Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kri to jsem ráda že je to ok, tak se hlevně pořádně šetři.
Peti a ty taky se šetři!!
Holky vy ještě hopsáte na kozu, já už tak dva tři měsíce ne…vždy jen lehnu na lužko
![]()
kri a jak je možné že tam máš nějaké poranění jste měli sexík s manželem?
No měli jsme ho před 3-4 dny, teď nevím, ale prý to mohl způsobit nějaký zánět, který jsem ani nepostřehla, tak mi na to dal ty čípky.
Kri vidíš ty máš sex zakázaný a mě Dr říkala že už by jsme jakš takš opatrně mohli…po půl roce, no paráda. Ale já po takové době abstinence nějak nemám chuť, asi jsem zapoměla jaké to je
![]()
Peťka1 píše:
kri a hlavně se opatruj a dávej na sebe pozor
Peti, to dr, taky říkal. Pak mrknul do průkazky a říká: Aha, vy máte už doma tříletou. No tak to zapojte celou rodinu ![]()
Tejchi píše:
Kri vidíš ty máš sex zakázaný a mě Dr říkala že už by jsme jakš takš opatrně mohli…po půl roce, no paráda. Ale já po takové době abstinence nějak nemám chuť, asi jsem zapoměla jaké to je![]()
![]()
![]()
![]()
Tej, no myslím, že ty tomu na chuť brzo přijdeš. Mě to vyhovuje, já na něj chuť nějak neměla ani předtím. ![]()
teji tak my sexík zakázaný nemáme a stejně radši jdu spinkat
ale nezanedbávám toho svojeho ještě by mi utekl jinam
![]()
Jako kri vím že s dítětem to v klidu a v pohodě nejde a šetřit se už vůbec ne. Já sotva si lehnu tak malý mami pojď a pití eee a jabko a banán a já litám ja …
Kri já asi jako ty na to nikdy moc nebyla
Takže ani teď mi to nechybí ![]()
Já mám úžasného chlapa, naštěstí to prostě po mě nevyžaduje, když nechci
Uleví si sám a nemá potřebu to vyhledávat jinde. Kámoška má doma chlapa a ten to musí, zdůrazňuju musí mít každý den, říkala že už si i zvykla, nevím bych měla strach že z toho vyprchá ten chtíč a láska a je to prostě jen povinnost. Ale co 100 lidí 100 chutí ![]()
Peti, to je přesně ono. Jak stojím v kuchyni u ledničky, tak si malá ani nevzpomene, že má hlad, ale jak si lehnu, tak potřebuje jogurt
Pití má ve špajzu, tak aby na něj dosáhla, pro ovoce si vyleze na stůl, jen pro ty jogurty do ledničky furt nedosáhne ![]()
Tej, já to měla před prvním těhu ráda, ale pak se to nějak zlomilo a můj mi furt ze srandy říká, že jsem ho na to nalákala a pak konec ![]()
Můj taky vždy vzpomíná, jak jsme spolu začali tak to bylo každý den a tak, ale co, třeba se to zase jednou zlomí zpět ![]()
kri úplně stejně u mě před prvním v poho a pak jak když utne. Nevím co se to stalo a naštěstí ten můj taky nepatří mezi ty co to musí být každý den, jako to bych fakt nedala, ale znám takové případy.
No a s tím pitím filda si ke mě stoupne vypije ho a říká pití?
zrovna když si lehnu nebo sednu tak má takovou strašnou žízeň, pro ovoce ještě nevyleze a vše ostatní je schované, takž nemám na výběr, nebo má v pokojíku regál a nedosáhne na horní hračky a jak už je tak brzo tma a nedošáhne na vypínač, tak příjde a říká mami nebo tati blik a když jde na nočník tak mu musíme pomoc sundat tepláčky a slipy jinak si je počůrá
Peti, tak Lilča už je starší, tak to ty to máš ještě těžší. Když má tmu, tak si vyleze na svoji malou židličku a rožne si, čůrání na záchodě zvládá sama. Chodím jen utírat zadek po kakání, protože se párkrát stalo, že měla hovňouse na ručičce, jak si blbě chytla papír
, jinak se utře, spláchne, umyje si ruce, takže pohodička. Ještě ji naučím vařit a žehlit a bude ![]()
Tej, já taky doufám, že se to změní. Když vidím svoje tchány jak se na sebe ve skoro 60 lepí, tak je mi z toho sice na
, ale tak jako pro jejich vztah je to asi fajn ![]()