Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
9.12.10 20:25

já už piju magnesku :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 20:32

no já si doma dala hned Magnesko......taky mi tvrdne břicho........ :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
9.12.10 20:57

Holky nečetli jste novou diskuzi: Také máte v lednici zavřené slepice ? Úžasně jsem se nasmála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 21:03
Megg píše:
Holky nečetli jste novou diskuzi: Také máte v lednici zavřené slepice ? Úžasně jsem se nasmála.

tak ta je výborná...........pěkně jsme se nasmáli..... :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
9.12.10 21:06
kacafazolka píše:
Megg píše:
tak ta je výborná...........pěkně jsme se nasmáli..... :lol: :lol: :lol: :lol:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
Pořád tam jukám, užasná ZOO, pořád někdo připisuje. :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 21:14

myslím, že to je jedna z nejlepších diskuzí......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ráno si dočtu kdo má co v lednici.Teď už jdu do hajan jsem nějaká zmohlá.Tak krásné sny všem........pa pa ráno… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
9.12.10 21:27

Dobrou,
hezké sny. :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
9.12.10 23:33

KAČKO :andel: ,díky moc za krásný předvánoční dárek :hug: Fakt se ti to moc povedlo,všechny jsou skvělé,nechybí moje nejoblíbenější a je fakt výborné,mám teď úplně tu správnou náladu :palec: ,díky díííkyyy moooc! :huban:
Holky,jsem ráda,že jsem vás viděla,prima odpoledne… :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
10.12.10 06:20

Ivet klasika tady sedíš zas až do večera :mrgreen: Já vás ani nestíhám dočítat. Včera jsme dojeli a já lehla. Jsem si ještě zašla pro ten krém na strie, Elastin Q, kurde hajzli tam mají vše tak drahé, nějak okolo 160, u nás je za 135, hajzli no :pocitac: :pocitac:
Kači tvůj dárek jsem si ještě nepustila :nevim: na PC nemám na CD, takže v rádiu, nebo na DVD přehrávači, ale teď zas fičíme do pryč, tak snad odpoledne.
Ale včera jsem chytla nějakého bacila, snoplím, v krku hnus…no snad odejde jak přišel :mrgreen: :mrgreen:
Tak všem krásný zasněžený den :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.12.10 07:56

Dobré ráno holky,
jani já o tom vím jsem si říkala kdo s tím příjde. Mi to vždycky trošku trvá když příjdu mezi nové lidi. Se musím jakoby rozkoukat. No a včera ten můj chlap byl tak hnusný a protivný že jsme se s malým zavřeli v pokojíčku a šli spát.
Teji tak snad budeš brzo fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.12.10 07:58

kači a děkuji za dáreček akorát malému se nelíbí, jak to zapnu tak křičí dost a vypíná mi bendýnky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: lumpík jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
10.12.10 08:22

Dobré ráno všem :kytka: Vy jste dostali i dárečky, no vy se teda máte :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.12.10 08:49

dobré ránko, zrovna poslouchám zagorku, je to parádní :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
holky, co vy na to, vidět se v lednu???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to zvládnem ne? a budou slevy :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
peti, mě ta huba zase moc jede :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.12.10 08:52

jo a jinak to obouvátko nemám ani na účtence, takže někde zůstalo :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.12.10 08:53

no já asi u toho cdé budu bulet…hormony teda jedou…holky a já zapomněla na tchýni a na ty lepky na sklenky od vína od tescomy…to je jediný dárek, co mi chybí :zed: :zed: :zed: :zed: no jo, na ni jsem si fakt nevzpomněla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí