Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2975
3.12.10 08:31

Musím dneska poklidit, protože zitra nebude čas, jsme pozvaní na narozky k našim, segry mají krásných 19 :palec: :palec: :palec: Takže zitra bude pohodička, dobré papaní a lehááro :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.12.10 08:34
M.Lucka píše:
Musím dneska poklidit, protože zitra nebude čas, jsme pozvaní na narozky k našim, segry mají krásných 19 :palec: :palec: :palec: Takže zitra bude pohodička, dobré papaní a lehááro :dance: :dance: :dance:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: tak to ti závidím.Plný pupek bez práce.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 08:37

já jsem krásná pořád :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: když jebák, tak na prdeli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
3.12.10 08:39

jj já si to vždycky u našich užiju, malá tam je v sedmém nebi, na mamku si ani nevzpomene :mrgreen: Mají Terezku hodně rádi, i kdyby jim s prominutím srala na hlavu, tak se u toho budou usmívat, je to jejich mazel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.12.10 08:39
j.s. píše:
já jsem krásná pořád :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: když jebák, tak na prdeli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi fakt drsná............ :lol: :lol: :lol: já měla problémy z pletí do svatby a teď nic. :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: Už mě Kačka asi vycucala........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 08:40

luci, to je ideální sobota :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
j.s. píše:
já jsem krásná pořád :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: když jebák, tak na prdeli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:palec: :palec: :palec: to bych taky brala, prdel totiž nikomu neukazuju :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
kacafazolka píše:
j.s. píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi fakt drsná............ :lol: :lol: :lol: já měla problémy z pletí do svatby a teď nic. :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: Už mě Kačka asi vycucala........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já vím :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: aspoň Vás rozesměju hned po ránu :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 08:42

Jani tak já jak ne ksichtě tak na prdeli :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 08:43
j.s. píše:
kacafazolka píše:
j.s. píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi fakt drsná............ :lol: :lol: :lol: já měla problémy z pletí do svatby a teď nic. :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: Už mě Kačka asi vycucala........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já vím :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: aspoň Vás rozesměju hned po ránu :huban: :huban:

Ty nás rozesměješ vždycky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

teji,to bude z té mrkve :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214

To když je Ríša u mého taťky na hlídání tak jdou nejdříve do obchodu tam si malý vybere co chce.Což je vždycky Jadel- sýr a brambůrky a džus atd.nebo už to má taťka v lednici nachystané. nedávno přišel Ríša k němu a první co bylo otevřel lednici a tam nic pro něj nebylo a říká: Ty dědo ty ses na mou návštěvu vůbec nepřipravil.........No já myslela že ho zabiju....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 08:44

holky,vystřelte me na tu polívku, 10:13 nám jede autobus a já tu sedím jako mamlas, ještě budu muset pověsit prádlo a obléct nás…já to zase budu stíhat, tak tak…chjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 08:45

jadel taky miluju :srdce: :srdce: :srdce: nám mamka nachystá šáňo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
3.12.10 08:46

Kači, děcka jsou tak krásně upřímné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie