Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no já si doma dala hned Magnesko......taky mi tvrdne břicho........
![]()
Holky nečetli jste novou diskuzi: Také máte v lednici zavřené slepice ? Úžasně jsem se nasmála.
Megg píše:
Holky nečetli jste novou diskuzi: Také máte v lednici zavřené slepice ? Úžasně jsem se nasmála.
tak ta je výborná...........pěkně jsme se nasmáli.....
![]()
kacafazolka píše:Megg píše:tak ta je výborná...........pěkně jsme se nasmáli.....
Holky nečetli jste novou diskuzi: Také máte v lednici zavřené slepice ? Úžasně jsem se nasmála.![]()
![]()
![]()
myslím, že to je jedna z nejlepších diskuzí.........
ráno si dočtu kdo má co v lednici.Teď už jdu do hajan jsem nějaká zmohlá.Tak krásné sny všem........pa pa ráno…
![]()
KAČKO
,díky moc za krásný předvánoční dárek
Fakt se ti to moc povedlo,všechny jsou skvělé,nechybí moje nejoblíbenější a je fakt výborné,mám teď úplně tu správnou náladu
,díky díííkyyy moooc! ![]()
Holky,jsem ráda,že jsem vás viděla,prima odpoledne…
![]()
Ivet klasika tady sedíš zas až do večera
Já vás ani nestíhám dočítat. Včera jsme dojeli a já lehla. Jsem si ještě zašla pro ten krém na strie, Elastin Q, kurde hajzli tam mají vše tak drahé, nějak okolo 160, u nás je za 135, hajzli no
![]()
Kači tvůj dárek jsem si ještě nepustila
na PC nemám na CD, takže v rádiu, nebo na DVD přehrávači, ale teď zas fičíme do pryč, tak snad odpoledne.
Ale včera jsem chytla nějakého bacila, snoplím, v krku hnus…no snad odejde jak přišel
![]()
Tak všem krásný zasněžený den
![]()
Dobré ráno holky,
jani já o tom vím jsem si říkala kdo s tím příjde. Mi to vždycky trošku trvá když příjdu mezi nové lidi. Se musím jakoby rozkoukat. No a včera ten můj chlap byl tak hnusný a protivný že jsme se s malým zavřeli v pokojíčku a šli spát.
Teji tak snad budeš brzo fit
kači a děkuji za dáreček akorát malému se nelíbí, jak to zapnu tak křičí dost a vypíná mi bendýnky
lumpík jeden
Dobré ráno všem
Vy jste dostali i dárečky, no vy se teda máte
![]()
dobré ránko, zrovna poslouchám zagorku, je to parádní
![]()
holky, co vy na to, vidět se v lednu????
to zvládnem ne? a budou slevy
![]()
peti, mě ta huba zase moc jede
![]()
jo a jinak to obouvátko nemám ani na účtence, takže někde zůstalo
![]()
no já asi u toho cdé budu bulet…hormony teda jedou…holky a já zapomněla na tchýni a na ty lepky na sklenky od vína od tescomy…to je jediný dárek, co mi chybí
no jo, na ni jsem si fakt nevzpomněla
![]()