Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no to je dobré......tak ony ty ropuchy příjdou a hned zase jdou........
a já tu na ně čekám celé odpoledne.........
![]()
Janinko ty máš taky krásný pupík.
Jsem ráda že jste si to kino užili.........
![]()
tak já tady s tebou budu, prceno, jo? bylo to fakt moc hezké, málem jsem bulela hned na začátku a pak na konci, ale držela jsem se
s mojim jsme se drželi za ruce, bylo to fajn, až ke konci se mi chtělo moc crbat…
tak když mám tak hezké bříško, tak ještě jedna, jak jsem pořád sexy
![]()
vy jste všechny tak hubené a jen máte pupík a já ropucha stará jsem jako bečka..........
budu muset s tím něco po porodu udělat........
![]()
příjdu ti hubená? no tak to by ti asi manžel rozmluvil…
já si teď četla svoje dva deníčky, to je sranda, jak to letí
za tři měsíce rodíme
![]()
kači, ty máš taky krásné břušenko, to jde vidět, že i kačenka bude krásná po mamince
![]()
tak je Dan asi slepoň.......
![]()
Jsi hubená a basta.......vždyť vidím, ne?
j.s. píše:
kači, ty máš taky krásné břušenko, to jde vidět, že i kačenka bude krásná po mamince![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
díky
ty umíš šplhat.........
![]()
však si pekla na čtvrtek, ne, si tě musím předbíhat
to je tím foťákem kači, kdyby tě fotil manžel, taky bys vypadala takhle
![]()
no doufám že toho napeču více a pak vám vezmu do krabičky.
Hele teď volal Ríša že 2× vyhráli a 2× prohráli ale důležité je, že porazili Zubříííííííííííí
ještě pokračují zítra v turnaji tak musím držet pěstičky........ ![]()
to musí mít radost, je šikula
ale musí být vyřízený, čtyři zápasy
![]()
j.s. píše:
je tam přes noc?
jo jo přes noc.Spí v Sokolovně.Snad jim tam nebude kosa.No je to hnus 4 zápasy během odpoledne a to hrají ještě zítra .........
![]()
jsou mladí, ale i tak…musí být ko bobinek…a kdo ho dostal k házené? můj švagr je zase marod, nejdříve měl zlomený obratel a teď má něco s vazama v koleně, tak bude hrát až po novém roce…no jo, už má 27..co by chtěl, když chodí do práce a pak každý den do zubří na trénink
asi kvůli penězům
![]()
Já to chtěla hrát jako dítě, ale dělala jsem tolik sportů, že mi to naši zakázali.A pak jsem měla už zdrav.problémy tak jsem musela seknout se vším.Dala jsem ho tady k nám do Svinova.No ale tady byl magor trenér a tak jezdí do Polanky a tam se aspoň dostane po Evropě- je to jiná úroveň.A baví ho to.Jo já dnes koukala na tvého švagra a spadl na 7 místo v bodech.Tak jsem si říkala že asi něco není OK.....