Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luci tak to je dobré a co by jsi chtěla aby dělali
Stačí že se dívali ne
![]()
Ivet, tak to tedy byl divný sen…no mě se vůbec zdálo o pubertě a minulosti, bo jsem včera našla deník a četla jsem si jak mě matka deptala a fotr furt řval…no děs, tak se mi to vše vrátilo
Jako vzpomínky.
Dobré ráno holky
teji jsem ráda že nejen mi se zdají takové hnusné sny. Celou dobu těhu to je furt cosi, jsem říkala že si nepamatuju kdy se mi zdálo něco krásného. jo lucince se zdá o chlapech jo????
My jsme dneska od začátku noci spali s malým v lůžku no katastrofa. Usnul až v deset a v průběhu noci brečel.Nejhorší je že mi v noci neřekne vůbec nic. Pobrečí si a usne asi se mu chudákovi taky zdá něco nehezkého.
Peti, to mi malá dělá taky, asi mají taky divoké sny, bobečci
No jo o chlapech se mi zdá, ale takových - jsem vůbec nevěděla co chcou, ale byli hezcí
Takoví tmavovlasí, urostlí s tmavýma očima, takoví se mi vždycky líbili a hádejte co mám doma plavovlasého, modrookého hubeňoura, ale je to moje zlato
![]()
jako tak to bude chudák jelikož já jsem na ty sny úchylná mi se fakt zdá furt něco špatného málo kdy se mi zdá pě¨kný sen a nevím proč asi jsem plná nějaké negativity.
Dobré ranko, tak u nás včera taky chumelenice jak blázen a teda kosa byla pořádná. Brrrr Řekla bych, že máme dobrých 40 čísel sněhu, včera tak 20 určitě napadlo. Kdyby to takhle bylo na Vánoce, tak jsem spokojená, ale když to má před Vánocema zase slézt, tak mě to trošku serinká.
Já cukrovku za sebou ještě nemám, jdu až v pondělí hned na 6:30, tak hlady bych padnout neměla. Otázka je jestli teda vstanu ![]()
Hooooolky a besídka byla fakt jako vtipná. Jak ty dětičky pořádně neví, co mají dělat, ale strašně se snaží. To bylo tak roztomilé. Naše malá zase perlila, když při představení napráskala chlapečka v kostýmu medvěda, že tam nemá co dělat(měl přijít až pozděj)
a potom místo aby poznala kiwi, tak na celou třídu hrdě zavolala, že to je brambora
![]()
Vy máte teda sny
Mně se teď zdají samé hezké. Třeba posledně jsem chodila s Vojtou Dykem
, ten byl na mě taaaak hodný
Já si hrozné sny užívám už od dětství. Jednu dobu mě pořád honili Power rangers strážci vesmíru nebo jak se jmenovali, pak to přešlo v ninji a pak mě honili moji kamarádi a chtěli mi ukousnout hlavu. Tohle bylo v období třeba 10 let pořád dokola. Každý den podobný sen. To bylo strašné ![]()
Na to večerní uspávání neuspávání si vzpomínám. To bylo šílené. Pro mě bylo nejhorší období, když Lilča přestala spávat po obědě. To měla tak 2 a půl a já už se modlila, aby byl večer a ona odpadla. Navíc měla období mami co je to a mami proč a já už jsem jí fakt byla naposlouchaná
Když spala přes den, tak usínala nejdřív v 9, ale po vynechání toho odpoledního usíná v 7 a to je bájo
Přečtu pohádku nebo zazpívám ukolébavku a ona spí. Dřív usínala třeba hodinu, teď spí do 10 minut.
Ivet, krásný pupík. Mně nepřijde nějaký větší než jiné. ![]()
luci to by ještě bylo kdyby ti chlapi byli škaredí. Dívaly jste se někdy na útěk z vězení ten maikl - Wentvort muller či jak se to píše tak ten chlap to je můj sen ten je tak krásný že jsem říkala že by stál za hřích ale má jednu vadu je gay
![]()
tak já cukrovku taky ještě nemám za sebou jdu v úterý a taky na 6:30 už vidím jak se mi chce vstávat to tak v šest budem muset vyjet. No toho jak filda už nebude chodit po obědě spát se taky bojím teď se to taky párkrát stalo a katastrofa.Jo a o víkendu začínám péct,jelikož pak odpoledne furt makám tak bych to nestihla, tak už radši začnu.
Peťka1 píše:
luci to by ještě bylo kdyby ti chlapi byli škaredí. Dívaly jste se někdy na útěk z vězení ten maikl - Wentvort muller či jak se to píše tak ten chlap to je můj sen ten je tak krásný že jsem říkala že by stál za hřích ale má jednu vadu je gay![]()
![]()
možná by se přeorientoval, kdyby tě potkal
![]()
Peti, tak ten se mi taky líbil. On je gay jo?? Hmmm, tak to je v prdeli, to už ho nedostanu
![]()
Peti myslíš toho potetovaného tam??? To je krasavec no, ale kdyby ti naši mohli stát modely, tak jsou ještě hezčí
![]()
Mě několik let pronásleduje sen o maturitě, že jí mám dělat znova a neumím to, ale to je tak hnusný stresující sen.
Já jdu na ten cukr až 14 a to bude pečení v plném proudu, takže nevím nevím, jak to dopadne ![]()
Jo a Terezka večer usína taky hodinu, někdy i déle
Když v poledne nespí tak odpadne hned. Ono ji to spaní v poledne zatim ještě chybí, když nespí tak je nevrlá, zláááááá
![]()
Luci aby mi pak nepřebral toho mého
jj ten potetovaný jako je to fakt kořen. Jsem říkala marťovi že kdyby žil v ČR že za ním uteču
Jsem snad viděla všechny díly marťa mi to i stahoval z netu a teď to běží o víkendu na nova cinema
![]()
Tej tak o té matuře se mi to zdá taky je to hnus a furt do kola ato se mi zdá že už čekám před těma dveřma a že jsem se nato učivo ani nepodívala.
luci tak malý je to samé, jak ráno vstanem do osmé tak usne tak kolem jedné a spí 1-2hoďky a super ale pak večer je tu s náma do těch devítí a je vklidu a pak se odebere do postele zavolá tatí přikrýt a spí ale jak nejde spát po obědě tak hrůza a to se ještě přetáhne a nemůže usnout a řve jak tur
Kri,taky dobré…
To bych si moc nestěžovala…V.Dyk…
Mi se teda jednou zdálo o sexu s Nicholsonem a A.Baldwinem,ale stálo to za prd,s oběma
Co ty mozky umí… ![]()
Ach jo,musím jít vykopat auto,jestli ho najdu.Svítí slunce a je -3 ,jestli teploměr teda funguje,to není moc.Možná ho jenom nastartuju a počkám,až opadne samo ![]()
Příspěvek upraven 02.12.10 v 08:37