Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
papa holky a mějte se krásně a nezmrzněte venku.
U nás tak sněží že bymě ven nikdo nedostal.
Je tak holky nezmrzněte a nespadněte!! Pomalu! U nás už taky sněží.
Já uklidila tři koše prádla a zas mám tak na 14 dní minimálně klid
Už vařím fazolky do masa na oběd.
To já peru snad pořád a nemužu se doprat a 14 dní neprat tak jsem tím prádlem zavaléná až po uši a nemáme se do čeho oblíknout, zvlášť malá
![]()
luci tak samo mi příjde že sotva vyperu a mám prázdný koš tak za dva dny můžu prát znovu. My máme jet odpo do ostravy jelikož máme do neděle 25% slevu do alpine pro a jak to vidím venku tak to zas bude cesta a to brácha dneska vezl syna bývalé manželce do Prahy, jako já bych v tom počasí asi neměla odvahu a ještě jak na netu čtu že dálnice jsou uzavřené.
Peti, tak opatrně na cestách, má sněžit celý den a odpoledne prý hodně
![]()
jj já mám hlavně obavy kvůli malého a sebe. Ale martin je dobrý řidič a když řeknu tak jede slušně a pomalu ale ostatní jsou kreténi a někteří tak nedočkaví že musí jet jak hovada.
No právě, vy pojedete opatrně, ale na cestách se to fakt hemží hovadama
![]()
Určitě neboj
Jdu dodělat oběd a po obědě asi hodím šlofíka s malou. Šla jsem spát až po 11 a malá byla vzhuru před šestou
a ještě k tomu to ospalé počasí, no postýlka to jistí ![]()
tak to ti malá usne hned poobědě ne? My vstávali po osmé tak pochybuji že se mu bude chtít spát. Kdyžtak se prospí v autě. Též jdu dodělat obídek.
jj myslím, že ve 12 už bude chrupkat a já možná ještě dříííííííív
![]()
Peti můj jezdí do Ovy celý týden po práci, s kámošem se dívat na auto, já doma stresuju aby se mu nic nestalo
A dnes jede zas, kámoš chce ať se mu podívá na altík…tak zas budu stresovat ![]()
jako já jsem taky z toho na nervy jak marťas po práci někamjede i ta pitomá cesta z té práce. my s fildou vždycky stojíme a čekáme v okně. ta zima je někdy fakt za trest a dnes ještě neodhrnovali a ani nezačli sypat kreténi