Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
M.Lucka píše:kacafazolka píše:Už jsi zapoměla, jak to probíhaloj.s. píše:ty tu chodíš na etapy...........
jdu číst pojádku![]()
![]()
koukám na DVD se svatby..........![]()
![]()
![]()
![]()
to ne, ale dostali jsme ho teprve......já zase bulím…
![]()
no a co fotky? kdy budou od fotografa…už je pohádka za mnou, koupila jsem takovou velkou knihu, alenka v říši divů a za zrcadlem, to je úlet, až budou kluci větší, bude se jim líbit… ![]()
Kačko, nebul, i když to jsou slzy radosti a štěstí to můžeš
![]()
přeju všem dobrou noc a krásne sny
Mužíček stáhl nějaký film, tak jdeme kukat. Papa zítra ![]()
fotky snad už budou příští týden.Na tom dvd je plno krásných fotek, ale nevím jestli nějak jdou dostat abych je mohla poslat..........takový hacker nejsem......
![]()
M.Lucka píše:
přeju všem dobrou noc a krásne snyMužíček stáhl nějaký film, tak jdeme kukat. Papa zítra
dobrou noc.......
![]()
ahojky holčiny tak my zas celé odpoledne lítali po obchodech. Konečně jsme sehnali botky pro malého
jupí už můžeme ven. Taky se nám podařil pro něj sehnat first bike v létě jsme ho chtěli kupovat a stál 2500 amy ho koupila za 1000
takže máme dáreček vlastně dárečky pod stromek.Dneska se fakt zadařilo. no a neuvěříte v FM otevřeli obchody co jsou v OV, takže je to pro nás blíž a vlastně díky dnešku už mám většinu nakoupeno, takže nějaká cesta a stání v koloně kdy vypukne vánoční šílenství u nás nehrozí. Po neděli dokoupím zbytek a mám vystaráno.
tyjo mimčo je nějak blbě otočené a kope mě přímo do pipky, čekám kdy se prokope ven
![]()
Peti a co nového otevřeli ve FM???
Jinak jsem moc ráda že už může malý uzívat zimních radovánek
![]()
Peťka1 píše:
kurňa než já se dostanu k pc tak tady nikdo
Já su tady
![]()