Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to je sranda, takové pupíky.Včera jsem říkala Honzíkovi, že se otáčím v posteli jako vorvaň tak se smál.......
![]()
já zase ve vaně s malým, jak si lehnu, tak se nemůžu zvednout, jedině z boku a taky mi to sem tam nejde,…no jo, za tři měsíce rodíme a já se cítím dobře…sice když tlačím kočár nebo sáně, tak se zadýchávám, ale to je asi normální…jinak jsem úplně okááááááááá
![]()
no právě ještě 3 měsíce a já už teď než vyjdu schody na Svinovské mosty tak funím jako lokomotiva.........
ale jinak je mi taky fajn.žádné otoky, křeče nic..........musím zaklepat…
![]()
jsme šikovné maminy, mám z toho obrovskou radost
![]()
jinak všem krásného Mikuláše
![]()
ahojky holky, dneska jsem vás totálně zanedbala. Se není co divit když z lůžka jsme vylezli snad až v deset. Jsem se tak parádně vyspala jak už dlouho ne a sranda je že malý spal v pokoji já v obyváku na gauči a martin v ložnici a já říkám ráno co je se spolu nebavíme že každý spal jinde? Do teďka jsem uklízela jelikož ve tři mají přijít marťovi rodiče. Tak mám teď aspoň chvilku času. Malý je nějaký protivný asi se nemůže dočkat mikuláše a vůbec nechce jíst ale čokoládku a bonbony by si dal.
Kači já jsem taky překvapená že mám takové malé břicho u fildy jsem už byla 2× tak širší. A problémy se vstáváním mám taky. Ale co je hrůza jak mě bolí záda. To je fakt katastrofa.
ahoj Peti, no my taky spali do 10 hod.
ale u mě nic nového, že?
chtěla jssem jít péct, ale musím vyzvednout malého tak musím jet do Polanky.Nechce se mi do té zimy..........blééééééééééééééé.Ale jdu mu pomoct s taškou - má to těžké ![]()
tak malý si pospal do devíti což se stává 1× za rok ale já ještě do těch 10 podřimovala. Takže paráda a fakt mi to dost pomohla. Jsem čilá jak rybka. Ven by se mi vůbec nechtělo. Martin chtěl jet pro něco do obchodu na snídani, ale autko nenastartovalo, tak jsem si rovnou udělali takový snídani a oběd zároveň z toho co dům dá.
Holky, jak s tím srazíkem, v kolik cca se sejdeme a kde tedy??
V 14.00 někde v Shoppinu???
já myslím, že to necháme tu domluvu na večer až tu budeme všechny ne?Nevím co je s Mekelkou.....chtěla taky přijet, ale nebyla už tu tak dlouho.......
nemám na ni žádný kontakt…no snad se ozve....... ![]()
holky já až teď obědvala a kurde.Dělala jsem fazole a koupila jsem jedny v chilli nálevu.No mě pálí huba.Kačule mě za to zase zkope...........
![]()
odjíždím směr Polanka.........
snad nezmrznu.........
tak večer paaaaaaaaaaa
![]()