Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak zdravim holkyyyyyyyyyyy
tak cesta byla na zabiti…v cele italii porad jen prselo, takze jsme jeli krokem, jak jsme vjeli do rakouska, tak zacalo kypat snehu jak blazen, ale silne 100% CISTE, to se ovsem neda rict hned potom jak jsme vjeli do ceska…nemluve u Brna cesty…hruza des…tak cesta nam trvala 12 hodin. A jako ta zima fakt mazec.....s pritelem jsem uz byli dneska ve meste nakupovat, takze rukavice a cepky uz mame tak je dobre. Akorat se netesim na cestu zase zpet..to bude…no nic jdu dospat cestu, spala jsem jen 5 hodin, mej te se pa a zase napisu.
![]()
ahoj Sandro vítej doma.............
hezky se vyspi a pak sem hnedka jasan?
![]()
MEKELKO KDE JSI????????????????????????????????????????Už jsi tu nebyla ani nepamatuju...........................Je vše OK ??????????????????
Venku bylo dneska krásně, zitra má zas snežit, tak uvidíme kolik zase přibude
![]()
Tej za kolik jste nakonec koupili ten notebook
Tak my byli taky venku a zimenka, štípala mě dupka a stehýnka ze zadu, ale aspoň jsme se provětrali. Plním domácí úkol kači.
jdu kukat na prostřeno tak možná večer nebo až zítra. zatím papa
![]()
Peťka1 píše:
Tak my byli taky venku a zimenka, štípala mě dupka a stehýnka ze zadu, ale aspoň jsme se provětrali. Plním domácí úkol kači.
Ty vole ty jsi štipka............. ![]()
Holky jdu dělat večeři a věnovat se rodině........tak zítra ráno paaaaaaaaaaaa a krásnou dobrou noc........
![]()
kači, krásné kalhoťky
tak hezký večer, my teď dorazili z venku, dala jsem si svařáček
a bramborák…
fotečku hodím později, foťák je vyšťávený, tak jsem to dala nabíjet,…