Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peťka1 píše:
kači já bych si též chtěla pospat tak dlouho ale neboj brzo ti to skončí![]()
![]()
jsem potvora co???
no já si právě dnes říkala, že nevím co budu dělat až nebudu celé noci spát když se teď ze mě stal medvěd Brtník.............
![]()
Tejchi píše:
Jani gratuluji k úspěsné kontrole.
No Peti ten oplácaný za jeho mamkou
Kači fotečka přiložena
to že je pořádný pupajs...............
no jo Tej to jsou ty mrkvičky.........
nějak se ti růst zastavil, ne? ![]()
Já bych se šla projít, ale je mi to blbé tak sama cajdat…psa neberu, bo furt tahá ![]()
Janinko jsem ráda, že jste s Edíkem v pořádku a šetři se nebo dostaneš na prdel...........
![]()
Kači mrkvičku už jsem pěknou chvíli neměla, už je mi z nich
Teď ujíždím na pomelu ![]()
Tejchi píše:
Kači mrkvičku už jsem pěknou chvíli neměla, už je mi z nich![]()
Teď ujíždím na pomelu
já musím jít zase koupit tužkové baterky do foťáku- to moje zlatíčko pubertální mi zase ukradlo baterky.........
co já bych mu za to vyvedla..........
na něco příjdu........
![]()
Holky, nezkousela jste nektera nekdy varait salko, ale ne obyc co se otvira otvirakem, ale takove co se da otevrit rucne. Potrebuji to na krem a bojim se aby to nahodou nevystrelilo ![]()
já mám taky velké břuško, včera cosik říkal i dan na něj, jako jak se zvětšuju
![]()
hele musím jít za 18 minut mi jede bus a já tu sedím v pyžamu..........
.tak paaaaaaaaaaaaa
Martulinka01 píše:
Holky, nezkousela jste nektera nekdy varait salko, ale ne obyc co se otvira otvirakem, ale takove co se da otevrit rucne. Potrebuji to na krem a bojim se aby to nahodou nevystrelilo
tak to bych neriskovala.Kup si raději to v plechovce tam to nemá jak prdnout..............
![]()
já jdu vařit, protože jak tu sedím, pak nic nestíhám, kotletky na pórku a rajčatech, toník s bramborem, já s hranolkama
![]()
No Jani se utěšuju že jak už bude Johanka nebude sníh a další rok vemu sáně ![]()
Tak já teda taky přidávám pupek 24+4. Nerada bych zůstala poškole za nesplněný úkol ![]()
Jani a tys chodila jako nějak často na kontrolu??? Já chodím cca po 3-4 týdnech furt