Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
z toho už nevykecáš
tu co myslím já, můžeš sem tam i kousnout pro pobavení
![]()
no nic dámy, jdu na ty bramboráky, papa
![]()
j.s. píše:
z toho už nevykecáš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no nic dámy, jdu na ty bramboráky, papa![]()
![]()
![]()
to už se nedvím, že máš sex jednou za 14 dní když jsi mrška kousavá..ty jsi fakt všežravec.........
![]()
j.s. píše:
z toho už nevykecáš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Příjdeš ještě? ![]()
kacafazolka píše:j.s. píše:to už se nedvím, že máš sex jednou za 14 dní když jsi mrška kousavá..ty jsi fakt všežravec.........
z toho už nevykecáš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Megg píše:
Zdravím,zasílám tabulku fotosoutěže:
Jéé mě porostl pupíček od minula
![]()
Megg píše:
Zdravím,zasílám tabulku fotosoutěže:
ahoj no kde lítáš? Děkujeme za tabulku..... ![]()
Ale nějak jsem nestíhala, a když už jsem měla volněji, tak překopali v ulici kabebl a nešli telefony ani internet.
Byli jsme na natáčení 3D UZ, nádhera jen si tam malá pořád mudlala obličej.
![]()
už mám naškrabáno, nastroháno, ochuceno a jdu smažit bramboráky......jupííííííííííííí
![]()
Megg píše:
Ale nějak jsem nestíhala, a když už jsem měla volněji, tak překopali v ulici kabebl a nešli telefony ani internet.Byli jsme na natáčení 3D UZ, nádhera jen si tam malá pořád mudlala obličej.![]()
![]()
jéééééééééa mě malá zase nechtěla dát ručky pryč z obličeje.......ale na fotky z 4D jdu v úterý tak snad bude Kačulátko rozumější........ ![]()
Já ani fotečky ani video nemám, byla jsem v tom 20tt a to fotečka nevyšla a od té doby si mě nikdo nikde nezval ![]()
Kači ty žroute
![]()
Tejchi píše:
Já ani fotečky ani video nemám, byla jsem v tom 20tt a to fotečka nevyšla a od té doby si mě nikdo nikde nezval
Kači ty žroute![]()
![]()
Tak my se taky chystame na večeři, máme zbytek od oběda
ale taky dobréééé, hlavně, že bude bříško plné ![]()
Tak mikulášci už odešli. Filip toho dostal že toho máme tak na půl roku dopředu. Já jsem si dneska dala 2× plnou misku šlehačky s grankem a pak dva malé bramboráčky a pak z toho chytla pořádný průjem Ale co aspoň jsem se trošku pročistila. být to před porodem tak nepotřebuju ani klystýr. Jdu tu udělat pořádek po návštěvě.