Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tej, bude vyděšený.
Hlavně ho začni připravovat na milion tvých požadavků, které budeš každých 20 vteřin měnit. Mluvit, mlčet, hladit, nesahat, napít, masírovat, zabít tě a tak ![]()
já už dana asi s břichem odpuzuju, stačí jendou týdne, jednou za 14 dní
po šestinedělí na to vlítnem a já budu čekat třetí
mě by jeblo
a asi by byl rozvod
![]()
Hmmm… tak já to teda poslední dobou hodně bojkotuju. Chudák už tak aspoň měsíc abstinuje. Mně se do toho cosi vůbec nechce ![]()
Jani, v tom tě obdivuju, já bych tam sama být nechtěla. Pro mě bylo strašně pěkné, že jsme to prožívali oba dva a že Tomovi i ukápla slzička, když se malá narodila. ![]()
ne, nechci, prostě si myslím, že u některých věcí být chlap nemusí, vím, že je to asi v dnešní době nevšední názor, ale já jsem raději sama, když je mi blbě…ale ptá se, jestli ho tam chci u porodu a tak, ale nechci…ať je s toníkem nebo někde na pivu, pro mě je to tak lepší…ještě by mi nadal, jak dlouho to trvá
ale asi by mu sklaplo, jak a co ženská prožívá, ale stejně týden dva a je zapomenuto ![]()
jako já jsem taky byla ráda že je tam marťa semnou byl taková moje podpora. Jako my ani s tím sexem teď nemáme možnost bo filda chodí pozdě spát a pak většinou usnu já nebo martin ale taky se mi do toho 2× nechce.
kri, tak mě asi jediná chvíle, kdy mi chyběl, jak mi dali malého k prsu, bylo to tak moc emotivní na jednoho člověka, ale stejně jsem byla tak ko, že bych ho asi ani nevnímala…nevím…
hm, tak u nás je to naopak, já jo, ale on nee…chjooooooooo ale zase raději tak, než kdyby na mě denně funěl
![]()
jdu ho dát chrupkat, pojíst a volat, snad to dneska půjde líp, nemám na ty lidi náladu… ![]()
j.s. píše:
hm, tak u nás je to naopak, já jo, ale on nee…chjooooooooo ale zase raději tak, než kdyby na mě denně funěl![]()
![]()
jani tak to tě obdivuju já třeba jak jsem nemocná a je mi hodně zle tak jsem ráda že tam semnou je a to nemusí nic dělat a říkat stačí mi ten pocit že je semnou. Jsem měla loni v létě angínu a horečky přes 40 a marťa vzal radši malého někam na výlet a já po 15 minutách volala kde jsou a ať se vrátí.
Ale víš jak každá jsme jiná a každá to jinak cítíme.
No já i kdybych Kubovi řekla že ho tam nechci chtěl by tam být
On o tom mluví pořát že tam bude a tak a já taky budu ráda jak bude u mě a prožívat to se mnou a já mu budu nadávat
![]()
teji tak jak tam byl tak tam byl ani nevím že tam byl byl jak pipinka ale prostě mě uklidňoval ten pocit že tam je semnou a myslím že já jsem nenadávala nebo si aspoň nevzpomínám jen to že to hrozně bolí a že už nikdy nechci rodit. ale zeptám se ho jestli jsem nadávala.
tak my jdem s fildou hrát hru kdo dřív usne, že neuhádnete kdo to vyhraje.