Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hej a dost, jdu si umýt zuby bo Kubovi sním všechen tan salám a sním všechny medvědy a vůbec vše doma
![]()
no já nepr…ani nesmr.....ale byla jsem už tak 10× na záchodě..........ale zase mám místo na zítřek v břušku..........
![]()
Jani nevím co to pak tentím, ale banán to není
Smrdí to jak bolavá noha, zda bude Johanka po rodičích tak bude prdet o sto šest jako my
![]()
Jéé já dnes byla 2× a to proto že jsem si na snídani udělala černý čaj
![]()
jdu uložit malou a mám obavu, že už tam taky vytuhnu
Takže, ať se Vám srazík podaří a prodrbejte kde co a pak hlavně napište jak bylo, jo
Dobrou noc a krásne sny ![]()
M.Lucka píše:škoda že nedorazíš.............my to ale zdokumentujeme a pošleme........
jdu uložit malou a mám obavu, že už tam taky vytuhnuTakže, ať se Vám srazík podaří a prodrbejte, kde co a pak hlavně napište jak bylo, jo
Dobrou noc a krásne sny
Holky líbí se vám koledy.takové ty klasické české?Já si je furt zpívám..... ![]()
jo ty miluju a furt zpívám
a malému pouštím na YT, holky, taky se tak těšíte? co když se pohádáme ???
![]()
jo tak chlap, nachystal šáno a já nebrala telefon a dojela až teď…tož jsem vědma, tak ho nalil a hraje formule…
j.s. píše:
jo ty miluju a furt zpíváma malému pouštím na YT, holky, taky se tak těšíte? co když se pohádáme ???
![]()
![]()
![]()
proboha proč by jsme se hádaly?????????????
vždyť víme jaké jsme rampepurdy...........
![]()
Ahoj,holky,konečně jsem doma,to byl dnes chaos..ale stihla a pořídila jsem všechno,co jsem chtěla a nešlo koupit po internetu
Takže až na prodavačku,která mě za 5 minut 6 odmítla obsloužit v parfumerce,úspěšný den - a to jsem se chtěla jen zeptat,jestli mi ještě platí ta narozeninová slevová poukázka,no můra to byla,zítra se zeptám jinde
.Tak už se těším na zítra,budem tam tak po té druhé hodině myslím,tak se sejdem v Ikea,nebo někde před? Ještě jsem to po vás nestihla dočíst,tak jestli jste to tu psaly,prosíííím ještě jednoooou,díky
![]()
j.s. píše:
jo tak chlap, nachystal šáno a já nebrala telefon a dojela až teď…tož jsem vědma, tak ho nalil a hraje formule…
no to je tak jak si chlapi myslí, že předvídáme.......ale že když chceme něco my tak jim to musíme říct 3× jinak to nepochopí...........
![]()
Ivetko jak jsi pochodila ráno na té fakultce?Já na tebe myslela.......