Na sladké moc není, tak jen tak pro radost ![]()
Jinak včera mi podprdu moc pochválil…se mu líbila, že jedno prso bude žužlat Johanka a druhé on
![]()