Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
3.12.10 14:43

s tebou je to těžké, já bych šla do toho croozera, na aukru byl i za 2500 nový…to by mu udělalo radost, jestli jezdí na kole…
nebo pak třeba nové sedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 14:45

já až teď objedvám, kopu hranolek s tatarkou a mase ze včera…
měla bych jít ven, ale moc se mi nechce, sype a sype…v pět dojde mamka se ségrou a objednáme si pizzu, tak to se těším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 14:53

hm tak ty ceny za croozer jsou už úplně někde jinde, to je ranec, 7000 :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 14:54

Jani, dát 2500 za dárek, to už doplatím dašlí 2-3 tis a koupím mu ten čistič a vím jistě že ho potřebuje a dost využije. Sice jezdí dost na kole ale jen do práce, ne tak rekreačně, na to zas čas nemá, takže pochybuju že by to využil :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
3.12.10 14:54

Děkuju :huban:
Tej, jako Tom by si ty tretry taky na jaře koupil, tak jsem mu řekla, že si je prostě dá pod stromek, protože pak přes rok utrácíme zbytečně a na narozeniny si nemáme co dávat :zed: Ale já už mám teda i na narozeniny pro sebe vybráno. Jdu do toho robotického vysavače. Po novém roce budou slevy, tak to mi to pěkně vyjde, rodina se nebude ptát, co chci, prostě se složí a já nebudu muset pak s mimčem zbytečně lítat ještě se smetákem :dance:
Pizzu jo?? Hmmm..... a co my ostatní??? Mně tak honí žravka a vůbec nevím, na co mám chuť :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 14:58

Jako já jsem rozhodnutá ty boty, stojí 2tis a stejně by si je na jaře musel koupit, má staré už 5 let a ty si nechá na kolo. Ale ještě něco k tomu, tak do 500, něco co nepotřebuje, ale poteší ho to…mě nic nenapadá :nevim: Leda že bych někde sehnala jednobarevní bodyčko a na něj napsala miluju tátu :srdce: No ale ještě nějakou takovou hloupost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 15:00

tak vidíš :) já bych měla nápadů a všeho, ale letos je utrum........ale to nevadí, máme jeden druhého, posedíme u stolu, dáme si něco dobrého…a hlavní jsou dárky už pro tonana, pro nás už nee…škoda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 15:01

kri, mě dneska taky honí mlsná, snědli jsme s toníkem pak ještě deli a já se držím, ať děckám od segry nenačnu tu velkou milku vafel…
musíme se nějak oblíct a jít ven…fakt musím…ale sněží a sněží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 15:08

Jako já taky vím o dosti věcech co by potřeboval, ale to je vše dražší než 5 tis, a na to nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
3.12.10 15:11

Já už právě půlku milky snědla, ale chtělo by to něco i něco slaného. Dala bych si kuřecí maso se sýrovou omáčkou a hranolky, ale maso je zmrzlé, tak až zítra. Asi to vidím na bramboráky.
Jani a proč musíš ven??? Nic nemusíš, jen ležet a odpočívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
3.12.10 15:12

Tej a co alkoholtester??? Teď už se dají koupit i docela levně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 15:14

Kri můj je abstinent, takže by to nevyužil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
3.12.10 15:16

:lol: No tak by ho měl pro návštěvy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 15:18

No těch k nám zas moc nechodí…myslím že tohle by se mu moc nešiklo. Tak na teď nějakou skládací lopatu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 15:57

už jsem tady :) šli jsem kolem baráku, sněhulák mi nedržel…ale je tam krásně, ale já dneska musím valit druhé magnesko, hrozně mi tvrdne břicho :think: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí