Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takze opet mrtvolno,jo?No my budem za chvili obedvat a pak pujdem na malou prochazku,pac nevim,jak dlouho tam vydrzime v ty zime…
jiři, vítám tě a něco o sobě napiš…
já očekávám návštěvu a jdu dělat ty langoše, kdybych je nemusela dělat já a nelítala tady celý den jako čamrda, aji bych se těšila
![]()
tak papa, snad odejdou rozumně a já večír písnu
![]()
a jsem nafouklá z těch kyselek co piju, jako balón, nevím, kde budu prdět
musím vymyslet plán
![]()
Jééé, mě taaak bolí záda
Ale ne moc dole, spíš nahoře mězi lopatkama
Sakryš, asi poprosím o masáž
No nic jdu se vyvětrat ven
![]()
Jařino, napiš nám o sobě
Odkud jsi, co čekáte jestli to tedy víš
Jaké máte vybrané jméno no a tak vůbec.
Než aby jsi nás dočítala, kuukni tady na fotoalbum k tématu ať víš s jakýma pupíkama máš čest
![]()
Ahoj holky,já bych taky chtěla masáž…ale nikdo ochoten tady není
bolí mě záda dost…to bude tím,jak se celý víkend s klukama učím,dohánějí zameškané učivo za nemoc a soustředění,tak běhám od jednoho stolu k druhému
Asi si to aspoň večer pořádně projedu sprchou
Mrňous v břiše se mi dnes vůbec nehýbe,asi jsem moc akční,tak doufám,až si lehnu,že se ozve
My jsme ještě nepekli,až v prosinci.Jen rohlíčky,linecké a perníčky,něco málo dostaneme od mamky a pak ještě kupuju od jedné paní na MMB po krabiččce do školy na vánoční stůl,to se mi nechce dávat naše
a učitelkám stačí,no ne?Ještě budu muset někde sehnat pár kg pro jednu paní z Rakouska,bydlívají u ni kluci na soustředění nebo my všichni,manžel jí vykecal,že se to dá tady koupit i domácí,tak chce,ať ji přivezeme 5 kg
.Má to pro hosty a nechce se jí letos péct,má malé dítě…Tak jí to frajer slíbil a co já teď s tím..ať je to dobré a domácí a ne z obchodu…Fakt bych ho roztrhla,nikoho jiného neznám a ta paní,co peče pro nás do školy,víc nedělá,jen ať má pár korun navíc na Vánoce,žádný velký kšeft.Tak kdybyste o někom ochotném věděly,kdo peče,dejte mi prosím vědět,CENA NEROZHODUJE,klidně nejdražší na netu…
,hlavně ať to pro ní máme a ještě k tomu spěchá,nejlíp do neděle,ach jo…ten mi dává.Nezeptá se a slibuje a jak tam pak máme jet,přece nebudu celý týden péct jak blbec,ani tolik druhů neumím
Fakt mě naštval.Ti chlapi ![]()
j.s. píše:
a jsem nafouklá z těch kyselek co piju, jako balón, nevím, kde budu prdět![]()
![]()
![]()
musím vymyslet plán
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ivet tak to ti nezávdím
Mám kámošku co si přivydělává takhle, ale pochybuju že při práci by do pátku stihla napéct 5kg ![]()
Holky, venku je taaaak krásně
Všude bílo a ještě nasněží
![]()
Jen mám strach aby muž zítra ráno vyjel do práce ![]()
Tej a u vás už zase sněží??? My byli venku a postavili jsme sněhuláka, připadá mi že to tam hrozně taje, zatím nesněží, tak uvidíme co přijde v noci ![]()
ahoj holky, já dnes celý den prospala.Spala jsem do 10:30 a pak od 13:30 do 16:15
asi moucha CECE
Ivet moje ségra peče na zakázku, ale nevím kolik toho má.Musím se zeptat jak to letos zvládá…A napíšu ti. ![]()
Jirina89 píše:
ahoj já budu mít mimčo v březnu.
Ahoj vítám tě mezi námi
![]()
Luci nesněží a ani netaje, tedy za den toho moc neubylo ![]()
Kur** moje nervy
Dnes mi muž dovezl ty krowky, tak jsem dělala karamelové kolečka a jsou to hovna
Je to celé lepkavé a divné…vůbec mi to nešlo krájet, mám toho nějak moooc anevím kdo to bude jíst, můj není na sladké a z cukroví jí velké prd, jen tak uzobné. Kurde co já s takovýma lepivýma hovnama budu dělat
![]()
ahoj já budu mít mimčo v březnu.