Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj chtěla bych přijet už mám domluvené i hlídání. No tak ty zákusky bych jedla furt dneska jsem snědla půl bábovky a teď ještě dva rohlíky s matějem zas mám žravku
a já teď dojedla takový mišmaš- zeleninu s masem a měkkým sýrem a rohlíkem..........ale bylo toho málo.........
kači já už se taky pro dnešek loučím jdu si lehnout a kukat na tv. Tak pěkný večer ![]()
tak dobrou noc.Já zítra začínám péct linecké ale ráno jsem tu jako na koni…
Sladké sny Peti..........
![]()
Díky moc za zprávu,Katko,máš tam odpověď.A teď jdu rychle číst,co jste tady za dnešek probraly ![]()
no teď to tu nějak uvadá......tak to budeš mít za chvilku....... ![]()
Tak koukám holky,že nálada byla dneska dost na bodu mrazu,tak jako venku…Dařilo se jen Kačce,a ještě malá nechtěla ukázat pusinu.
To tvrdnutí břicha mě taky dost děsilo,u obou kluků jsem si toho užila dost,ale dr.vždycky říkal,že je to v poho,že děloha jen trénuje,pokud to teda není dlouho,třeba několik hodin v kuse bolestivě zatnuté…že „běžné“tvrdnutí není problém..jo,jo,jim se to řekne,,co,když to nezažili…
Ale vždy jsem vydržela do termínu,prvního jsem 2 týdny přenášela a ani pak chudák nechtěl ven
.Druhé těh.s prckem uteklo jak voda,však to někt.znáte,běhání a dřina kolem dvouletého..Ale myslím,že díky tomu jsem měla posílené svaly a i když to tak nevypadalo a vypadala jsem slabě jak chcíplina,ale porod byl pak rychlovka a docela pohoda.Ještě v pondělí jsem byla s Honzíkem v poledne na plavání a ve středu ráno byl Martin na světě
Tříhodinová bleskovka,ve 4 jsem se vzbudila bez stahů,jen tak a v 7.15 byl na světě,málem cestou
Takže myslím,že ta dřina a vyčerpání vám udělá u porodu dobře,i když teď máte(a budete do března mít) pocit vyčerpání a vyřízenosti…že to pak zvládnete líp,než my,co už dost ležíme na gauči a kolem rodiny tak moc nemusíme skákat
Vydržať ![]()
Tak kromě Mar máme všechny po cukrovce,to to uteklo..Zítra ještě mám nějaké úřady,pak oběhnu cukrárny kvůli tomu cukroví nešťastnému a pak jedu ke kámošce probrat věcičky po její malé,co by se mi mohlo hodit,tak se těším.Něco jsem už nakoupila,tak se mi to tu už začíná úspěšně zaplňovat ![]()
Tak se hezky vyspinkejte,kočky ![]()
Já bych taky chtěla ten druhý porod rychle........ ![]()
zítra už fakt volám do těch Vítkovic na cvičení.Celý den někde běhám a na toto zapomenu.....
tak bychom už v úterý mohly vyrazit.......
jsem jako zdechlinka…potřebuji pohyb.........
krásné sny…už jsem KO tak taky valím do pelíšku........pa pa
![]()
Krásné ráno těhulky. Tak je se dnes nějak převalovala. Johanka jede.
Jinak bychom měli vědět jak s tím naším Pc a v nejhorším kupovat nový, nejlevnější, asi jen netbook. Potřebujeme to hlavně a jen na internet, tak uvidíme.
Tak příjemný den všem.
Krásné, mrazivé ráno, těhulky
Tak jakpak jste se vyspinkali, u nás nic moc, Terezka měla asi divoké sny, byla vzhůru snad 100krát ![]()
Ahoj holcinky,jsem tu ted dlouho nebyla,pohadala jsem se s mamkou a nejak jsem se stim furt nemohla a da se rict,ze furt nemuzu srovnat,ale uz je mi lip,tak uz muzu komunikovat.Jinak uz mam to nositko a je zda se uplne supr.
nikoll píše:
Ahoj holcinky,jsem tu ted dlouho nebyla,pohadala jsem se s mamkou a nejak jsem se stim furt nemohla a da se rict,ze furt nemuzu srovnat,ale uz je mi lip,tak uz muzu komunikovat.Jinak uz mam to nositko a je zda se uplne supr.
Nikoll, to je mi líto, snad se to brzo srovná, držím palečky ![]()