Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
6.12.10 14:47

Já mám fakt hrubý kabát a vemu punčocháče hrubé…zas nevím, mám strach že mě rifle budou tlačit do pupku, no uvidím. Bo zas ty poje pohorky vypadají k šatem jak pěst na oko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 14:49
Tejchi píše:
Já mám fakt hrubý kabát a vemu punčocháče hrubé…zas nevím, mám strach že mě rifle budou tlačit do pupku, no uvidím. Bo zas ty poje pohorky vypadají k šatem jak pěst na oko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

My ti dáme na záda ceduli, že jsi z Prdelovic- Raškovic a oni to pochopí.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

no nazdar žofko, kde se touláš? vychrapuješ?
jo já si beru rifle a kabát, nic jiného nemám…a pohory, kozačky by byly nepohodlné…tož tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485

Já ti dám prdelovice Raškovice…to je tady krása světa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 14:51
j.s. píše:
jo já si beru rifle a kabát, nic jiného nemám…a pohory, kozačky by byly nepohodlné…tož tak…

já spala do půl 10 a pak jsem šla na nákup do Globusu-jsem ti to včera psala....... :pocitac: a pak jsem šla na plavky-děcka v celku plavky takové ty co nosí staré babky.Hnědé květy-vycpané košíčky.no myslím, že jak mě v nich Honzík jen viděl tak mám tak na měsíc utrum se sexem.Ale já se nasmála........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 14:51

teji, hlavně, ať je ti pohodlno :) i johance :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 14:52
kacafazolka píše:
j.s. píše:
jo já si beru rifle a kabát, nic jiného nemám…a pohory, kozačky by byly nepohodlné…tož tak…
já spala do půl 10 a pak jsem šla na nákup do Globusu-jsem ti to včera psala....... :pocitac: a pak jsem šla na plavky-děcka v celku plavky takové ty co nosí staré babky.Hnědé květy-vycpané košíčky.no myslím, že jak mě v nich Honzík jen viděl tak mám tak na měsíc utrum se sexem.Ale já se nasmála........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se nedivím, tak mi příjdi naproti na svinov v nich, aspoň si tě nespletu :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 14:52
Tejchi píše:
Já ti dám prdelovice Raškovice…to je tady krása světa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo to je krása na konci světa........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 14:53
j.s. píše:
kacafazolka píše:
j.s. píše:
já spala do půl 10 a pak jsem šla na nákup do Globusu-jsem ti to včera psala....... :pocitac: a pak jsem šla na plavky-děcka v celku plavky takové ty co nosí staré babky.Hnědé květy-vycpané košíčky.no myslím, že jak mě v nich Honzík jen viděl tak mám tak na měsíc utrum se sexem.Ale já se nasmála........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se nedivím, tak mi příjdi naproti na svinov v nich, aspoň si tě nespletu :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

ty vole já je nebrala.Vezmu si ty moje dvoudílné, sice mi z nich lezou prsa, ale co............ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 14:55

Kači tak jak můj mě vidí nahou nebo ve spodním prádle, tak mám utrum minimálně na rok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já se včera čučela na sebe a mě se ta prdelka taaak třepe a boky pasu a zadku úplně také boule tuku či co to je. No nabyla jsem…tož když to Johanka potřebuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 14:55

nekecej, stejně víme, že je máš doma :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 14:56

já to taky neřeším, když to bude velká hrůza tak řeknu Diandě-Ivetce ať mě utopí.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

no nic, jdeme se oblíct a valíme vyřizovat a posílat peníze :(
papapa večír prcenky :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
j.s. píše:
nekecej, stejně víme, že je máš doma :-P :-P :-P :-P :-P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tys odhalila mou úchylku........... :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 14:57

Kačo to víš že jo a kdo nás bude bavit na sraze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie