Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
28.11.10 20:27

Jani neboj, má přijít kalamita, tak to dorazí :wink:
Já se taky chystám do pelíšku, tak se opatrujte maminečky a miminečka :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
28.11.10 22:12

Tady taky toho sněhu už moc není,ale hlásili,že dva dny bude sněžit,tak uvidíme,kluci už mají boby nachystané :-)
Kačko,kdyby se ti podařilo mi to domluvit,byla bych šťastná jako blecha,třeba aspoň 2-3 kg,prostě co se mi podaří sehnat,to tam v neděli povezu.Jak blázen…jako kdybych neměla co dělat,budu shánět..My sami pečeme,spíš jen kvůli vůni a že to kluky baví a pro návštěvy,sami jen tak linecké mlsáme..no moje nervy :-) Tak se prosím zeptej,přijela bych kamkoliv kdykoliv :hug:
Kurňa,zas mě pálí žáha jak blázen,jsem si na uklidnění rozmrazila závin :mrgreen:
Teji,možná změnili trochu recepturu těch krowek,to už jsem někde četla,že jsou nějaké patlavější než dříve,ale když chutnají dobře a výrobky z nich výborně,tak to neeevaaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
28.11.10 22:28

Ivetko poslala jsem ti zprávu ........ snad ti to pomůže........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
28.11.10 22:45

Díky moc,Kačko,už jsem ti odpověděla :-) Myslím,že to nějak půjde,a když se to paní nebude úplně moc líbit,taky dobře,aspoň s tím nebude otravovat příští rok :mrgreen: Což docela reálně hrozí,kdyby byla moc spokojená,no ne?
Koukáte někdo na Primu na talenty? Ten kouzelník je super,teda oba,ale ten poslední,jak vlastně ani moc nekouzlí,ale je to úžasná prdel,jsme se tu fakt váleli smíchy,ten kluk je dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
29.11.10 00:49

Ale ti dva svalouši,co vyhráli,jsou taky dobří :wink:
Tak dobrou holky :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
29.11.10 08:07

Dobré ráno :kytka: tak co kalamita dorazila? U nás nasněžilo asi tak 10 cm a zatím nesněží, tak je to v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.11.10 08:08

Krásné ráno princezny :mavam: :mavam:
Ivet bobku, takové starosti na rychlo :mrgreen:
No s tím mým cukrovím :nevim: co nadělám teď…že :nevim: Ale tak chuťově to jde. Tchán je hooodně na sadké, tak mu to pojede :mrgreen: Jen perníčky už bych měla taky péct, ne kvůli tvrdosti do Vánoc, ale věším je jako dekoraci po baráku… :mrgreen: :mrgreen:
Jinak na vůni mám ze Salosu myslím vonný olejíček kouzlo vánoc a to jefakt jak kdyby se dma peklo a loupaly pomeranče, no prostě krásná vůně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.11.10 08:11

Luci u nás to tak zakrylo stopy a sněží hooooodně jemně…ale je všude krásně bílo, už ani vysoká tráva není vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
29.11.10 08:17

Tej a jaký máš recept na ty perníčky, napiš prosím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
29.11.10 08:19

jdu převlíkat peřiny, do Vánoc ještě daleko, to by nevydrželo :mrgreen: Tak se mi zdá, že převlíkám strašně často, ale nemužu si pomoct asi jsem maniak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.11.10 08:30

Luci já teď telefonuju, tak pak ju :wink:
Já převlíkám peřiny každý měsíc, tedy jednou za měsíc. Ale tak jsme jen dva, tak toho moc není :mrgreen: Třeba Kuba říkal že jeho mamka převlíkala tak co 3 měsíce…no brrr, nee, já mám ráda jak peřinky voní :mrgreen:
A teď se rozsněžilo…jemně, ale víc než ráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
29.11.10 08:30

Dobré ráno,tady napadlo sněhu docela dost,nepoznám,které je naše auto,pod tou bílou hromadou :mrgreen: Chtěla jsem to jít odmést a odhrnout sníh,ale pojezdili mi to už skoro všichni sousedi a popeláři,takže už to nepůjde,už to bude dřina s lopatou…a na to se můžu víte co 8-o Chudák taťka,bude to na něm.. :roll:
Já jdu večer do divadla,tak zas třeba trochu kultury :palec: Bude Amadeus,tak se těším,konečně něco pořádného :palec: Tak dneska budu mít docela fofr,ať můžu večer ven bez špatného svědomí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
29.11.10 08:31

:mrgreen: No 3 měsíce, to teda u mě nehrozí, já co tři týdny a to se musím držet abych je nepřevlíkla dřív, no maniak, jak říkám :mrgreen: :mrgreen: Napiš až budeš mít čas , děkují :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.11.10 08:34

Luci mě seto nebude chtít z toho časopisu opisovat, tak to nascanuju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uvdím, bo jak já se od PC zvednu, tak už zas dělám kde co jiného a nevolám, a fakt musím :zed:
Ivet, ty se na lopatu úplně vykašli :wink:
Ale je to krása jak se bílo, sice zimenka, jsem ráno vstala a v kuchyni svítí světýlka v okně, jsem se lekla světlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
29.11.10 08:38

Dobré ráno, tak u nás teda napadlo a pořád sněží. Lilča si hned ráno před barákem musela udělat andělíčka :lol:
Tej a nejde to cukroví ještě v něčem obalit, aby se to lepkavé schovalo???

Talent- nechápu, že se ten Zázrivý dostal tak daleko. Jako zpívat uměl, ale že by to bylo nějaké zázračné. Suzan Boyle mě teda brala víc. :nevim: Klukům jsem to mooooooc přála a taky Makomako, ale ti se neztratí.

Jiřino, ahoj :mavam:

Přikládám aktuální sněhový stav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí