Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj též to tak máme a jsem spokojená mám to tak že platím paušál 500 sleva 25% a k tomu ještě 300 minut zdarma takže pohoda
Peťka1 píše:
jj též to tak máme a jsem spokojená mám to tak že platím paušál 500 sleva 25% a k tomu ještě 300 minut zdarma takže pohoda
my platíme 300 Kč a taky to máte ![]()
kacafazolka píše:Peťka1 píše:jo my si dali těch pět přátel.volání 5 lidem a sms zdarma.Sranda je že mám ty lidi jen tři co jim hodně volám..........ale i tak se mi to oplatí........
tak to jsi šikulka kači. My jsme si prodlužovali smlouvu asi před měsícem a máme slevu na paušál 25%![]()
![]()
![]()
ted na to kukám, musím nám to s mamkou změnit, tak si to taky zařídíme…teď to pořád máme přes bývalou danovu firmu, kde pracoval a jak tam skončil, tak se nám to zhoršilo ty podmínky, musím najít kousek papíru a napsat si ukoly…chjo toho je furt tolik…
![]()
kacafazolka píše:Peťka1 píše:
ještě tu chvilku s váma pobudu. já jsem ji taky měla čistou jako já taky nepiju ale teď v těhu mám furt chuť na chlast jako je třeba šampaňské, cinzano atd… přitom to normálně nepiju a nechutná mi to a hlavně bych si dala vaječný likér kokosový to je teď můj favorit.a můj taťka mi dělá likér z ledových kaštanůůůůůůůůůů z těch čokoládek........
Příspěvek upraven 06.12.10 v 19:35![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to může být taky dobré. Jinak jsem to popletla nemáme slevu 25% ale 15%
jako mi se nestalo abych platila přes 500 a známa ta platí o 1000 více nechápu kde tomůže provolat jelikož mi příjde že volám dost hlavně když se domlouvám s holkama na nehty
dneska si malý u koupání dal mýdlo do očí no jak ten řval se až barák třepal
no já když budu volat mimi TMobile tak jen k lékařům atd.Nejvíce provolám s Ríšou, Honzou a bráchou........a ještě se ségrou tak ji dám možná ten mobil co jsem dostala a koupím ji simku ať ji můžu volat zadačo.....
holčiny já jsem dneska KO loučím se jdu relaxovat do postýlky papa a dobrou noc ![]()
my jsme si zase sedly s mamkou v kavárně a malý nechtěl být v židličce pro děti a tak chvilku mrčel a pak jak jsme se oblíkali do kombinézy, tak mrčel, protože odpo málo spal a byl protivný a nějaká baba prý hleděla tvářila se…ti lidi…ať se starají sami o sebe…musí se naučit chovat i jinde ve společnosti, doma je hodný, ale venku je takový mrčák.....no což, nemůžou všechny děti sedět a čumět… a být potichu…
je to hajzlík, ale můj
![]()
kači však to si nastavíš a nemusíš dávat simku jedině že by měla jiného operátora.
Luci dobrou noc ![]()
M.Lucka píše:
holčiny já jsem dneska KO loučím se jdu relaxovat do postýlky papa a dobrou noc
Luci dobrou noc a krásné sníky...........
![]()
píšou na netu, za dvě služby netbook, jedna služba rámeček, tož to jsi nemohla dát ještě jednu službu????
![]()