Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jirina89
28.11.10 11:46

ahoj já budu mít mimčo v březnu.

• Citovat
  • Upravit
1022
28.11.10 12:14
:mavam: :mavam: :mavam: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
28.11.10 12:22

Takze opet mrtvolno,jo?No my budem za chvili obedvat a pak pujdem na malou prochazku,pac nevim,jak dlouho tam vydrzime v ty zime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
28.11.10 12:58

Jiřino vítám tě mezi námi :mavam: :mavam: :mavam: :kytka: :kytka:  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.11.10 15:16

jiři, vítám tě a něco o sobě napiš…
já očekávám návštěvu a jdu dělat ty langoše, kdybych je nemusela dělat já a nelítala tady celý den jako čamrda, aji bych se těšila :roll: :roll: :roll:
tak papa, snad odejdou rozumně a já večír písnu :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.11.10 15:17

a jsem nafouklá z těch kyselek co piju, jako balón, nevím, kde budu prdět :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: musím vymyslet plán :-P :-P :-P :palec: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
28.11.10 15:33

Jééé, mě taaak bolí záda :nevim: Ale ne moc dole, spíš nahoře mězi lopatkama :nevim: Sakryš, asi poprosím o masáž :mrgreen: No nic jdu se vyvětrat ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jařino, napiš nám o sobě :mrgreen: Odkud jsi, co čekáte jestli to tedy víš :mrgreen: Jaké máte vybrané jméno no a tak vůbec.
Než aby jsi nás dočítala, kuukni tady na fotoalbum k tématu ať víš s jakýma pupíkama máš čest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
28.11.10 16:24

Ahoj holky,já bych taky chtěla masáž…ale nikdo ochoten tady není 8-o bolí mě záda dost…to bude tím,jak se celý víkend s klukama učím,dohánějí zameškané učivo za nemoc a soustředění,tak běhám od jednoho stolu k druhému :roll: Asi si to aspoň večer pořádně projedu sprchou :pankac: Mrňous v břiše se mi dnes vůbec nehýbe,asi jsem moc akční,tak doufám,až si lehnu,že se ozve :andel: My jsme ještě nepekli,až v prosinci.Jen rohlíčky,linecké a perníčky,něco málo dostaneme od mamky a pak ještě kupuju od jedné paní na MMB po krabiččce do školy na vánoční stůl,to se mi nechce dávat naše :wink: a učitelkám stačí,no ne?Ještě budu muset někde sehnat pár kg pro jednu paní z Rakouska,bydlívají u ni kluci na soustředění nebo my všichni,manžel jí vykecal,že se to dá tady koupit i domácí,tak chce,ať ji přivezeme 5 kg 8-o .Má to pro hosty a nechce se jí letos péct,má malé dítě…Tak jí to frajer slíbil a co já teď s tím..ať je to dobré a domácí a ne z obchodu…Fakt bych ho roztrhla,nikoho jiného neznám a ta paní,co peče pro nás do školy,víc nedělá,jen ať má pár korun navíc na Vánoce,žádný velký kšeft.Tak kdybyste o někom ochotném věděly,kdo peče,dejte mi prosím vědět,CENA NEROZHODUJE,klidně nejdražší na netu… :mrgreen: ,hlavně ať to pro ní máme a ještě k tomu spěchá,nejlíp do neděle,ach jo…ten mi dává.Nezeptá se a slibuje a jak tam pak máme jet,přece nebudu celý týden péct jak blbec,ani tolik druhů neumím 8-o Fakt mě naštval.Ti chlapi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
28.11.10 16:25
j.s. píše:
a jsem nafouklá z těch kyselek co piju, jako balón, nevím, kde budu prdět :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: musím vymyslet plán :-P :-P :-P :palec: :mavam: :mavam: :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
28.11.10 16:55

Ivet tak to ti nezávdím :nevim: Mám kámošku co si přivydělává takhle, ale pochybuju že při práci by do pátku stihla napéct 5kg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
28.11.10 17:22

Holky, venku je taaaak krásně :dance: Všude bílo a ještě nasněží :dance: :dance:
Jen mám strach aby muž zítra ráno vyjel do práce :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
28.11.10 17:31

Tej a u vás už zase sněží??? My byli venku a postavili jsme sněhuláka, připadá mi že to tam hrozně taje, zatím nesněží, tak uvidíme co přijde v noci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
28.11.10 18:18

ahoj holky, já dnes celý den prospala.Spala jsem do 10:30 a pak od 13:30 do 16:15 8-o 8-o 8-o 8-o asi moucha CECE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ivet moje ségra peče na zakázku, ale nevím kolik toho má.Musím se zeptat jak to letos zvládá…A napíšu ti. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
28.11.10 18:20
Jirina89 píše:
ahoj já budu mít mimčo v březnu.

Ahoj vítám tě mezi námi :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
28.11.10 18:23

Luci nesněží a ani netaje, tedy za den toho moc neubylo :nevim:
Kur** moje nervy :zed: :zed: :zed: Dnes mi muž dovezl ty krowky, tak jsem dělala karamelové kolečka a jsou to hovna :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Je to celé lepkavé a divné…vůbec mi to nešlo krájet, mám toho nějak moooc anevím kdo to bude jíst, můj není na sladké a z cukroví jí velké prd, jen tak uzobné. Kurde co já s takovýma lepivýma hovnama budu dělat :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí