Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kri tož už tam máte pěkně bílo…tak jsi mě nalákla zvednout zadek a taky vyfotit ![]()
S tím cukrovím dobrý nápad, ale v čem tak…kokos k tomu asi moc nepůjde, možná ořechy ![]()
No já vůbec nevím, co to máš za cukroví, jak to chutná, tak v čem nejlíp to obalit asi neporadím
Holky snad budou vědět. Kuchařka Janinka určitě něco vytáhne z rukávu ![]()
Kri je to takové karamelové a sladké
![]()
Luci tak scan perníčků.
Tejchi píše:
Kri je to takové karamelové a sladké![]()
![]()
Luci tak scan perníčků.
děkujíííííí ![]()
dobré ránko, tak mi si pospali do půl 9, ale šel spát až v osm a o půl šesté dostal mlíko…ale i tak…paráda…
a venku bílo, jupíííííííííí, jdeme pojíst a ven, papa
![]()
a já bych to obalila v pomletých mandlích, tím člověk nikdy nic nezkazí
![]()
Tej, tak to už přesně vím
![]()
Jako podle ingrediencí si to představuju jako burizony v krowce
A nejde to teda obalit v těch burizonech, aby se tam nepřidávala další chuť???
Luci, já dělala perníčky podle tohohle a taky dobré. A fakt jsou měkké už teď. http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Kri12 píše:
Tej, tak to už přesně vím![]()
![]()
![]()
Jako podle ingrediencí si to představuju jako burizony v krowceA nejde to teda obalit v těch burizonech, aby se tam nepřidávala další chuť???
Luci, já dělala perníčky podle tohohle a taky dobré. A fakt jsou měkké už teď. http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Taky děkujííí ![]()
Holky tak na pár dnů se loučím. Nějak nám zas odešlo Pc nejde zdroj, furt se to vypíná. A přez mobil mi to pomalu načítá, tak se opatrujte!
tejko
to mě mrzí, tak pracuj, peč ať se máš pak čím chlubit, a jak dopadlo auto napiš, papa j.
![]()
Tejchi píše:
Holky tak na pár dnů se loučím. Nějak nám zas odešlo Pc nejde zdroj, furt se to vypíná. A přez mobil mi to pomalu načítá, tak se opatrujte!
Tej, neblbni, kdy to budeš dočítat
Tak ať je brzo zpravený
![]()
Tak jsem ho konečně nastartovala…hajzel jeden. Odchází nám zdroj nebo co a i když je na nabíječce, tak jí nebere a hned se vypne ![]()
Přikádám fotečku mazlíka spícího na sedačkách před garáží
Ne že by neměl boudu, to hnědé v zadu je jeho domek, ale mu se líbí tam asi
![]()