Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
30.11.10 20:02

jj chtěla bych přijet už mám domluvené i hlídání. No tak ty zákusky bych jedla furt dneska jsem snědla půl bábovky a teď ještě dva rohlíky s matějem zas mám žravku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.11.10 20:10

a já teď dojedla takový mišmaš- zeleninu s masem a měkkým sýrem a rohlíkem..........ale bylo toho málo.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
30.11.10 20:12

kači já už se taky pro dnešek loučím jdu si lehnout a kukat na tv. Tak pěkný večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.11.10 20:14

tak dobrou noc.Já zítra začínám péct linecké ale ráno jsem tu jako na koni…
Sladké sny Peti.......... :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
30.11.10 21:39

Díky moc za zprávu,Katko,máš tam odpověď.A teď jdu rychle číst,co jste tady za dnešek probraly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.11.10 21:55

no teď to tu nějak uvadá......tak to budeš mít za chvilku....... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
30.11.10 22:02

Tak koukám holky,že nálada byla dneska dost na bodu mrazu,tak jako venku…Dařilo se jen Kačce,a ještě malá nechtěla ukázat pusinu. :-) To tvrdnutí břicha mě taky dost děsilo,u obou kluků jsem si toho užila dost,ale dr.vždycky říkal,že je to v poho,že děloha jen trénuje,pokud to teda není dlouho,třeba několik hodin v kuse bolestivě zatnuté…že „běžné“tvrdnutí není problém..jo,jo,jim se to řekne,,co,když to nezažili… :roll: Ale vždy jsem vydržela do termínu,prvního jsem 2 týdny přenášela a ani pak chudák nechtěl ven :roll: .Druhé těh.s prckem uteklo jak voda,však to někt.znáte,běhání a dřina kolem dvouletého..Ale myslím,že díky tomu jsem měla posílené svaly a i když to tak nevypadalo a vypadala jsem slabě jak chcíplina,ale porod byl pak rychlovka a docela pohoda.Ještě v pondělí jsem byla s Honzíkem v poledne na plavání a ve středu ráno byl Martin na světě :palec: Tříhodinová bleskovka,ve 4 jsem se vzbudila bez stahů,jen tak a v 7.15 byl na světě,málem cestou :lol: Takže myslím,že ta dřina a vyčerpání vám udělá u porodu dobře,i když teď máte(a budete do března mít) pocit vyčerpání a vyřízenosti…že to pak zvládnete líp,než my,co už dost ležíme na gauči a kolem rodiny tak moc nemusíme skákat :kytka: :oops: Vydržať :wink:
Tak kromě Mar máme všechny po cukrovce,to to uteklo..Zítra ještě mám nějaké úřady,pak oběhnu cukrárny kvůli tomu cukroví nešťastnému a pak jedu ke kámošce probrat věcičky po její malé,co by se mi mohlo hodit,tak se těším.Něco jsem už nakoupila,tak se mi to tu už začíná úspěšně zaplňovat :kytka:
Tak se hezky vyspinkejte,kočky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.11.10 22:12

Já bych taky chtěla ten druhý porod rychle........ :think:
zítra už fakt volám do těch Vítkovic na cvičení.Celý den někde běhám a na toto zapomenu..... :zed: :zed: :zed: tak bychom už v úterý mohly vyrazit....... :dance: :dance: :dance: :dance: jsem jako zdechlinka…potřebuji pohyb.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.11.10 22:13

krásné sny…už jsem KO tak taky valím do pelíšku........pa pa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
30.11.10 22:17

Dobrou a díííky :andel: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.12.10 07:28

Krásné ráno těhulky. Tak je se dnes nějak převalovala. Johanka jede.
Jinak bychom měli vědět jak s tím naším Pc a v nejhorším kupovat nový, nejlevnější, asi jen netbook. Potřebujeme to hlavně a jen na internet, tak uvidíme.
Tak příjemný den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
1.12.10 07:48

Krásné, mrazivé ráno, těhulky :mavam: :mavam: :mavam: Tak jakpak jste se vyspinkali, u nás nic moc, Terezka měla asi divoké sny, byla vzhůru snad 100krát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
1.12.10 07:53

Ahoj holcinky,jsem tu ted dlouho nebyla,pohadala jsem se s mamkou a nejak jsem se stim furt nemohla a da se rict,ze furt nemuzu srovnat,ale uz je mi lip,tak uz muzu komunikovat.Jinak uz mam to nositko a je zda se uplne supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
1.12.10 07:55

Kači, fotky nádherné :srdce: Manžel je hezoun a sympaťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
1.12.10 08:01
nikoll píše:
Ahoj holcinky,jsem tu ted dlouho nebyla,pohadala jsem se s mamkou a nejak jsem se stim furt nemohla a da se rict,ze furt nemuzu srovnat,ale uz je mi lip,tak uz muzu komunikovat.Jinak uz mam to nositko a je zda se uplne supr.

Nikoll, to je mi líto, snad se to brzo srovná, držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky