Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
2.12.10 10:28

Jo a zapomnela jsem vas pozdravit, tak ahoj a vsem pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
2.12.10 10:30
kacafazolka píše:
Martulinka01 píše:
Holky, nezkousela jste nektera nekdy varait salko, ale ne obyc co se otvira otvirakem, ale takove co se da otevrit rucne. Potrebuji to na krem a bojim se aby to nahodou nevystrelilo :twisted:
tak to bych neriskovala.Kup si raději to v plechovce tam to nemá jak prdnout.............. :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

kaci, ono je to v plechovce, ale akorat to ma na to rucni otvirani, jak se za to zatahne, snad mi rozumis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.12.10 10:30

kri, někdy i pět šest týdnů, ale teď mi ten leden příjde, že je to příští rok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.12.10 10:31

Kri kde máš pupíka…tam nic není :nevim: :mrgreen:
Já včera vypila litr acidofilního mléka a jsem ještě teď nafouknutá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.12.10 10:36

já fotečku přiložím asi až odpo nebo večer. Tej mi se též zdá že se ti růst bříška zastavil a kri kde to mimčo proboha máš?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.12.10 10:36

dneska na gyndě byla paní, a čekala druhé, byla na cukrovce, ona neměla žádné břicho :nevim: :nevim: :nevim:
mě příjde, že už mám veliké, hlavně jak se nadlábnu, nechápu, příjde mi, že jsem měla takové už ke konci těh s toníkem…za chvilku si na ni neuvidím a budu holit poslepu 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.12.10 10:37

jdu vytřít, dneska bude tučný oběd, tak ať si ho zasloužím .))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
2.12.10 10:38

Jani, tak to teda nechápu, proč ti to tak přijde :mrgreen: Jak se to přelomí na ten rok 2011, tak už fakt asi začnu pro to mimčo něco chystat. To už bude za pár :dance:
Marti, tak to ber tak, že když to bouchne, aspoň budeš mít důvod uklidit. Já to snad ještě s takovým otvíráním ani neviděla. Jenom oříšky KK.

Tej, jsem byla na záchodě no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.12.10 10:41

tak já si na ní ještě vidím a u fildy jsem holila tak že martin držel zrcadlo a já holila bo jsem ho nechala a to bylo jak oškubaná slepice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chudák měl strach ať mě nějak nepořeže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.12.10 10:41

já jdu též dělat oběd už je nějak moc hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
2.12.10 11:11

Já už mám skoro hotovo. Dneska zapečené těstoviny, tak u toho jsem se moc nenadřela :pankac:
Taky si na ni furt vidím. :mrgreen: S Lilčou jsem mojeho prosila, aby mě oholil, ale nějak se k tomu strachy neměl, tak jsem holila po paměti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.12.10 11:15

tož mě by ten můj asi neoholil… :nevim: :nevim: raději nebudu zkoušet, nebo mi u porodu řeknou, kdo vám dělal nástřih :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.12.10 11:20
j.s. píše:
tož mě by ten můj asi neoholil… :nevim: :nevim: raději nebudu zkoušet, nebo mi u porodu řeknou, kdo vám dělal nástřih :lol: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
2.12.10 11:22

Jéžiš, nástřih. To si zase posedím teda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.12.10 11:26

třeba to zvládneme bez něj....... jako zkušené roditelky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí