Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
2.12.10 19:21

Jééé my máme tak krásné pupíky :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.12.10 20:15

Kopretinky, tak jdu koukat na ordinačku a zítra ráno ahoooooj :mavam: :mavam: Krásně se vyspěte a žádné škaredé sny :wink: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
2.12.10 20:16

A co teprve to v pupíkách :)
Holky, já jsem zrovna vylezla z vany, to bylo booooožíííí. Malá chrupe, chlap v hospodě, tak jsem se pěkně naložila a byla jsem tam skoro 45 minut :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.12.10 20:21

Holky, jaká je přiměřená cena za starší chicco klokanku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
2.12.10 20:21

Ahoj devcata termin porodu mam 18.3. a zacalo mi kapat z prsou , jeste nekomu tece mlezivo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
3.12.10 07:54

Ahoj,holky,včera jsem měla pekelný fofr,tak jsem jen sem tam nakoukla,jak se máte a jaké máte krásné pupíky :palec:
Večer jsem byla k.o.,nachodila jsem ve hlubokém sněhu snad desítku km,spousta vyřizování a pak jsme hledali hodinu a půl,kde vyfotí kluky na nestandardně velké průkazové fota,dalo nám to zabrat,k tomu spoustu těžkých tašek 8-o ,večer jsem sotva pletla nohama a píchalo mě v břiše.Ale teď už je fajn a jsem krásně vyspaná a z okna radši nekoukám :mrgreen:
Ahoj,Sany,vítej v zimním Česku :-) Co přítel,už chodí v péřovce a beranici? :-)
Rorozulko:já mám prsa zatím vklidu,ale nekojím už 6 let,to ti napíše asi spíš někdo s malým prckem..Když jsem měla kluky rychle po sobě,přesně 2 roky,tak mi taky v těhotenství teklo mlezivo,protože to bylo hned po sobě,sotva jsem přestala kojit,hned jsem byla těhotná :wink: ,tak to bude asi tím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 08:06

Dobré ráno holky :mavam: :mavam:
Tak dnešní noc byla v klidu, sny byly, ale ani nevím jaké :mrgreen: :mrgreen:
A máme tu zas pátek :mrgreen: Víkend uteče jako voda a zas týden a srazííík :dance: :dance: Tchánovi už nevolám, no on neví že máme nové PC :mrgreen: Já už toho fakt mám dost, a nemám chuť volat no :nevim:
Tak krásný den vám všem!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.12.10 08:08

krásné ráno.Vítej Rorozulko.Mě mlezivo kupodivu taky teče.Ne pořád, ale občas se mám mokrou podprdu nebo tričko.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
3.12.10 08:09

Dobré ránko všem :kytka: U nás se to chystá na sníh, je tady tma jak večer :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 08:12

dobré ránko :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
já jdu rychle uvařit polívku a jedeme autobusem na domov důchodců za babičkou a prababičkou :-)
jak jste se vyspali? já dneska docela dobře :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: vaří se mi klobásečka, to si pošmákneme :lol: :lol: :lol:
mě taky tečou prsa, ne pořád, ale třeba po vaně, nebo když vstanu, ale ne moc, podprdu ještě nenosím…než si zase zvyknu :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 08:18

Luci tady taky…na moravě má zase sněžit.
Skaryš mě se furt nějak osypává obličej nebo co. Dělají se mi taková suchá červená místa, na čele, na bradě a pod nosem. Mažu to a nějak nic…pak se mi zas udělají jebáčky. Jsem to na noc namazala měsíčkovou mastí a nic, pak mám takovou malou oranžovou panthenol a po té se mi dělají jebáčky…jsem našla jeětě panthenol zklidňující krém sensitiv, spotřeba do 03/09 :nevim: Ale jakš takš zabírá…to je snad jediný krém co mám na pusu dobrý. Ale skoro nikde ho nemají, už jsem ho tady všude možně sháněla a nikde není a zas objednávat přez net a platit poštovné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
3.12.10 08:21

jj já mám teď pleť hroznou, dělají se mi jebáky a celkově je taková dívná :think: :think: :think: Holčička si bere krásu a mama bude vypadat jak čarodejnice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.12.10 08:25
Tejchi píše:
Luci tady taky…na moravě má zase sněžit.
Skaryš mě se furt nějak osypává obličej nebo co. Dělají se mi taková suchá červená místa, na čele, na bradě a pod nosem. Mažu to a nějak nic…pak se mi zas udělají jebáčky. Jsem to na noc namazala měsíčkovou mastí a nic, pak mám takovou malou oranžovou panthenol a po té se mi dělají jebáčky…jsem našla jeětě panthenol zklidňující krém sensitiv, spotřeba do 03/09 :nevim: Ale jakš takš zabírá…to je snad jediný krém co mám na pusu dobrý. Ale skoro nikde ho nemají, už jsem ho tady všude možně sháněla a nikde není a zas objednávat přez net a platit poštovné :nevim:

kup si na to vazelínu pro děti.Krásně voní a je čistá a neobsahuje vodu takže ti tam v horách nezamrzne papula.........je fakt super....... :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: mě se po krémech dělají různé hnusoty tak je nesmím používat ale toto ano.Je to i pro alergiky a stojí to velké pudlo kolem 130 Kč a pak to můžeš použít i na jOhanku .Je to na vše na prdelku proti opruzeninám i na papulku proti omrzlinám.............. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.12.10 08:25
M.Lucka píše:
jj já mám teď pleť hroznou, dělají se mi jebáky a celkově je taková dívná :think: :think: :think: Holčička si bere krásu a mama bude vypadat jak čarodejnice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 08:28

Kačko zkusím…jinak mám odzkoušený ten panthenol sensitive…je i na léto super, ne masný a krásně voní a je taky i pro děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí