Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2975
5.12.10 19:53

Holky pro dnešek se loučím, přeji krásné sny, dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:53

za chvilku bude líbáš jako bůh, tak se budu kukat, ale musím ještě do pižamka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:54

luci, dobrou a ne že ještě sníš dva kumiláše malé :-P :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:55

já měla jen krapek, protože to se fakt nedalo sníst...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
M.Lucka píše:
Holky pro dnešek se loučím, přeji krásné sny, dobrou :mavam:

Luci krásné sny.......... :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
j.s. píše:
luci, dobrou a ne že ještě sníš dva kumiláše malé :-P :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Hihi, já bych snědla, ale ona to pozná a bude průser :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobrou noc všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:56
j.s. píše:
za chvilku bude líbáš jako bůh, tak se budu kukat, ale musím ještě do pižamka :lol: :lol: :lol:

zase ta TV že tě to baví na to furt čučet......... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:56
M.Lucka píše:
j.s. píše:
luci, dobrou a ne že ještě sníš dva kumiláše malé :-P :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
Hihi, já bych snědla, ale ona to pozná a bude průser :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobrou noc všem :mavam:

tak to vycpi vatou a řekni že Mikuláš je podvodník............ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 20:17

luci, to nepozná, a když jo, tak si vzal pár čert…
kači, já se jdu natáhnout a po celém dni je ta tv relax…
jsem umytá, hlavu umytou, to je paráda, převlečené peřiny, to se bude chrupat, tak dobrou, papa j :kytka: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 20:21

krásné sny..........já už jdu taky na kutě.Jsem z toho nic nedělání dneska nějaká unavená.......... :-) tak pa pa sluníčka a hezky se vyspěte.......... :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
5.12.10 20:24

Dobrou a sladké sny :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 20:25
Megg píše:
Dobrou a sladké sny :mavam: :mavam: :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
5.12.10 21:42

Ahoj,holky,já než se k tomu dostala,tak jste všechny v pelechu.. :roll: Opět jeden z pekelných víkendů,už se těším na všední dny,že si odpočinu :mrgreen: Honza se zmátořil,chce zítra odjet s klukama na hory,když mají zaplacené ubytko a trenery..tak jsem musela na obr nákup,balit,chystat,prát žehlit,dělat mikuláše…včera jsme byli ve Frýdlantě u rodičů a kvečeru se něčekaně stavil strejda s novou ženou,tady bordel jak svińa :oops: .No,on je zvyklý,je z rodiny a kočka si taky zvykneže jo :mrgreen: .Oni zatím nemají děti,tak mají doma furt naklizeno,kdežto tady je chaos už 5 minut po uklizení.Ještě když JÁ balím :lol: Mezi tím několikrát odmrazit auto,dělat úkoly s klukama,fakt mám dost :-( Ráno vstanu tak o půl 6,nasmažím řízky,zamávám chlapům a jdu k zubařce a pak budu odpočívat.Tak kdybych se do čtvrtka neozvala,tak spím :mrgreen: Ale pokusím se dát si budíka na úterý,když mi Kačka domluvila to cvíčo a plavčo a ještě poradna… :mrgreen: tak zatím,dobrou noc,holky Iveta. :-)
Ještě jsem zapomněla,najdete mě i na FB,kdo tam jste,buď u Kačky v „přátelích“ nebo napište,ať pošlu příjmení :mavam: ať to tu neventiluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
6.12.10 08:31

Dobré ránko :kytka: Dneska ta noc stála za prd :twisted: Terezka se probudila ve 2 ráno jako, že už j vyspaná, přelezla ke mě a celý zbytek noci mě kopala a žmoulala ruku 8-o Pak asi zabrala, nebo jsem zabrala já :oops: ale byla vzhuru už o pul šesté a to už se překecat nedala, museli jsme vstavat. Dneska bude hodně dlouhýýýýýýý den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 08:45

dobré ránko, tak já včera vydržela celý film, čekala jsem na konec a ten konec byl nijaký…no nevadí, ale vydržela jsem, malý se za noc asi třokrát vzbudil a jak odešel manžel do práce, tak jsme ještě chrupali do třičtvrtě na osm, to se dá...........ale malý mě celou noc kopkal, tak jsem ho hladila a on kopal do ruky, bylo to hezké, jako kdyby jsme si povídali :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a nebo mi nadával za takovou míchaninu na večeři, ale ráno už mi kručelo v břichu, tak tady s toníkem valíme perníky, doma vymeteno, musím na nákup, ale cosik tam poletuje a známá je tady dole v optice, pracuje tam, tak ještě tam se stavit…no a těším se na poledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí