Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
filda?
já to vzdala a lupla ho do postýlky, jsem zvědavá, kdy začne řvát, ale já musím dovařit oběd a jít volat, dneska má smůlu, ale chrupla bych si hned s ním ![]()
tak sotva jsem zabrala tak telefon a je po spaní ale filda už hajá
Ahoj holky, tak jsem doma, hurááááá nesnáším nakupování
Ale koupila jsem si štrample sice u ťamiku, ale jenom za 59 a učel plní ![]()
Vy jste tu zas měli téma POROD já na to raději nemyslím, ale chlapa bych tam chtěla, kdyby tam nebyl tak jim tam všechno pozvracím
, on jediný mi podal nějakou misu co byla po ruce na záchod bych to nestihla. Oni se na mě chodili koukat strašně málo a furt mě nutili do sprchy a na balon, mě bylo ve sprše strašně zle
Nastupovala jsem ve 4 ráno pro probdělé noci a rodila až 15.47 Chlapovi jsem uplně rozmačkala ruku, říkal že ho to potom ještě 2 dny bolelo, ani nevím, že mám takovou sílu
![]()
peti, on si tam sedl a hrál si s kukym a já pojedla, tak jsem ho vzala do velké psotele a za pět minut byl tuhý, tady se bouchá, vrtá a on spí…bobek…a já obvolala a mám padláááááááááááááááááá takovou radost mám
![]()
to si tak kolikrát filda lehne do postele a hraje si tam třeba hodinu a pak příje a říká maminko pinkam jakože spal.
no já si fakt nedovedu představit, jak v lednu dostane velkou postel, to bude utíkačka z ní za náma…
![]()
jani ze začátku to tak bude a pak si zvykne filda tam krásně usne ale stejně v průběhu noci příjde za náma
čau ropuchy
![]()
vy jste ale drbny, já už tu půl hodiny dočítám.........
![]()
Ty bláho co jeee, teď okolo mě co se narodí holka tak Natálka
Kurde a všecky stihly porodné ![]()
Ale co asi okradu pošťačku s důchodama
![]()
Jinak na poradně vše OK jen ten můj tlak..........
120/50 ach jo.....dám si kafe s kofeinem.....maličké a slaboučké........
Kači chodí, vždyť mě minule říkala, že jde pozdě protože jsou důchody…ještě jsme se bavily, že kolikrát má strach jak veze peníze.
Tejchi píše:
Kači chodí, vždyť mě minule říkala, že jde pozdě protože jsou důchody…ještě jsme se bavily, že kolikrát má strach jak veze peníze.
tak možná jen těm co nemůžou chodit, ale vím že to kvůli přepadení to bylo zakázané..........
![]()
Asi jak kde, víš jak tady jezdí pošťačka autem
Nevím no a nevím že by třeba babča někam pro důchod chodila
A u nich jezdí na kole. Ty jo je to tedy divné no, ale fakt nevím jak to je…
![]()