Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no já jsem na nás zvědavá.......ale to zvládneme..........
nejsme žádné trasořitky.......... ![]()
Ahoj holky, píšu pozdě, ale konečně. Částečně jsem vás dočetla, zítra v tom budu pokračovat, abych věděla, co se tady za těch víc než 14 dní dělo
. Jste šikovné, jak už máte napečeno.
Já jsem byla nemocná, měla jsem zánět hrtanu, nemluvila jsem, bylo mi příšerně. Po dvojích antibioticích jsem navíc dostala kvalitní průjem, takže fakt v mém případě asi platí, že na pos...... spadne i záchod. Pomaličku se musím dát do kupy, ještě drobátko pokašlávám a mám i rýmečku a navíc mám vybitou střevní mikrofloru, tak teď budu doplňovat laktobacílky
.
Dnes jsem byla v poradně, naštěstí je vše OK. Mrně nám opět ukázalo zadeček a nic víc. Pěkně roste, i když já nepřibírám. Dnes už má 1049 g. Ještě měsíc, a hurá na mateřskou
.
Zítra si pěkně užijte srazík, mrzí mě, že nedorazím, ale ještě se na to necítím a taky abych vás náhodou ještě nenakazila. Mějte se moc hezky, dobrou noc
.
ahoj, hezky se uzdravuj ať jste silní a snad se sejdeme jindy.Krásné sny ...........
![]()
Ahoj mekelko,to sis teda užila
,tak snad už bude líp
Já ještě napečeno nemám,letos nějak nestíhám a ani se mi nechce,tak jen pár plechů s dětma a pak dostanem od mamky
,peče skvěle,ale málo
Tak se zase brzo ozvi,dobrou I.
![]()
dianda píše:
Ahoj mekelko,to sis teda užila,tak snad už bude líp
Já ještě napečeno nemám,letos nějak nestíhám a ani se mi nechce,tak jen pár plechů s dětma a pak dostanem od mamky
,peče skvěle,ale málo
Tak se zase brzo ozvi,dobrou I.
![]()
![]()
Ivet a bylo dobré to cukroví z cukrárny?A už ho máš? úplně jsem se zapoměla zeptat.......
Já jsem ti úplně zapomněla říct,to cukroví bylo úplně skvělé
Vzala jsem jí 5,5 kg ,Honza ale odvezl jen 5 kg,půl kg jsme proochutnávali…
Fakt jako domácí,s nějakým čajovým z obchodu se nedá vůbec srovnat,myslím,že chutnalo i líp,než to co beru od té paní do školy…
(no,snad to nečte
)Tak fakt děkuju za tip,cukrárnu HAM z Velké Polomi všem doporučuju ![]()
ještě nespím, protože pro vás chystám překvápko a tak ještě musím pracovat......... ![]()
dianda píše:
Nekecéééj,no Kačko…to už se těším a jsem zvědavá
Já už taky půjdu,nebo si zpřeházím spaní a jak se chlapi vrátí,budu pár dní mimo..
Tak dobrou noc a ahoj zítra,
![]()
jdu si pustit sport a nynat.Krásné sníky a pohlaď Adámka.Zítra se těším pa pa
![]()
Ahoj holky, já vám musím říct, ten život je stejně jízda
asi před 2 roky na Silvestra jsem ho slavila s mou kolegyní (o 3 roky mladší), její kámoškou a partnerem kámošky. No a na půlnoc jsme uzavřely „pakt“ že do roka a do dne otěhulíme
(já jsem nejstarší), no do roka a do dne jsme to nestihly, ovšem do dvou ano, Jana rodila v říjnu 2010, Simča začíná dle mě rodit někdy v těchto hodinách, a já březen
nic méně jak odrodí Síma, jsem už na řadě
pěkně to letí a krátí se to.
Dobré ráno holky. Já vám tak závidím ten srazík, tady bude dneska asi totální mrtvo
Každopádně si to moc užijte a pak budete vyprávět.
Už chvíli se snažím dovolat na gyndu, protože jsem ráno našla na kalhotkách krev a on mi to tam nikdo nebere.
Nebylo toho moc, ale byla tam, tak jsem z toho nějaká nervózní. Když jsem ji našla po vyšetření, tak to jsem neřešila, ale takhle z ničehonic ![]()
Krásné ráno všem..........kde jste chrapošky........
já snídám a pak letím uklízet a vařit......
Na snídaňku mám rohlíčky a romadur.......
a na oběd budu dělat něco z vepř.ale nevím co.......
![]()