Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peťka1 píše:
holky mrkněte na tohle http://www.stream.cz/…nko-v-brisku taky se vám tam tak hýbe?????
nho mě se hýbe hodně ze strany na stranu, ale máme ještě malé mimuška tak jsou to jen takové malé boule co jde vidět......ale pamatuji si u Ríši, že jsem z toho byla úplně v šoku když se mi tam začal kolem 8 měsíce protahovat jak to jde vidět........
![]()
jako mi se někdy taky pěkně vlní bříško ale tohle jsem ještě nezažila a koukala na to jak puk. U fildy to neznám měla jsem na břišní stěně placentu tak jsem toměla všechno takové tlumené.
Juuuuuu neni mozne nejakym zazrakem jsem se ted tady dostala, neodvazuji se divat na vase predesle prispevky, ze se mi to zase nenacte a vyhodi me to odsud. Jinak rychle ve skratce nevim jestli vam Kaca rikala, ale prave jsem dobalila veci a jeste chystam jidlo na cestu a vyrazime do ceska, nemuzu se uz dockat az budu v cesku. U nas z rodiny to nikdy nevim, ze chceme prijet vsichni si mysli,ze prijedem az pristi tyden, tak je to i takove prekvapeni. Tady lije jak z konve a jsou jen same zaplavy, po snehu jeste ani stopa, ale jak sleduji na netu, tak tam toho snehu uz v cesku je
muj pritel nikdy nezazil vice jak -2 nema ani zadne obleceni na takove mrazi, tak vsechno nakoupime v cesku
doufam, ze cesty budou bezpecne a nebude zadny problem.
Jinak jsem dneska byla na tom hnusnem cukru, fuj jsem myslela,ze to tam ze sebe vyhodim. Sestricka mi na to dala jen 5 minut abych to cele vypila…no to bylo neco…uz nikdy vice…jedna si tam na tom dokonce dost ujizdela…chutnalo ji to
![]()
no nic budu vas muset docist az zitra a nebo pozitri az budu uz v cesku a nebubu mit problem se normalne prihlasit tady na emiminu.
Opratruj te se a ja zase pisnu, uz se tesim na sraz
paaaaaaaa
![]()
sanny tak šťastnou cestu, hlavně opatrně a dobře dojeďte, hlavně tam kde už je sníh a namrzlé cesty.
Sanny tak šťastnou cestu a jak píše Peťka, opatrně. A jak dojedeš do čech tak nám hned tady napiš ať víme že jsi v pořádku!!!
Tak jsem byla v praci zavezt listek na penize a sjela jsem do rossmanu na ty plinky. Koupila jsem teda jen jedny a vzala jsem vel. 3-6kg, zname zustal balik tech mensich 2-5kg, tak jsem si rikala, ze radsi vetsi nez aby pak zustal zas balik me.
Snad by se nam mohlo postestit a mohli by tu slevu mit zas treba v unoru, to bych si toho nabrala vic. Zda se mi, ze ta sleva byla nekdy v zari nebo srpnu, tak treba to vyjde.
sany, tak bacha a přítele přirav na pořádnou zimu, brrrrrrrrrr, tady je hrůza, úplná sněhová bouře
máme jet za kolegyní z práce, tož nevím, jak to dopadne, je tam fakt chumelenice jako prase…
martulinko a uplatnila jsi na tu slevu, ještě i ten kupon, kolik nakonec staly? ![]()
tak u nás taky pořádně sněží jsem četla že do rána má napadnout dalších 20cm. Taky uvažuju jestli jít nebo nejít s malým ven. Fakt nevím
![]()
tak jsme byli pro pleny a od 249,– odečetla pí. 60,–
Tak super 72ks, jedu ještě pro jedny víc jich už neměli.
Holky tak já vyrazím do FM pro nějeké to PC. Snad se zadaří. Jinak u nás taky hustě sněží, snad autobus nikde nezapadne. Tak se opatrujte a večer už možná napíšu z PC.
Ahoj,holky,tady je taky chumelenice a sněhu hromady,to se bude Sanny přítel divit
Tak dobře dojeďte ![]()
Já jsem ráda,že už jsem doma,už mě nikdo ven nedostane,je tam hrozně.Podařilo se mi sehnat to nešťatné cukroví
a podle vzorku,co mi dali ochutnat,je fakt výborné,jako domácí,tak jsem ráda,že to mám z krku
a je to KAČKY zásluha,tak fakt moc děkuju,moc jsi mi pomohla,Katko ![]()
Já ten úklid moc nedramatizuju,nikdo to stejně neocení a manžel,ten to ani nevidí,na tyhle věci je slepý a ještě nemá rád,když se kolem uklízí a takovou tu nervozitu kolem toho,to má asi z mamky,ta uklízí nervozně pořád
Tak spíš jen výzdoba,vyprat záclony(to už mám),trochu napéct a zabalit dárečky a bude to.Okna jsem trochu pošudlala v listopadu,jen zevnitř a zvenku jen skla,to stačí
pořádně až na jaře
Ještě musím vyměnit žárovičky,co nám svítily na balkoně,nechali jsme je tam přes léto a asi se uvařily,tak funguje jen třetina
Tak asi skočím někt.den do Hornbachu.Tak už jen ty dárečky,největší problém ![]()