Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
8.12.10 19:27

Hej a dost, jdu si umýt zuby bo Kubovi sním všechen tan salám a sním všechny medvědy a vůbec vše doma :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 19:27

no já nepr…ani nesmr.....ale byla jsem už tak 10× na záchodě..........ale zase mám místo na zítřek v břušku.......... :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.12.10 19:28

Jani nevím co to pak tentím, ale banán to není :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Smrdí to jak bolavá noha, zda bude Johanka po rodičích tak bude prdet o sto šest jako my :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.12.10 19:28

Jéé já dnes byla 2× a to proto že jsem si na snídani udělala černý čaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
8.12.10 19:29

jdu uložit malou a mám obavu, že už tam taky vytuhnu :mrgreen: Takže, ať se Vám srazík podaří a prodrbejte kde co a pak hlavně napište jak bylo, jo :palec: Dobrou noc a krásne sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 19:30
M.Lucka píše:
jdu uložit malou a mám obavu, že už tam taky vytuhnu :mrgreen: Takže, ať se Vám srazík podaří a prodrbejte, kde co a pak hlavně napište jak bylo, jo :palec: Dobrou noc a krásne sny :mavam:
škoda že nedorazíš.............my to ale zdokumentujeme a pošleme........ :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 19:31

Dobrou noc Luci.........a sladké sny.......... :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 19:31

Holky líbí se vám koledy.takové ty klasické české?Já si je furt zpívám..... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.12.10 19:37

jo ty miluju a furt zpívám :)a malému pouštím na YT, holky, taky se tak těšíte? co když se pohádáme ??? 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.12.10 19:39

jo tak chlap, nachystal šáno a já nebrala telefon a dojela až teď…tož jsem vědma, tak ho nalil a hraje formule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 19:39
j.s. píše:
jo ty miluju a furt zpívám :)a malému pouštím na YT, holky, taky se tak těšíte? co když se pohádáme ??? 8-o 8-o 8-o 8-o

proboha proč by jsme se hádaly????????????? 8-o 8-o 8-o vždyť víme jaké jsme rampepurdy........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
8.12.10 19:40

Ahoj,holky,konečně jsem doma,to byl dnes chaos..ale stihla a pořídila jsem všechno,co jsem chtěla a nešlo koupit po internetu :mrgreen: Takže až na prodavačku,která mě za 5 minut 6 odmítla obsloužit v parfumerce,úspěšný den - a to jsem se chtěla jen zeptat,jestli mi ještě platí ta narozeninová slevová poukázka,no můra to byla,zítra se zeptám jinde 8-o .Tak už se těším na zítra,budem tam tak po té druhé hodině myslím,tak se sejdem v Ikea,nebo někde před? Ještě jsem to po vás nestihla dočíst,tak jestli jste to tu psaly,prosíííím ještě jednoooou,díky :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.12.10 19:41

luci dobrou a klidnou noc :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 19:41
j.s. píše:
jo tak chlap, nachystal šáno a já nebrala telefon a dojela až teď…tož jsem vědma, tak ho nalil a hraje formule…

no to je tak jak si chlapi myslí, že předvídáme.......ale že když chceme něco my tak jim to musíme říct 3× jinak to nepochopí........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.12.10 19:42

Ivetko jak jsi pochodila ráno na té fakultce?Já na tebe myslela.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí