Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
9.12.10 09:44

Kri to jsem ráda že je to ok, tak se hlevně pořádně šetři.
Peti a ty taky se šetři!!
Holky vy ještě hopsáte na kozu, já už tak dva tři měsíce ne…vždy jen lehnu na lužko :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 09:49

kri a jak je možné že tam máš nějaké poranění jste měli sexík s manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 09:51

kri a hlavně se opatruj a dávej na sebe pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.12.10 09:55

No měli jsme ho před 3-4 dny, teď nevím, ale prý to mohl způsobit nějaký zánět, který jsem ani nepostřehla, tak mi na to dal ty čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.12.10 09:55

Kri vidíš ty máš sex zakázaný a mě Dr říkala že už by jsme jakš takš opatrně mohli…po půl roce, no paráda. Ale já po takové době abstinence nějak nemám chuť, asi jsem zapoměla jaké to je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.12.10 10:01
Peťka1 píše:
kri a hlavně se opatruj a dávej na sebe pozor

Peti, to dr, taky říkal. Pak mrknul do průkazky a říká: Aha, vy máte už doma tříletou. No tak to zapojte celou rodinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.12.10 10:06
Tejchi píše:
Kri vidíš ty máš sex zakázaný a mě Dr říkala že už by jsme jakš takš opatrně mohli…po půl roce, no paráda. Ale já po takové době abstinence nějak nemám chuť, asi jsem zapoměla jaké to je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tej, no myslím, že ty tomu na chuť brzo přijdeš. Mě to vyhovuje, já na něj chuť nějak neměla ani předtím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 10:08

teji tak my sexík zakázaný nemáme a stejně radši jdu spinkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale nezanedbávám toho svojeho ještě by mi utekl jinam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jako kri vím že s dítětem to v klidu a v pohodě nejde a šetřit se už vůbec ne. Já sotva si lehnu tak malý mami pojď a pití eee a jabko a banán a já litám ja …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.12.10 10:10

Kri já asi jako ty na to nikdy moc nebyla :nevim: Takže ani teď mi to nechybí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.12.10 10:13

Já mám úžasného chlapa, naštěstí to prostě po mě nevyžaduje, když nechci :nevim: Uleví si sám a nemá potřebu to vyhledávat jinde. Kámoška má doma chlapa a ten to musí, zdůrazňuju musí mít každý den, říkala že už si i zvykla, nevím bych měla strach že z toho vyprchá ten chtíč a láska a je to prostě jen povinnost. Ale co 100 lidí 100 chutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.12.10 10:14

Peti, to je přesně ono. Jak stojím v kuchyni u ledničky, tak si malá ani nevzpomene, že má hlad, ale jak si lehnu, tak potřebuje jogurt :cert: Pití má ve špajzu, tak aby na něj dosáhla, pro ovoce si vyleze na stůl, jen pro ty jogurty do ledničky furt nedosáhne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.12.10 10:15

Tej, já to měla před prvním těhu ráda, ale pak se to nějak zlomilo a můj mi furt ze srandy říká, že jsem ho na to nalákala a pak konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
9.12.10 10:17

Můj taky vždy vzpomíná, jak jsme spolu začali tak to bylo každý den a tak, ale co, třeba se to zase jednou zlomí zpět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
9.12.10 10:24

kri úplně stejně u mě před prvním v poho a pak jak když utne. Nevím co se to stalo a naštěstí ten můj taky nepatří mezi ty co to musí být každý den, jako to bych fakt nedala, ale znám takové případy.
No a s tím pitím filda si ke mě stoupne vypije ho a říká pití? :cert: :cert: zrovna když si lehnu nebo sednu tak má takovou strašnou žízeň, pro ovoce ještě nevyleze a vše ostatní je schované, takž nemám na výběr, nebo má v pokojíku regál a nedosáhne na horní hračky a jak už je tak brzo tma a nedošáhne na vypínač, tak příjde a říká mami nebo tati blik a když jde na nočník tak mu musíme pomoc sundat tepláčky a slipy jinak si je počůrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.12.10 10:32

Peti, tak Lilča už je starší, tak to ty to máš ještě těžší. Když má tmu, tak si vyleze na svoji malou židličku a rožne si, čůrání na záchodě zvládá sama. Chodím jen utírat zadek po kakání, protože se párkrát stalo, že měla hovňouse na ručičce, jak si blbě chytla papír :lol:, jinak se utře, spláchne, umyje si ruce, takže pohodička. Ještě ji naučím vařit a žehlit a bude :mrgreen:
Tej, já taky doufám, že se to změní. Když vidím svoje tchány jak se na sebe ve skoro 60 lepí, tak je mi z toho sice na :poblion: , ale tak jako pro jejich vztah je to asi fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí