Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jako mě všichni straší že jak mě uspali u prvního a já nic necítili jelikož mi vytahovali tu placentu cévkovali a šili a já to prospala tak že si to teď pěkně vyžeru. Tak doufám že to bude v poho
já jsem opravdu zvědavá na ten druhý porod, jestli to bude rychlovka bez nástřihu a nebo se pěkně potrápíme s eduškou
a jestli to bude ráno, v poledne, v noci, nebo nad ránem…toník šel ven ideálně ![]()
Tak to mu bych se samozřejmě nebránila. Ale teda abych si kvůli tomu roztahovala prdel nějakým balónkem nebo co to ty ženské dělají, to se mi fakt nechce. ![]()
kri: cooo?
to slyším poprvé
jedině kdybych tomu chlapovému říkala balónek, to by mě hnal
![]()
Peti, já myslím, že to tak strašné nebude. Já jsem teda u šití nějak netrpěla. Jen to bylo dlouhé. Nejhorší podle mě byly kontrakce a ten pocit na tlačení, když tlačit nemáš. Aspoň já si to jako to nejhorší pamatuju.
tak já už mám taky hotovo a bere mě spaní. Dneska chcem jít sáňkovat na kopec je tam krásně.
Jani no nějaké to Epi-no nebo tak nějak. No tak teď jsem si o tom cosi přečetla a dává se to do pochvy a ne do zadku. To byla asi jen má mylná představa
, ale stejně ![]()
nad tím jsem taky uvažovala kdy to příjde a jaké to bude. Filda ten se narodil ráno v 6:30 a od 2:30 mám příjem v porodnici. Tu noc jsem vůbec nespala bolesti mě nenechaly to zaspat.
to je asi tím, že když se chlapi ptají, jaký je porod, tak říkáme, jako bys měl šílenou sračku a někdo ti zašil prdel
![]()
mě bylo divně celý den po vyšetření, po čtvrté odpo jsme vyjeli, první monitor o půl páté a v devět 16 byl na světě, takže ideální, že jsem šla „spát“ a ráno mi ho v šest dovezli…bobek, vůbec jak se měl u sester
![]()
j.s. píše:
to je asi tím, že když se chlapi ptají, jaký je porod, tak říkáme, jako bys měl šílenou sračku a někdo ti zašil prdel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no jako vy se smějete ale já týden před porodem dostala průjem nejdříve křeče jak býk a říkám asi jedem no sranda by byla kdyby jsme fakt jeli a já je tam všechny místo porodu posrala
a o týden později zas křeče a já říkám sakryš průjem se vrátil a on to byl začínající porod.