Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo,jo,už je to tu jak v JAR…už si budu dávat bacha… ![]()
Tak díky kri,článek i diskuzi jsem přelouskala,tak z toho vyplývá,že mi to budou hodně hlídat a kdyby se to zvyšovalo,vyvolají porod dříve,to mám radost..tak snad donosím mrňouska co nejdéle. ![]()
Jinak jsme s Kačkou byly ráno cvičit a plavat,tak to bylo prima,jsem unavená jak hrom,člověk pořád v jednom kole,ale některé svalové skupiny fakt dostaly zabrat…Byly jsme tam samy 2,kupodivu,jsem myslela,že bude narváno…
všude samá těhotná,ale do Vítkovic teda nechodí ![]()
tak to máte super, já ještě cvičit, tak asi skolabuju
ale musí to být fajn…
já mám dneska nějakou divokou náladu…
jani zajdi si na ty nehtíky, odpočiň si a hned to bude lepší ![]()
V bazénu nás cvičil chlap,zdravotní bratr
,jsem z toho byla úplně vykolejená..Ne že by se mi chtělo,ale potřebuju se fakt protáhnout,člověk lítá kolem rodiny a domácnosti,ale tak si aspoň protáhnu tělo,některé cviky jsem nezvládala
Jak stará babka a ještě jsem doma nechala tepláky a cukle..
Těhotenský útlum mozku.
Ale Kačce to šlo,jako gymnastka ![]()
Nepřihlásily jste se některá do vánočního kolotoče? Už mi přišla adresa,jen je škoda,že ta kočka je bezdětná a svobodná,tak váhám,co jí poslat..
Ivet já se do kolotoče nepřihlašovala ![]()
Jinak s tím cvičením, taky bych chodila, ale do FM hloupé spoje, je fakt že oni ví na které svaly je třeba se zaměřit
![]()
Jen ať chrupe, já vytuhla v 5 a to jsem chtěla vydržet až do večera
Jsem vstávala o půl šesté, tak mě to taky zmohlo
![]()
Taky jsem chtěla,ale nějak to nejde,přitom jsem vstala v 6…měla jsem větší kafe,tak asi proto.Tak jdu žehlit,se mi nechce,ale je toho hora,tak musím… ![]()
No,Mar,krásný pupík-trochu malý,ale krásný
Takový jsem měla v září???????
Prý bř
uch…
Mar, pupik tam je a že je menší, tím lépe pro tebe, my se za chvíli neunesem
![]()
A vážit, už se raději nevážím, při poslední kontrole 7 kg nahoře, tak si to nechám na další kontrolu, jako překvapení, kolik jsme zase přibrali ![]()