Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky já se asi zblázním dala bych si nějaké kokino a doma nic není už jsem fildovi snědla kinder vajco a medvídci mě nějak neberou. To budu muset jít asi zaspat.
a nebo si udělám teplé kakao. aspoň něco. Teď se s náma tejka nebaví ne?
I vy pěruni
![]()
Peti Alpine je ve FM?? S paušálemi přišla nějaká sleva do alpine, ale nvím zda to vůbec využiju, jic tam nepotřebuju, možná novou zimní bundu, ale s dětma ještě tak dva tři roky počkám ![]()
Tejchi píše:
I vy pěruni![]()
![]()
Peti Alpine je ve FM?? S paušálemi přišla nějaká sleva do alpine, ale nvím zda to vůbec využiju, jic tam nepotřebuju, možná novou zimní bundu, ale s dětma ještě tak dva tři roky počkám
Peťka1 píše:
no a nebo se nebaví teď nikdo semnou.
v fm byla na proti albertu či co to je byl tam kdysi prostějov ale my byli včera v ov. Jsme tam chtěli fildovi koupit boty ale mají od 28 výš ale měli tam nádhernou bundu a loni jsme mu tam kupovali konbinézu
No kdyby jste někdo chtěli tak mám do Alpine 25%, Adidas 30% a třeba i Husky 25%, pochybuju že to využiju, teď šetřím jen na věci pro malou a pro nás nejnutnější ![]()
marťovi též přišla nějaká sleva do alpine a dostali jsme kartu tak tam jsou taky nějaké slevy.
Marťas už zas škemrá že tu chce jít.
Peťka1 píše:
a máš i něco dobrého na pití s nějakým tím procentem????![]()
![]()
ne nemám já jsem abstinent........
Peťka1 píše:
marťovi též přišla nějaká sleva do alpine a dostali jsme kartu tak tam jsou taky nějaké slevy.
Marťas už zas škemrá že tu chce jít.
už si mu tam dala ten kufr?
![]()