Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
M.Lucka píše:
Holky, dneska končím, zítra musíme brzo vstávat, tak ať jsme čerství. Papa a dobrou noc![]()
tak krásné sny…zítra tu budu taky asi až k večeru.Jdu na 4 D UTZ a pak pro ty fotky.tak pa Luci
![]()
j.s. píše:
luci, dobrou![]()
a co ty rampepurdo? Kdy začneš péct cukroví?
asi až v lednu
nene, asi druhý týden v prosinci, musím koupit másla, dělám z klasických, jsou sice drahší, ale lepší…když se peče jednou za rok, tak to stojí za to ![]()
j.s. píše:
asi až v lednu![]()
![]()
nene, asi druhý týden v prosinci, musím koupit másla, dělám z klasických, jsou sice drahší, ale lepší…když se peče jednou za rok, tak to stojí za to
takže žádná ochutnávka na srazu?
![]()
no já taky budu péct až tak ke konci týdne abych to nesežrala.........
![]()
já se dívám, že vyhráli ti moji favorité, die man, no tak to jsem ráda, já jsem i včera danovi říkala, že ten vyšší, že je fakt krásný chlap, to moc často neříkám
fakt, ten je teda…jsem jim to přála ![]()
nene, ochutnávka nebude, já stejnědělám linecké a rohlíčky a asi udělám takové ty vločkové placky…
nějak to nepřeháním, jenom aby se to doma provonělo a bylo něco domácího na stole
stejně toho mám tolik, že budu ráda, že stihnu něco napéct, když toník bude spát, a já mezitím ještě volat
![]()
já mám raději nepečené.....
ale sním všechno a zvlášť od ségry ta mi dělá košíčky plněné pařížským krémem...........
já totiž miluji vše s pařížským krémem nebo šlehnou..........
![]()
to mám taky ráda, mamka dělá cosik z dětské krupice a to je tak dobré, už se na to těším..pak jakési knoflíky a pak ještě cosik…
já právě dělám linecké stokrát jinak, a mezi to dávámdomácí marmeládu jahodovou, nebo ty krémy od dr oetkra, nebo jak se to píše a poliju to poctivou čokoládou a to je tak dobré
no jo, čím později budu péct, tímlíp ![]()
jdu si pilovat nehty a kukatna cesty domů, za chvilku dovalí dan ze spinnu
těším se na fotečky, papa a krásně se vychrupej,
zítra v devět pojedeme poprvé se sáňkama, tak jsem zvědavá,…papa
![]()
jé tak vyfoť jak budete na sáňkách.........
a taky se krásně vyspěte.Snad už ty fotky zítra budou..... ![]()
já už se na vás tak těším.........už se to blíží..........
![]()
No holky s tím hlídáním, rodiče bydlí skoro 40km od nás a tchýně asi 30km. Busy od nás jednou za 2-3 hodiny no kalamita. Jinak s tím pečením taky peču jen s máslem je to lepší. No zítra večer snad zprovozním staré Pc tak se zatím mějte.
Tejchi píše:
No holky s tím hlídáním, rodiče bydlí skoro 40km od nás a tchýně asi 30km. Busy od nás jednou za 2-3 hodiny no kalamita. Jinak s tím pečením taky peču jen s máslem je to lepší. No zítra večer snad zprovozním staré Pc tak se zatím mějte.
tak dobrou Teji a pak se určitě ozvi ať nám není smutno......pa pa a sladké sny
![]()
Krásné ráno korpetinky. Tak aktuální info z Raškovic, cca 30cm sněhu a teplota -7,5.
Jinak s tím PC, vypadá to že stejně bobek nebude moct jet celé dny, takže až tchánek zaplatí volání koupíme si nějaký obyčejný netbook, prostě jen na internet.
Ahoj holky, to my napekli už v sobotu ať to mám z krku, jinak včera se můj Váša vytáhl, přišel pro mě s holkama na metro a měl s sebou sáňky!!!!
musela jsem si na ně sednout a odvezl mě až domů
trochu jsem se styděla, na druhou stranu to bylo od něj fatk zamilovaný, tlačit mě nějakých 1,5km domů ![]()
Krásné ráno holky, jen jsem vás chtěla pozdravit a popřád krásný den.........
tak já zase fičím.......
![]()