Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a zapomnela jsem vas pozdravit, tak ahoj a vsem pekny den
kacafazolka píše:Martulinka01 píše:tak to bych neriskovala.Kup si raději to v plechovce tam to nemá jak prdnout..............
Holky, nezkousela jste nektera nekdy varait salko, ale ne obyc co se otvira otvirakem, ale takove co se da otevrit rucne. Potrebuji to na krem a bojim se aby to nahodou nevystrelilo![]()
![]()
![]()
kaci, ono je to v plechovce, ale akorat to ma na to rucni otvirani, jak se za to zatahne, snad mi rozumis
kri, někdy i pět šest týdnů, ale teď mi ten leden příjde, že je to příští rok
![]()
Kri kde máš pupíka…tam nic není
![]()
Já včera vypila litr acidofilního mléka a jsem ještě teď nafouknutá
![]()
já fotečku přiložím asi až odpo nebo večer. Tej mi se též zdá že se ti růst bříška zastavil a kri kde to mimčo proboha máš?????
dneska na gyndě byla paní, a čekala druhé, byla na cukrovce, ona neměla žádné břicho
![]()
mě příjde, že už mám veliké, hlavně jak se nadlábnu, nechápu, příjde mi, že jsem měla takové už ke konci těh s toníkem…za chvilku si na ni neuvidím a budu holit poslepu
![]()
jdu vytřít, dneska bude tučný oběd, tak ať si ho zasloužím .))
Jani, tak to teda nechápu, proč ti to tak přijde
Jak se to přelomí na ten rok 2011, tak už fakt asi začnu pro to mimčo něco chystat. To už bude za pár ![]()
Marti, tak to ber tak, že když to bouchne, aspoň budeš mít důvod uklidit. Já to snad ještě s takovým otvíráním ani neviděla. Jenom oříšky KK.
Tej, jsem byla na záchodě no ![]()
tak já si na ní ještě vidím a u fildy jsem holila tak že martin držel zrcadlo a já holila bo jsem ho nechala a to bylo jak oškubaná slepice
chudák měl strach ať mě nějak nepořeže.
Já už mám skoro hotovo. Dneska zapečené těstoviny, tak u toho jsem se moc nenadřela ![]()
Taky si na ni furt vidím.
S Lilčou jsem mojeho prosila, aby mě oholil, ale nějak se k tomu strachy neměl, tak jsem holila po paměti ![]()
tož mě by ten můj asi neoholil…
raději nebudu zkoušet, nebo mi u porodu řeknou, kdo vám dělal nástřih
![]()
j.s. píše:
tož mě by ten můj asi neoholil…![]()
raději nebudu zkoušet, nebo mi u porodu řeknou, kdo vám dělal nástřih
![]()
![]()