Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dianda píše:![]()
![]()
Sejdeme se u jídla,u jídla nebo u jiného jídla????
A nebo u…jídla
![]()
Tejchi píše:
Kači fakt mekáč? Já bych se sešla někde u vchodu, jsme chtěly na tu pizzu ne? A nebo se najíme v meku??
no jen na předkrm......cheesburger..to by šlo a pak hlavní chod pizza v pizzerii a pak dezert v Ikei, ne?
![]()
johóóóóóóóó takže u jídla
snad už nepůjdu cítit česnekem, ať se za mě nestydíte, a měla bych se namalůvkovat a navoňat, že????
![]()
No já jen že v té pitomé posolené břečce se mi nebude chtít šmajdat, tak bych zalezla hned na pizzu pod střechu
![]()
tak mě je to jedno já si na ten chees pak odskočím..........
![]()
tak se nějak domluvte..........
tak se sejdeme tam, jak dělají ty bagety, tamani tam dělají nudle a je tam ta pizzerie, jo???tam uprostřed u jídla, jo? v pizzerii přímo, jo? telefony mám na kaču, ta mě ale bude čekat na nádraží a na tejku…a peťku…
Jani myslíš ten vchod tam a pak tam jsou hned papky. Jsou tam takové lítací dveře, je tak???
nevím, já tam lozím přes ikeu…tož asi jo, nebude lepší teda ten mekáč na rozjezd??? co?
jo a kolik nás bude, já jana, tejka jana, kačka, peťule, ivet a co ta sany a kdo ještě???
No co sanny, jak je to s ní??
Mě je to jedno, já se poddám většině
![]()
Sandra přijede po 14 hod.Budu ji psát sms kde se slezeme.Nemůže se dostat na Březňátka........
Já se taky přizpůsobím,ale přejít jinam můžem vždycky…(kdyby měli málo jídla
třeba…)
tak teda, mekáč, jo? a jak se sejdeme, tak vlezeme na pizzu a pak projdeme obchody, jak kdo bude chtít jít a skončíme v ikei a prolezeme ikeu a dáme si kafíčko a dortík a půjdeme domů, může být????
![]()
holky, jdu se natáhnout, papa a dobrou, už moc nepište, kdyby něco, mrknu sem ještě ráno dopo, papapa zítra osobně, j.