Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nikol,nenervuj se,s mámou..někteří lidi jsou takoví,taky mám hádavou a manipulativní matku
,myslela jsem,že s dětma to bude lepší,ale není,to se stala ještě navíc „paní chytrou“,která ví nejlíp,jak to má být-no,přitom já si tu její „výchovu“ještě pamatuju.A jsi těhotná,tak si nekaž náladu,buď se to vyřeší časem,nebo taky ne…
a svět se nezboří,máš svoji skvělou rodinu,šikovného muže a to je hlavní
A když vám s ničím nepomůžou,no co,aspoň nebudeš muset být vděčná a nikdo ti nic nebude vyčítat
a budeš mít klid.Tak je to,s matkama…my snad budeme lepší,mamky i tchýně,co říkáte
,že jó
![]()
Jdu se natáhnout ke klukům,píšou úkoly,tak budu trochu lenošit a trochu radit
a pak s nima na trenink,to bude cesta.. ![]()
já dneska objednala něco přes net děckám na levných knihách, a zbytek je vymyšlen, jen to koupit, jen u nás je velké kulové, chtěla jsem koupit mamce a tchýni takovou tu lampičku ne na olej, ale na to jablíčko a oni vzali jen dvě a ty se prodali a neví, jestli pán dorazí, tak uvidíme…to je pech ![]()
Holky u nás se čerti žení
Šílená chumelenice a mráz -11 stupňů a do toho chce jít malá ven brrrrrrrrrrr. Zkusím ji ještě ukecat, ale myslím, že to nepujde
![]()
mě taky psala známá, že nikam nejedeme, že se to nedá…
tak asi ůjdeme na kafe ke známé, bydlí deset minut pěšo…uvidím, jdu jí napsat ![]()
Já na trenink pojedu asi krokem,to abychom jeli o hodinu dřív,nebo co
.Zas auto zasypané,není vidět ![]()
Holky ted jsem tu nekde cetla, ze pampersky maji nizsi kvalitu nez mely.
Megg- my jsme meli na obed prirodni kureci rizek s hranolkama ![]()
Já dělám k večeři smaženého pangase a lososa(co kdo chce) s br.kaší a mrkvový salát ![]()
Těm plínám zatím nerozumím
,budu z,atená jak prvorodička,když byli kluci malí,měli jen Pampers a Fixies a to snad jen podle hmotnosti…vlastně ještě Pam.sensitive,ale jinak…žádné různé barvy atak.Z toho budu jelen. ![]()
Děkuji, asi zítra taky udělám přírod. řízek a hranolky, jestli jsou v mrazáku, a červenou řepu.
U nás je strašně hnusně, mráz, fičí a sněží.
A zítra na UZ natáčení na DVD, teda jestli dojedem do Prahy, asi pojedem dvě hod. předem.
tak já přišla z venku, šla jsem k té známé se sáněma, tak tam je fakt nadělení, krásná zima, ale je to nepraktické
![]()
zítra se tady na námšstí rozsvicuje vánoč. strom, tak snad se to trochu umoudří…
já nic jiného než pampr. neměla, a malému sedí, není otlačený, neolízá, tak to neměním a zatím na ně je…
No venku je fakt opravdová zima
Já byla více spokojená s Huggiesama ![]()
jojo, každý to má jinak, toníkově prdelce sedí pampr. vlastně měl jenom tyto, tak třeba i jiné, ale měnit se mi to nechce…
Jasne, jak sedi tak proč měnit
Dneska jsem si nalouskala oříšky, takže už jenom fakt začít péct ![]()
Tej, kde jsiiiiii, už máte nový notebook nebo vás tam přisypal sníh
![]()
Tak na ten trenink jsme se vyprdli…všude stály auta v koloně,odbočit doleva by trvalo kdoví jak dlouho,no co,stejně kluci pokašlávají,tak snad nás trenér zítra neseřve
Strašně jsem se přecpala,tlačí mě břicho jak hrom ![]()