Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
9.12.10 12:10

No nic dramtického spíš klasika, ale už mě to nějak tak trochu trápí :wink: prostě v listopadu přítel z práce, s tím že tedy dostal odstupné (stejně byl věčeně nasraný a peníze nic moc na Prágl), nooo a on je takový pohodář, žádný stres atd…odcházel s tím, že má dost klientů a určo se něco najde, jenže…to místo co si „myslel“ že dostane tak asi nebude, takže nyní obesílá nabídky práce a shání…jenže prosinec je na prd…a s prací to taky není úplně žúžo…takže zatím nic na HPP, noo ale má možnost dělat OZ jedné firmě ze slovenska, mohlo by to být fajn, ale muselo by to vyjít což se dozvíme leden, první obchody v únoru, první peníze v březnu a kdo ví jak to dopadne, jelikož si udělal ŽL tak přišel i o podporu…má to odstupné to ano, ale prostě nyní bych ráda spíš jeho stabilní práci a plat neb „hledat“, zkoušet, rozjíždět…ještě do toho jak má volno tak chodí tak 2× týdně pařit s kámošema…a prostě poho, v lednu jede s klukama na lyže, já trčím doma, pařit chodit nemůžu, jen vařím a makám do práce (aspoň jeden z nás aby měl stabilní příjem a slušný/a nemyslete že mě ta práce už nesere/ do toho škola kterou asi vzdám, mám pocit že je toho na mě dost :cry: a ta nejistota mi prostě nedělá dobře.Co se týče peněz tak si stěžovat nemůžem oba máme úspory ale není to něco na co bych chtěla šahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.12.10 12:10

bude to těžké, ale to bylo i s toníkem, jsem vyškolená, ažažaž…ale spíše mě děsí, jak bude toník žárlit, protože, když si pochovám malé mimčo, věší se na mě a řve............takže to bude zajímavé, ale stává se z něj darebák, tak mu sklapne, že nejsem jenom pro něj a bude se muset dělit o mámu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.12.10 12:15

MAR mi jsme si tím taky prošli, naštěstí mu vyšla jedna práce a na pracák nešel, ale byla jsem z toho na nervy, naspořeno nic nemáme, vše jde do stavebního povolení a na zařizování, takže jsem ráda, že mi po dlouhé době řekl, že tam zůstane…
a se školou? vydrž, moc se zatni a vydrž, já jsem chtěla skončit 14 dní před státnicema, nedávala jsem to, byla jsem ko a vyčerpaná a řvala jsem se a nedovedla se učit, teď jsem ráda, že je to za mnou a už nemusím na školu myslet…
a s tím pařením, co to ti chlapi mají??? včera jak jsem byla u známé, tak její chlap chodí každý pátek, ona doma sama a on se vrací až ráno, no a jak mají teď malé, tak jí to neskutečně vadí, začíná žárlit, hlídání nemají, takže jsem říkala, u nás pomohly pravidla pravidla pravidla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 12:17

jani tak já to mám zase v poho aspoň si to myslím, ale jak to bude jak se mimi narodí tak to možná bude katastrofa. Protože teď je středem pozornosti filda a jak bude mimi tak se budu muset ze začátku věnovat víc mu a mám strach aby filda nestrádal no budu to nějak muset udělat. Jako filda mi dělá scény jen když se s marťou obejmeme nebo políbime to nás od sebe odtrhuje a teď nedávno jsme se šli spolu koupat a filip z toho byl úplně špatný chytil hysterický záchvat breku utekl a volal mami mami no byl z toho totálně hotový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.12.10 12:19

Jani, problém je , že ve škole mám dva předměty s matikou s čímž jsem nepočítala a prostě není to moje krevní…a bc už mám, zkusím pololetí a uvidím, ale vše mě zatěžuje víc než mimo těhu.

No ten můj právě pořád říká, že peníze máme…joo máme, ale takovýmhle stylem kdo ví jak dlouho budou, nehledě na to, že mě to štve z principu, místo toho abych se doma válela já…to dělá on :-(

a s pařbama?? Střídali jsme se…jenže nyní, když já nic, a on chodí týden co týden, tak mě to štve…a člověk něco naznačí a hned je za ženskou co mu nechce dopřát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 12:19

tak my s martinem tuhle situaci zatím řešit nemuseli a s pařením jako jestli jde tak max 3 za rok tak je to moc a jsem ráda. Asi by mi vadilo kdyby chodil každý týden. Jako já to takhle dělala před fildou a chudák též mu to vadilo a nic s tím nenadělal. Teď už mám snad více rozumu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já budu chodit pak s mojima děckama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.12.10 12:20

jo to toník taky,jak se obejmeme nebo si dáváme pusu nebo o víkendu ležíme v posteli, tak se hned po mě sápe, aby u toho byl taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jako budeš stejně kojit, kojit, kojit a malé bude snad hodné a spinušat a za dva měsíce už si budou muset zvyknout…
těším se, jak se třeba budou koupat ve vaně spolu a jak budu muset toníka hlídat, aby ho neklepal hračkama a nedělal mu zle…no bude to zajímavé… :zed: :zed: :zed: ale příroda to tak chce :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.12.10 12:22

já jsem tolerantní, ale taky k sobě…a prostě nechci být ta, která doma dělá blbce a pak je ještě sama a chlap někde chlastá a baví se…dan jde taky jednou za čas, jako nemá ani čas a ani náladu, raději si zapne doma pc, a pak má firemní akce, jako nemám to moc ráda, ale zapřu se…v hlavě se mi honí tolik myšlenek, ale snažím se držet hubu…ale kdyby chodil často, tak se ozvu…to já umím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 12:23

Mar já si při mateřské přivydělávám a není to moc ale ten můj zas třeba vymýšlí kraviny co koupíme atd..... tak mu vždycky řeknu ať brzdí že na to nejsou prašule a to co mám bokem že to jsou prostě peníze třeba na vánoce nebo nečekané výdaje.
Nechodí pařit jen díky tomu že je doma?????Kdyby třeba chodil do práce tak na to nemá ani pomyšlení. Jako určitě tě chápu že tě to štve to mě by taky. Můžu se jen zeptat kolik je tvému že ho ještě bere chodit pařit?Mě to bralo tak do těch 23 a pak už jsem si tam připadala jak stařena. Jako za dobu co mám fildu jsem byla s kámoškou asi jen jednou a moc mě to nebralo, táhlo mě to domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 12:24

jj jani to znám sotva si lehnem a přitulíme se k sobě tak se malý přiřítí jak tsunami či jak se to píše. No a mám strach že jak uvidí že kojím mimčo že ho bude odtlačovat bo on je takové jelitko a nebo se přisaje k druhému :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 12:26

a nebo jak bude mimčo spát tak mi ho bude chodit budit brát mu cumlíky atd… Jako na jednu stranu jsem zvědavá a na druhou si to nedovedu představit ale už se těším. To bude takové fajné a už vůbec si nedovedu představit že budeme mít dvě děti.
Jo a teď jsem si vzpoměla sestra na gindě mi říkala že ten test na cukrovku se může odmítnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.12.10 12:30

peti, taky nevím, co mě čeká...............necháme se překvapit, jako ty na pohlaví :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jinak mě to za necelou hodinu jede, takže se jdu šlechtit po dlouhé době, aby jste se za mě nestyděly a nenechaly mě někde v obchodě samotnou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a valím na nádr, ještě máme instrukce a valím, pa prcenky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: mě už je teď smutno po toníkovi, spí na balkóně a já jsem debil…chjoooo :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: :zed: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.12.10 12:31

Ono je pařit a pařit…chodí si sednout s klukama, většinou od 18 -19h tak do půlnoci…vždy pijou, ale nechodí domů zlitej (většinou), neb ví že ráno má službu s holkama (čuby) a kdyby mu bylo zle „dostal by“…jinak mu je 33let, a chodil i před prací, tak nějak mi přijde že začal chodit víc co jsem těhu, možná mi to přijde že já nechodím :-? nic méně taky s kým chodí…všichni kámoši s kterýma chodí se buď snažej o dítě, nebo maj prcky…přijde mi to strašný…jak by utíkali z domu, a to někteří z jejich 4 chodí opravdu pravidelně tak 2× týdně a maj doma půl roční, roční dítě…a přijde jim to v poho. Nyní jak je doma, tak i přes to že vařím (vždy je uvařeno a upečeno) tak celkem často tak 2× týdně mimo ty večery chodí i na obídky s bývalýma kolegama, nebo „potencionálníma obchodníma partnerama jak jim říká“ prostě se chová jak by se nic nedělo… :wink: jde mi spíš o přístup než o tom že nemáme…já osobně bych taky chodila po vánočních večírkách (do hospod nyní nechodím), popíjela a občas is dala cígo…ale smolík já uvědomělá prostě být musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 12:32

jj jani tak za chvilku papa já se jdu též pomalu dát do kupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
9.12.10 12:35

Kri a Peti: holky, musíte se šetřit :-D . I když to máte těžší, že máte doma prďolky, ale musíte zapřáhnout zbytek rodiny.
Peti: a na to tvrdnutí břicha Ti dr. nedal magnezium? Je to dobré, pomáhá to.
A se sexem - my ho máme zakázaný od začátku. Přítel už by teď i chtěl, ale já mám strach. Sice je vše OK, ale dr. to nedoporučuje, tak musíme počkat. Vždycky říkám, že musí vydržet,že se nám to už krátí :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí