Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
8.12.10 22:14

no já jsem na nás zvědavá.......ale to zvládneme.......... :palec: :palec: :palec: :palec: nejsme žádné trasořitky.......... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
8.12.10 22:20

Ahoj holky, píšu pozdě, ale konečně. Částečně jsem vás dočetla, zítra v tom budu pokračovat, abych věděla, co se tady za těch víc než 14 dní dělo :-D . Jste šikovné, jak už máte napečeno.
Já jsem byla nemocná, měla jsem zánět hrtanu, nemluvila jsem, bylo mi příšerně. Po dvojích antibioticích jsem navíc dostala kvalitní průjem, takže fakt v mém případě asi platí, že na pos...... spadne i záchod. Pomaličku se musím dát do kupy, ještě drobátko pokašlávám a mám i rýmečku a navíc mám vybitou střevní mikrofloru, tak teď budu doplňovat laktobacílky :-D .
Dnes jsem byla v poradně, naštěstí je vše OK. Mrně nám opět ukázalo zadeček a nic víc. Pěkně roste, i když já nepřibírám. Dnes už má 1049 g. Ještě měsíc, a hurá na mateřskou :-D .
Zítra si pěkně užijte srazík, mrzí mě, že nedorazím, ale ještě se na to necítím a taky abych vás náhodou ještě nenakazila. Mějte se moc hezky, dobrou noc :hug: :hug: :hug: :hug: :mavam: :mavam: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 22:23

ahoj, hezky se uzdravuj ať jste silní a snad se sejdeme jindy.Krásné sny ........... :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
8.12.10 22:25

Ahoj mekelko,to sis teda užila :roll: ,tak snad už bude líp :kytka: Já ještě napečeno nemám,letos nějak nestíhám a ani se mi nechce,tak jen pár plechů s dětma a pak dostanem od mamky :wink: ,peče skvěle,ale málo :mrgreen: Tak se zase brzo ozvi,dobrou I. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 22:26
dianda píše:
Ahoj mekelko,to sis teda užila :roll: ,tak snad už bude líp :kytka: Já ještě napečeno nemám,letos nějak nestíhám a ani se mi nechce,tak jen pár plechů s dětma a pak dostanem od mamky :wink: ,peče skvěle,ale málo :mrgreen: Tak se zase brzo ozvi,dobrou I. :mavam: :mavam: :mavam:

Ivet a bylo dobré to cukroví z cukrárny?A už ho máš? úplně jsem se zapoměla zeptat.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
8.12.10 22:44

Já jsem ti úplně zapomněla říct,to cukroví bylo úplně skvělé :mrgreen: Vzala jsem jí 5,5 kg ,Honza ale odvezl jen 5 kg,půl kg jsme proochutnávali… :oops: Fakt jako domácí,s nějakým čajovým z obchodu se nedá vůbec srovnat,myslím,že chutnalo i líp,než to co beru od té paní do školy… :mrgreen: (no,snad to nečte :roll: )Tak fakt děkuju za tip,cukrárnu HAM z Velké Polomi všem doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 22:51

to jsem ráda.Já tam chodím na zákusky............ :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 22:51

ještě nespím, protože pro vás chystám překvápko a tak ještě musím pracovat......... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
8.12.10 23:09

Nekecéééj :palec: ,no Kačko…to už se těším a jsem zvědavá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 23:12
dianda píše:
Nekecéééj :palec: ,no Kačko…to už se těším a jsem zvědavá :kytka:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: už bych měla jít do hajan.Zítra mě čeká úklid kuchyně od podlahy ke stropu a vaření.ale nevím co.....sakriš.....a péct budu v pátek.....už jsem se rozhodla..... :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
8.12.10 23:19

Já už taky půjdu,nebo si zpřeházím spaní a jak se chlapi vrátí,budu pár dní mimo.. 8-o Tak dobrou noc a ahoj zítra, :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 23:22

jdu si pustit sport a nynat.Krásné sníky a pohlaď Adámka.Zítra se těším pa pa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.12.10 07:41

Ahoj holky, já vám musím říct, ten život je stejně jízda :palec: asi před 2 roky na Silvestra jsem ho slavila s mou kolegyní (o 3 roky mladší), její kámoškou a partnerem kámošky. No a na půlnoc jsme uzavřely „pakt“ že do roka a do dne otěhulíme :lol: (já jsem nejstarší), no do roka a do dne jsme to nestihly, ovšem do dvou ano, Jana rodila v říjnu 2010, Simča začíná dle mě rodit někdy v těchto hodinách, a já březen :dance: nic méně jak odrodí Síma, jsem už na řadě :lol: pěkně to letí a krátí se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.12.10 07:51

Dobré ráno holky. Já vám tak závidím ten srazík, tady bude dneska asi totální mrtvo :-( Každopádně si to moc užijte a pak budete vyprávět.
Už chvíli se snažím dovolat na gyndu, protože jsem ráno našla na kalhotkách krev a on mi to tam nikdo nebere. :zed: Nebylo toho moc, ale byla tam, tak jsem z toho nějaká nervózní. Když jsem ji našla po vyšetření, tak to jsem neřešila, ale takhle z ničehonic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.12.10 07:53

Krásné ráno všem..........kde jste chrapošky........ :lol: :lol: :lol: já snídám a pak letím uklízet a vařit...... :roll: Na snídaňku mám rohlíčky a romadur....... :palec: a na oběd budu dělat něco z vepř.ale nevím co....... :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí