Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
29.11.10 19:57

luci, dobrou :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.11.10 19:57
M.Lucka píše:
Holky, dneska končím, zítra musíme brzo vstávat, tak ať jsme čerství. Papa a dobrou noc :kytka: :mavam:

tak krásné sny…zítra tu budu taky asi až k večeru.Jdu na 4 D UTZ a pak pro ty fotky.tak pa Luci :mavam: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.11.10 19:58
j.s. píše:
luci, dobrou :mavam: :mavam:

a co ty rampepurdo? Kdy začneš péct cukroví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.11.10 20:00

asi až v lednu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nene, asi druhý týden v prosinci, musím koupit másla, dělám z klasických, jsou sice drahší, ale lepší…když se peče jednou za rok, tak to stojí za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.11.10 20:01
j.s. píše:
asi až v lednu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nene, asi druhý týden v prosinci, musím koupit másla, dělám z klasických, jsou sice drahší, ale lepší…když se peče jednou za rok, tak to stojí za to :palec:

takže žádná ochutnávka na srazu? 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no já taky budu péct až tak ke konci týdne abych to nesežrala......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.11.10 20:05

já se dívám, že vyhráli ti moji favorité, die man, no tak to jsem ráda, já jsem i včera danovi říkala, že ten vyšší, že je fakt krásný chlap, to moc často neříkám :oops: :oops: :oops: :oops: fakt, ten je teda…jsem jim to přála :)
nene, ochutnávka nebude, já stejnědělám linecké a rohlíčky a asi udělám takové ty vločkové placky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.11.10 20:06

nějak to nepřeháním, jenom aby se to doma provonělo a bylo něco domácího na stole :-) stejně toho mám tolik, že budu ráda, že stihnu něco napéct, když toník bude spát, a já mezitím ještě volat :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.11.10 20:08

já mám raději nepečené..... :wink: ale sním všechno a zvlášť od ségry ta mi dělá košíčky plněné pařížským krémem........... :dance: :dance: :dance: :dance: já totiž miluji vše s pařížským krémem nebo šlehnou.......... :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.11.10 20:12

to mám taky ráda, mamka dělá cosik z dětské krupice a to je tak dobré, už se na to těším..pak jakési knoflíky a pak ještě cosik…
já právě dělám linecké stokrát jinak, a mezi to dávámdomácí marmeládu jahodovou, nebo ty krémy od dr oetkra, nebo jak se to píše a poliju to poctivou čokoládou a to je tak dobré :lol: :lol: :lol: :lol: no jo, čím později budu péct, tímlíp :)
jdu si pilovat nehty a kukatna cesty domů, za chvilku dovalí dan ze spinnu :mavam: :mavam: :mavam: těším se na fotečky, papa a krásně se vychrupej,
zítra v devět pojedeme poprvé se sáňkama, tak jsem zvědavá,…papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.11.10 20:14

jé tak vyfoť jak budete na sáňkách......... :palec: :palec: :palec: :palec: a taky se krásně vyspěte.Snad už ty fotky zítra budou..... :palec:
já už se na vás tak těším.........už se to blíží.......... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.11.10 20:25

No holky s tím hlídáním, rodiče bydlí skoro 40km od nás a tchýně asi 30km. Busy od nás jednou za 2-3 hodiny no kalamita. Jinak s tím pečením taky peču jen s máslem je to lepší. No zítra večer snad zprovozním staré Pc tak se zatím mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.11.10 20:27
Tejchi píše:
No holky s tím hlídáním, rodiče bydlí skoro 40km od nás a tchýně asi 30km. Busy od nás jednou za 2-3 hodiny no kalamita. Jinak s tím pečením taky peču jen s máslem je to lepší. No zítra večer snad zprovozním staré Pc tak se zatím mějte.

tak dobrou Teji a pak se určitě ozvi ať nám není smutno......pa pa a sladké sny :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
30.11.10 07:36

Krásné ráno korpetinky. Tak aktuální info z Raškovic, cca 30cm sněhu a teplota -7,5.
Jinak s tím PC, vypadá to že stejně bobek nebude moct jet celé dny, takže až tchánek zaplatí volání koupíme si nějaký obyčejný netbook, prostě jen na internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
30.11.10 07:47

Ahoj holky, to my napekli už v sobotu ať to mám z krku, jinak včera se můj Váša vytáhl, přišel pro mě s holkama na metro a měl s sebou sáňky!!!! :lol: musela jsem si na ně sednout a odvezl mě až domů :dance: trochu jsem se styděla, na druhou stranu to bylo od něj fatk zamilovaný, tlačit mě nějakých 1,5km domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.11.10 08:21

Krásné ráno holky, jen jsem vás chtěla pozdravit a popřád krásný den......... :hug: :hug: :hug: tak já zase fičím....... :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí