Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
za chvilku bude líbáš jako bůh, tak se budu kukat, ale musím ještě do pižamka
![]()
já měla jen krapek, protože to se fakt nedalo sníst...........
M.Lucka píše:
Holky pro dnešek se loučím, přeji krásné sny, dobrou
Luci krásné sny..........
![]()
j.s. píše:
luci, dobrou a ne že ještě sníš dva kumiláše malé![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hihi, já bych snědla, ale ona to pozná a bude průser
![]()
Dobrou noc všem ![]()
j.s. píše:
za chvilku bude líbáš jako bůh, tak se budu kukat, ale musím ještě do pižamka![]()
![]()
zase ta TV že tě to baví na to furt čučet......... ![]()
M.Lucka píše:j.s. píše:Hihi, já bych snědla, ale ona to pozná a bude průser
luci, dobrou a ne že ještě sníš dva kumiláše malé![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrou noc všem
tak to vycpi vatou a řekni že Mikuláš je podvodník............
![]()
luci, to nepozná, a když jo, tak si vzal pár čert…
kači, já se jdu natáhnout a po celém dni je ta tv relax…
jsem umytá, hlavu umytou, to je paráda, převlečené peřiny, to se bude chrupat, tak dobrou, papa j
![]()
krásné sny..........já už jdu taky na kutě.Jsem z toho nic nedělání dneska nějaká unavená..........
tak pa pa sluníčka a hezky se vyspěte..........
![]()
Ahoj,holky,já než se k tomu dostala,tak jste všechny v pelechu..
Opět jeden z pekelných víkendů,už se těším na všední dny,že si odpočinu
Honza se zmátořil,chce zítra odjet s klukama na hory,když mají zaplacené ubytko a trenery..tak jsem musela na obr nákup,balit,chystat,prát žehlit,dělat mikuláše…včera jsme byli ve Frýdlantě u rodičů a kvečeru se něčekaně stavil strejda s novou ženou,tady bordel jak svińa
.No,on je zvyklý,je z rodiny a kočka si taky zvykneže jo
.Oni zatím nemají děti,tak mají doma furt naklizeno,kdežto tady je chaos už 5 minut po uklizení.Ještě když JÁ balím
Mezi tím několikrát odmrazit auto,dělat úkoly s klukama,fakt mám dost
Ráno vstanu tak o půl 6,nasmažím řízky,zamávám chlapům a jdu k zubařce a pak budu odpočívat.Tak kdybych se do čtvrtka neozvala,tak spím
Ale pokusím se dát si budíka na úterý,když mi Kačka domluvila to cvíčo a plavčo a ještě poradna…
tak zatím,dobrou noc,holky Iveta. ![]()
Ještě jsem zapomněla,najdete mě i na FB,kdo tam jste,buď u Kačky v „přátelích“ nebo napište,ať pošlu příjmení
ať to tu neventiluju…
Dobré ránko
Dneska ta noc stála za prd
Terezka se probudila ve 2 ráno jako, že už j vyspaná, přelezla ke mě a celý zbytek noci mě kopala a žmoulala ruku
Pak asi zabrala, nebo jsem zabrala já
ale byla vzhuru už o pul šesté a to už se překecat nedala, museli jsme vstavat. Dneska bude hodně dlouhýýýýýýý den ![]()
dobré ránko, tak já včera vydržela celý film, čekala jsem na konec a ten konec byl nijaký…no nevadí, ale vydržela jsem, malý se za noc asi třokrát vzbudil a jak odešel manžel do práce, tak jsme ještě chrupali do třičtvrtě na osm, to se dá...........ale malý mě celou noc kopkal, tak jsem ho hladila a on kopal do ruky, bylo to hezké, jako kdyby jsme si povídali
a nebo mi nadával za takovou míchaninu na večeři, ale ráno už mi kručelo v břichu, tak tady s toníkem valíme perníky, doma vymeteno, musím na nákup, ale cosik tam poletuje a známá je tady dole v optice, pracuje tam, tak ještě tam se stavit…no a těším se na poledne…