Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
30.11.10 17:43

holky, mě tááááááááááák bolí záda z těch sáněk, jsem ko..................a protivná :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
30.11.10 17:49

Ahoj holky, tak dneska kontrola nic moc :roll: Dr. se nelíbil čípek, nasadila mi magnesko, ale díky bohu se neotvírám. Já cítím, že tam dole není vše OK :-? No doufám, že to bude dobré. Na cukr jdu 14.12 a 16.12. další kontrola. Jinak další blbá zpráva ze sociálky, protože už nemám zaměstnavatele, tak mužu mít jedině čtyřletou variantu :cert: No já to čekala, ale stejně nevím jak to potom bude. Budu muset sehnat aspoń nějakou brigádu. Takže shrnuto, dnešní den na hovno :nevim: ani jsem neměla chuť běhat po obchodech. Doufám, že jste na tom byli dneska líp :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.11.10 17:50

luci, jsem ko a jsem taky zvědavá, co mi řekne dr ve čtvrtek, protože takový nápor co mám, je úlet…to je prostě sto a jedna s prvním těh…
tak se opatruj luci a nepřepínej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
30.11.10 18:00

Jani, to víš, že to u malé moc nejde, nepřepínat se 8-o však to znáš u sebe moc dobře a ještě k tomu teď pře Vánocema, umýt okna, napéct a ještě mám obědnaný ten vysavač na koberce, takže děs běs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.11.10 18:11

luci, to já vím, je toho hodně…ale hlavně, že tě nešupla do nemocnice :srdce: já dneska nevím, jestli jsem více unavená psychicky nebo fyz, :nevim: :nevim: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
30.11.10 18:15

No to já jsem taky ráda, že jsem doma :palec: já jsem to magnesko nechtěla brát původně vůbec, protože jsem se potom nemohla u porodu otevřít. Ale já, když vstanu tak dostanu jakoby křeče, tam uplně dole :nevim: tak ho raději budu brát, lepší mít dlouhý porod, než porodit teď ve 25 tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
30.11.10 18:19

Jani, ono to tlačení kočáru nebo táhnutí sání není taky nic s medem, to se zdá, ale břicho dostává zabrat, no jo, ale co dělat. Já mám už Terezku větší, hodně ujde po svých, ale ten tvůj prďola je ještě malinký. Musíme se držet, nic jiného nám totiž ani nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.11.10 18:28

no já když si lehnu, tak mi tvrdne břicho a jako kdyby mi na něho někdo tlačil úplně silou, tož uvidíme, já nepoznám, jestli mi něco je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
30.11.10 18:43

na tvrdnutí břicha se mě taky ptala, taky to není moc dobré když ti tvrdne, to prý začínají stahy :nevim: Na to taky fasneš magnesko, určitě 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
30.11.10 18:45

já se při tom všem ani nezeptala, jak je už mimi velké a kolik váží :oops: Akorát říkala , že pytlik tam nikde nevisí, takže potvrzená holčička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
30.11.10 18:55

Holky,tak já jsem na tom podobně včera jsemtáhla sáně smalým a dneska vstávala s bolestí břicha. Pár dnů se mi to už taky nezdá bo mi docela tvrdne břicho a je to tak jak popisuješ jani ty někdo to tlačí tak až mi vyhrknou slzy. Já jdu na kontrolu až příští týden tak snad to bude ok. A hlavně u všech to bude všechno ok a rodit budem v termínu.
Dneska jsem tu mělajednu krávu na nehty. Přímo ji nesnáším a ona mi říká nechci tě nijak strašit ale tyjsi furt stejná a pěkná po obličeji ty určitě budeš mít druhého kluka. Takové keci zbožňuju.
Jsme dnes pekla s malým bábovku. šikulka michal a přidával mouku. No a z něčeho chytl průjem. Na snídani měl termix a u babičky párek tak asi z toho. jsem ji říkala ať mu ho nedává že se posere a je to tu, tak snad je to jen z jídla jinak mě jebne. To by zase bylo tak na týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.11.10 18:58

ahoj holky já mám taky potvrzenu Kačenku už po druhé........... :dance: :dance: :dance: :dance: Teď jsem doběhla s fotkama tak to hodím do počítače a dám na svůj profil-tak do hodiny a Kačenku ale nee protože ten ťulin dr. mi udělal videa, ale ne fotky tak jdu ještě příští týden.Jinak Kačka kope celý den a jak ji měl natáčet tak si dala pěstičky před obličej a polibte mi prdelku.Vylezu od Dr. a skopala mě........asi že ji předvádím nebo co....... :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: tak jsem s ní asi půl hodiny nemluvila....... :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.11.10 19:02
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
30.11.10 19:05

Kači, ty umíš vždycky zvednout náladu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.11.10 19:05

jinak, já než jdu spát, tak si dám jedno magnesko a celý den piju kyselku, tak uvidíme…třeba tam nic ve čtvrtek neuvidí…ale někdy si říkám, že bych si aspoň v nemocnici odpočinula a poležela… :oops: :oops: :oops: :oops: stejně bych tam nešla, nemůžu bez toníka být :srdce: :srdce: :srdce: nevím, jak přežiju porodnici, ale asi nebudu mít čas na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí