Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
s tebou je to těžké, já bych šla do toho croozera, na aukru byl i za 2500 nový…to by mu udělalo radost, jestli jezdí na kole…
nebo pak třeba nové sedlo?
já až teď objedvám, kopu hranolek s tatarkou a mase ze včera…
měla bych jít ven, ale moc se mi nechce, sype a sype…v pět dojde mamka se ségrou a objednáme si pizzu, tak to se těším ![]()
hm tak ty ceny za croozer jsou už úplně někde jinde, to je ranec, 7000
![]()
Jani, dát 2500 za dárek, to už doplatím dašlí 2-3 tis a koupím mu ten čistič a vím jistě že ho potřebuje a dost využije. Sice jezdí dost na kole ale jen do práce, ne tak rekreačně, na to zas čas nemá, takže pochybuju že by to využil
![]()
Děkuju ![]()
Tej, jako Tom by si ty tretry taky na jaře koupil, tak jsem mu řekla, že si je prostě dá pod stromek, protože pak přes rok utrácíme zbytečně a na narozeniny si nemáme co dávat
Ale já už mám teda i na narozeniny pro sebe vybráno. Jdu do toho robotického vysavače. Po novém roce budou slevy, tak to mi to pěkně vyjde, rodina se nebude ptát, co chci, prostě se složí a já nebudu muset pak s mimčem zbytečně lítat ještě se smetákem ![]()
Pizzu jo?? Hmmm..... a co my ostatní??? Mně tak honí žravka a vůbec nevím, na co mám chuť ![]()
Jako já jsem rozhodnutá ty boty, stojí 2tis a stejně by si je na jaře musel koupit, má staré už 5 let a ty si nechá na kolo. Ale ještě něco k tomu, tak do 500, něco co nepotřebuje, ale poteší ho to…mě nic nenapadá
Leda že bych někde sehnala jednobarevní bodyčko a na něj napsala miluju tátu
No ale ještě nějakou takovou hloupost ![]()
tak vidíš
já bych měla nápadů a všeho, ale letos je utrum........ale to nevadí, máme jeden druhého, posedíme u stolu, dáme si něco dobrého…a hlavní jsou dárky už pro tonana, pro nás už nee…škoda
![]()
kri, mě dneska taky honí mlsná, snědli jsme s toníkem pak ještě deli a já se držím, ať děckám od segry nenačnu tu velkou milku vafel…
musíme se nějak oblíct a jít ven…fakt musím…ale sněží a sněží…
Jako já taky vím o dosti věcech co by potřeboval, ale to je vše dražší než 5 tis, a na to nemám ![]()
Já už právě půlku milky snědla, ale chtělo by to něco i něco slaného. Dala bych si kuřecí maso se sýrovou omáčkou a hranolky, ale maso je zmrzlé, tak až zítra. Asi to vidím na bramboráky.
Jani a proč musíš ven??? Nic nemusíš, jen ležet a odpočívat ![]()
Tej a co alkoholtester??? Teď už se dají koupit i docela levně.
No těch k nám zas moc nechodí…myslím že tohle by se mu moc nešiklo. Tak na teď nějakou skládací lopatu
![]()
už jsem tady
šli jsem kolem baráku, sněhulák mi nedržel…ale je tam krásně, ale já dneska musím valit druhé magnesko, hrozně mi tvrdne břicho
![]()