Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kopretinky, tak jdu koukat na ordinačku a zítra ráno ahoooooj
Krásně se vyspěte a žádné škaredé sny
![]()
A co teprve to v pupíkách ![]()
Holky, já jsem zrovna vylezla z vany, to bylo booooožíííí. Malá chrupe, chlap v hospodě, tak jsem se pěkně naložila a byla jsem tam skoro 45 minut ![]()
Ahoj devcata termin porodu mam 18.3. a zacalo mi kapat z prsou , jeste nekomu tece mlezivo?
Ahoj,holky,včera jsem měla pekelný fofr,tak jsem jen sem tam nakoukla,jak se máte a jaké máte krásné pupíky ![]()
Večer jsem byla k.o.,nachodila jsem ve hlubokém sněhu snad desítku km,spousta vyřizování a pak jsme hledali hodinu a půl,kde vyfotí kluky na nestandardně velké průkazové fota,dalo nám to zabrat,k tomu spoustu těžkých tašek
,večer jsem sotva pletla nohama a píchalo mě v břiše.Ale teď už je fajn a jsem krásně vyspaná a z okna radši nekoukám ![]()
Ahoj,Sany,vítej v zimním Česku
Co přítel,už chodí v péřovce a beranici? ![]()
Rorozulko:já mám prsa zatím vklidu,ale nekojím už 6 let,to ti napíše asi spíš někdo s malým prckem..Když jsem měla kluky rychle po sobě,přesně 2 roky,tak mi taky v těhotenství teklo mlezivo,protože to bylo hned po sobě,sotva jsem přestala kojit,hned jsem byla těhotná
,tak to bude asi tím ![]()
Dobré ráno holky
![]()
Tak dnešní noc byla v klidu, sny byly, ale ani nevím jaké
![]()
A máme tu zas pátek
Víkend uteče jako voda a zas týden a srazííík
Tchánovi už nevolám, no on neví že máme nové PC
Já už toho fakt mám dost, a nemám chuť volat no ![]()
Tak krásný den vám všem!!!!!
krásné ráno.Vítej Rorozulko.Mě mlezivo kupodivu taky teče.Ne pořád, ale občas se mám mokrou podprdu nebo tričko.....
Dobré ránko všem
U nás se to chystá na sníh, je tady tma jak večer
![]()
dobré ránko
![]()
já jdu rychle uvařit polívku a jedeme autobusem na domov důchodců za babičkou a prababičkou ![]()
jak jste se vyspali? já dneska docela dobře
vaří se mi klobásečka, to si pošmákneme
![]()
mě taky tečou prsa, ne pořád, ale třeba po vaně, nebo když vstanu, ale ne moc, podprdu ještě nenosím…než si zase zvyknu
![]()
Luci tady taky…na moravě má zase sněžit.
Skaryš mě se furt nějak osypává obličej nebo co. Dělají se mi taková suchá červená místa, na čele, na bradě a pod nosem. Mažu to a nějak nic…pak se mi zas udělají jebáčky. Jsem to na noc namazala měsíčkovou mastí a nic, pak mám takovou malou oranžovou panthenol a po té se mi dělají jebáčky…jsem našla jeětě panthenol zklidňující krém sensitiv, spotřeba do 03/09
Ale jakš takš zabírá…to je snad jediný krém co mám na pusu dobrý. Ale skoro nikde ho nemají, už jsem ho tady všude možně sháněla a nikde není a zas objednávat přez net a platit poštovné ![]()
jj já mám teď pleť hroznou, dělají se mi jebáky a celkově je taková dívná
Holčička si bere krásu a mama bude vypadat jak čarodejnice
![]()
Tejchi píše:
Luci tady taky…na moravě má zase sněžit.
Skaryš mě se furt nějak osypává obličej nebo co. Dělají se mi taková suchá červená místa, na čele, na bradě a pod nosem. Mažu to a nějak nic…pak se mi zas udělají jebáčky. Jsem to na noc namazala měsíčkovou mastí a nic, pak mám takovou malou oranžovou panthenol a po té se mi dělají jebáčky…jsem našla jeětě panthenol zklidňující krém sensitiv, spotřeba do 03/09Ale jakš takš zabírá…to je snad jediný krém co mám na pusu dobrý. Ale skoro nikde ho nemají, už jsem ho tady všude možně sháněla a nikde není a zas objednávat přez net a platit poštovné
kup si na to vazelínu pro děti.Krásně voní a je čistá a neobsahuje vodu takže ti tam v horách nezamrzne papula.........je fakt super.......
mě se po krémech dělají různé hnusoty tak je nesmím používat ale toto ano.Je to i pro alergiky a stojí to velké pudlo kolem 130 Kč a pak to můžeš použít i na jOhanku .Je to na vše na prdelku proti opruzeninám i na papulku proti omrzlinám..............
![]()
M.Lucka píše:
jj já mám teď pleť hroznou, dělají se mi jebáky a celkově je taková dívná![]()
![]()
Holčička si bere krásu a mama bude vypadat jak čarodejnice
![]()
![]()
Kačko zkusím…jinak mám odzkoušený ten panthenol sensitive…je i na léto super, ne masný a krásně voní a je taky i pro děti ![]()