Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
4.12.10 19:58

a hezkou dobrou noc, já jdu za chvíli tančit se stardance :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 20:01

no to je dobré......tak ony ty ropuchy příjdou a hned zase jdou........ :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: a já tu na ně čekám celé odpoledne......... :zed: :zed: :zed: :zed:
Janinko ty máš taky krásný pupík. :palec: :palec: :palec: :palec:Jsem ráda že jste si to kino užili......... :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.12.10 20:04

tak já tady s tebou budu, prceno, jo? bylo to fakt moc hezké, málem jsem bulela hned na začátku a pak na konci, ale držela jsem se :lol: :lol: s mojim jsme se drželi za ruce, bylo to fajn, až ke konci se mi chtělo moc crbat…
tak když mám tak hezké bříško, tak ještě jedna, jak jsem pořád sexy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 20:07

vy jste všechny tak hubené a jen máte pupík a já ropucha stará jsem jako bečka.......... :zed: :zed: :zed: :zed: budu muset s tím něco po porodu udělat........ :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.12.10 20:10

příjdu ti hubená? no tak to by ti asi manžel rozmluvil… :zed: :zed: :zed: 8-o 8-o 8-o já si teď četla svoje dva deníčky, to je sranda, jak to letí :nevim: :nevim: :nevim: za tři měsíce rodíme :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.12.10 20:11

kači, ty máš taky krásné břušenko, to jde vidět, že i kačenka bude krásná po mamince :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 20:12

tak je Dan asi slepoň....... :cert: :cert: :cert:
Jsi hubená a basta.......vždyť vidím, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 20:13
j.s. píše:
kači, ty máš taky krásné břušenko, to jde vidět, že i kačenka bude krásná po mamince :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o díky :lol: :lol: :lol: ty umíš šplhat......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.12.10 20:15

však si pekla na čtvrtek, ne, si tě musím předbíhat :-P :-P :-P :-P to je tím foťákem kači, kdyby tě fotil manžel, taky bys vypadala takhle :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 20:19

no doufám že toho napeču více a pak vám vezmu do krabičky.
Hele teď volal Ríša že 2× vyhráli a 2× prohráli ale důležité je, že porazili Zubříííííííííííí :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ještě pokračují zítra v turnaji tak musím držet pěstičky........ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.12.10 20:20

to musí mít radost, je šikula :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: ale musí být vyřízený, čtyři zápasy :roll: :roll: 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.12.10 20:21

je tam přes noc? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 20:23
j.s. píše:
je tam přes noc? :?:

jo jo přes noc.Spí v Sokolovně.Snad jim tam nebude kosa.No je to hnus 4 zápasy během odpoledne a to hrají ještě zítra ......... :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.12.10 20:25

jsou mladí, ale i tak…musí být ko bobinek…a kdo ho dostal k házené? můj švagr je zase marod, nejdříve měl zlomený obratel a teď má něco s vazama v koleně, tak bude hrát až po novém roce…no jo, už má 27..co by chtěl, když chodí do práce a pak každý den do zubří na trénink :nevim: :nevim: :nevim: asi kvůli penězům :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 20:30

Já to chtěla hrát jako dítě, ale dělala jsem tolik sportů, že mi to naši zakázali.A pak jsem měla už zdrav.problémy tak jsem musela seknout se vším.Dala jsem ho tady k nám do Svinova.No ale tady byl magor trenér a tak jezdí do Polanky a tam se aspoň dostane po Evropě- je to jiná úroveň.A baví ho to.Jo já dnes koukala na tvého švagra a spadl na 7 místo v bodech.Tak jsem si říkala že asi něco není OK.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí