Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám fakt hrubý kabát a vemu punčocháče hrubé…zas nevím, mám strach že mě rifle budou tlačit do pupku, no uvidím. Bo zas ty poje pohorky vypadají k šatem jak pěst na oko
![]()
Tejchi píše:
Já mám fakt hrubý kabát a vemu punčocháče hrubé…zas nevím, mám strach že mě rifle budou tlačit do pupku, no uvidím. Bo zas ty poje pohorky vypadají k šatem jak pěst na oko![]()
![]()
![]()
My ti dáme na záda ceduli, že jsi z Prdelovic- Raškovic a oni to pochopí..........
![]()
no nazdar žofko, kde se touláš? vychrapuješ?
jo já si beru rifle a kabát, nic jiného nemám…a pohory, kozačky by byly nepohodlné…tož tak…
j.s. píše:
jo já si beru rifle a kabát, nic jiného nemám…a pohory, kozačky by byly nepohodlné…tož tak…
já spala do půl 10 a pak jsem šla na nákup do Globusu-jsem ti to včera psala.......
a pak jsem šla na plavky-děcka v celku plavky takové ty co nosí staré babky.Hnědé květy-vycpané košíčky.no myslím, že jak mě v nich Honzík jen viděl tak mám tak na měsíc utrum se sexem.Ale já se nasmála........
![]()
kacafazolka píše:j.s. píše:já spala do půl 10 a pak jsem šla na nákup do Globusu-jsem ti to včera psala.......
jo já si beru rifle a kabát, nic jiného nemám…a pohory, kozačky by byly nepohodlné…tož tak…a pak jsem šla na plavky-děcka v celku plavky takové ty co nosí staré babky.Hnědé květy-vycpané košíčky.no myslím, že jak mě v nich Honzík jen viděl tak mám tak na měsíc utrum se sexem.Ale já se nasmála........
![]()
![]()
![]()
Tejchi píše:
Já ti dám prdelovice Raškovice…to je tady krása světa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jo to je krása na konci světa...........
![]()
j.s. píše:kacafazolka píše:j.s. píše:já spala do půl 10 a pak jsem šla na nákup do Globusu-jsem ti to včera psala.......
jo já si beru rifle a kabát, nic jiného nemám…a pohory, kozačky by byly nepohodlné…tož tak…a pak jsem šla na plavky-děcka v celku plavky takové ty co nosí staré babky.Hnědé květy-vycpané košíčky.no myslím, že jak mě v nich Honzík jen viděl tak mám tak na měsíc utrum se sexem.Ale já se nasmála........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
se nedivím, tak mi příjdi naproti na svinov v nich, aspoň si tě nespletu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty vole já je nebrala.Vezmu si ty moje dvoudílné, sice mi z nich lezou prsa, ale co............ ![]()
Kači tak jak můj mě vidí nahou nebo ve spodním prádle, tak mám utrum minimálně na rok
Já se včera čučela na sebe a mě se ta prdelka taaak třepe a boky pasu a zadku úplně také boule tuku či co to je. No nabyla jsem…tož když to Johanka potřebuje
![]()
já to taky neřeším, když to bude velká hrůza tak řeknu Diandě-Ivetce ať mě utopí..........
![]()
no nic, jdeme se oblíct a valíme vyřizovat a posílat peníze ![]()
papapa večír prcenky
![]()
j.s. píše:
nekecej, stejně víme, že je máš doma![]()
![]()
![]()
![]()