Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
2.12.10 11:38

Peti, to si tam strčíš a pak nafukuješ. Postupně si přidáváš a tím se prý ta hráz uvolní tak, že pak hlavičku protlačíš ani nevíš jak i bez nástřihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.12.10 11:38

peti :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já se směju a malý se taky směje, a ani neví čemu, to je prcenek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
peti mě stačil ten klystýr a baba, že se mám jít rozloučit s manželem, no tak to bylo rychlé rozloučení a málem sem tam zesrala nálevnu :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.12.10 11:40

no a naši zrovna odjeli do paříže a stáli pod eifelovkou či jak se to píše a bylo osum večer a mamina mi volá jak je a já že super že s porodem počkáme až se vrátí domů no a pak to začalo mírné kontrakce tak říkám jdu si lehnout a zaspat to ale nějak mi to nedovolilo, tak jsemto začla měřit po půl noci to bylo po 5 minutách a to tam semnou seděla tchýně martinova ségra a stopovali semnou a furt jeď už a mi se nechtělo a já začla uklízet a ony na mě čuměly a nechápaly a pak jsem se zašla ještě sprchnout a umýt si vlasy atd… no a pak jsem myslela že od auta nedojdu do 4.patra na příjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
2.12.10 11:41

Já klystýr neměla. Z toho jsem měla strach, že to bude nepříjemné, ale nestihl se. Taky jsem ale měla slušnou srajdu pár dní před, tak jsem vyprázdněná byla až až.
Ale jako představa, že tam přijedeš s domněním, že rodíš a pak je pose… je teda vtipná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.12.10 11:41

No holky s tím holením to se taky směju…já si třísla depiluju a svěřit to mužovi, mu to ujede a já ho zabiju :mrgreen: :mrgreen: Asi pak budu jen zastřihovat, zatím si tam jakš takš vidím :mrgreen: :mrgreen:
A s tím porodem, no nechám se překvapit :mrgreen: Ale jsk tu někdo psal, myslím že Lucka, že jak se bere to magnesko, tak se pak hned nerozevřu nebo co, no uvidíme :mrgreen:
Zkouknu Monka a uvařím si brambor k špenátu. Jsem se byla projít, jen kousek a je tam kráááásně a jak vyleze slunko tak teplo, jsem si rozepínala kabát a funěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.12.10 11:42

jako já se teď též už směju až mi tečou slzy. Mi ten klystýr dát nestihli ale fakt jeto sranda a to bude až si tu pak budem psát po porodu to nám ty stehy pak prasknout jak se budem smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.12.10 11:43

no a s tou hrází to na mě furt martin tak kdy začnem s masáží????ajá radši rychle usnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
2.12.10 11:44

Na mě to přišlo v 10 večer a před 1 byla malá na světě, takže jsem se taky vyspala. To bylo fajn. Jen jsem byla taková vykulená, když mě sestřička v noci budila na kojení. Mě to nějak nedošlo, že by jako mohla mít malá hlad :lol: Taky jsem tam ale nechtěla dojet brzo, tak jsem se taky poumývala, oholila, namalovala a tak. Můj šílel, ale co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.12.10 11:44

Holky vy mě bavíte…já jsem zvědavá co bude Kubík dělat u porodu, jak se bude tvářit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
2.12.10 11:46

Jojo, chlapi. Já na mojeho včera, že by jako mohl být romantický. Zavolat, že má pro malou domluvené hlídání a že mám být za chvilku nachystaná. Pak nějaké kino, véča, procházka nebo tak něco a on hned a pak bysme to doma ještě dotáhli, že jo??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.12.10 11:46

teji tak ten můj byl bílý jak stěna chudák říkal že jak viděl ten hák čím propichují tu plodovku že se mu z toho udělalo strašně zle a já jen cítila teplo a tlak a nikde nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.12.10 11:47

tak já musela jet, muži bylo jasné, že rodím…a nechtěl mě asi doma slyšet hekat :)
no tak to ten můj ani neví, co je hráz, možná tak na vodě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.12.10 11:47

jako a ten můj teď s oblibou dělá to že si jdem lehnout a usnem a on se po 10 minutách probere a začne to na mě zkoušet a to já nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.12.10 11:48
j.s. píše:
tak já musela jet, muži bylo jasné, že rodím…a nechtěl mě asi doma slyšet hekat :)
no tak to ten můj ani neví, co je hráz, možná tak na vodě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jani ty dneska perlíš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.12.10 11:49

já toho mojeho opět ušetřím…já musím být v krizových situací sama… :nevim: jsem debil, ale ještě poslouchat, dýchej, jak ti je, můžu ti pomoci, bolí to, jak dlouho ještě…nene, raději sama budu zase nadávat na boxu a myslet na toníka, jak mi chybí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí