Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Četly jste to na Seznamu? V ostravě někdo pobodal tři děti...........
to jsou kurvy.........rozřezat a solit...........
![]()
já se z toho zblázním.Mě nejde vypálit to naše DVD ze svatby
![]()
Kači už ne, ale celé dopoledne tak jemně a dost sněžilo, no cosik přibylo ![]()
Tak se opatrujte a sladké sníky
![]()
Ahojky holky, tak jsem se vyhrabala z postele
Dnes se mi nějak nechtělo…koblížek jel do polska, tak mi slíbil koupit krowky
Tak bude na cukrovíčko ![]()
Dobré slunečné rano
ňam krowky, to by u nás nevydrželo ani 5 minut, takové chutě mi dělat hned po ránu ![]()
Luci jdou do cukroví, takže mslím že chutě uklidním
Ale to cukroví sním před Vánoci
![]()
Tak já si včera sepsala seznam, co všechno potřebuju na cukroví, ať pak nemusím běhat pro každou věc zvlášt. No a asi tak za týden začnu s pečením ![]()
Já taky začnu až tak za týden, možná dva a ak vše najednou. Perníčky co dělám jsou měkké, takže pohoda. Aspoň budu mít kratší čas na vyjezení, ale muž mi slíbil že to zamkne ![]()
Ahojky holky, tak já už mám seznam na pečení taky napsaný a chtěla bych začít někdy příští týden uvidím jak to stihnu a navíc to musím nějak zkloubit s prací a ten poslední týden před Vánocema tady budu dělat velký vánoční úklid.
Já vánoční úklid prdím…jen jako vždy vytřu, vysaju a utřu prach. Okna myju jednou za rok, tady se moc nešpiní, u našich se myly dvakrát do roka a i tak mi přišly pořát špinavé, taky možná tím že taťka topí uhlím ![]()
Ahoj, tak já seznam na cukroví ani psát nemusím, protože dělám jen linecké, van. rohlíčky a perníčky( ty už mám hotové). Nějak nevím, jaké cukroví dělat. Nám to dvakrát nechutná, je to všechno stejně suché. Kdybyste měla některá fakt dobré, tak dejte recept. Opravdu bych uvítala nějakou dobrotu. ![]()