Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. píše:
dneska má toník 15 měsíců![]()
![]()
![]()
gratulujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
U nás má začít sněžit v 11 hodin podle hodinové předpovědi tak jsem zvědavá jestli jim to i tentokrát vyjde a má sněžit v kuse až do 22 hod.
![]()
To budou kupy, zase budeme s malou řádit huráááááááááááá
Vyštrachala jsem staré šusťáky, co měl chlap na babetu a oblíknu je heeeeeeeeeč, bude mi teplo na dupku ![]()
tož já doufám, že pojedeme autobus, stačí, že budu šmatlat nějaké tři kilásky zpátky…
holky, děkuju ![]()
j.s. píše:
tož já doufám, že pojedeme autobus, stačí, že budu šmatlat nějaké tři kilásky zpátky…
holky, děkuju
a proč nejedeš zpět busem?zase tě bude bolet bříško...........
![]()
M.Lucka píše:
To budou kupy, zase budeme s malou řádit huráááááááááááá![]()
![]()
Vyštrachala jsem staré šusťáky, co měl chlap na babetu a oblíknu je heeeeeeeeeč, bude mi teplo na dupku
ty nefrajeř jo?Honzík je hubenější než já tak od něj si nic půjčovat nemůžu.........
![]()
To muj je taky hubenější, ale šusťáky jsou na gumu a tehdy si je kupoval sám, takže si koupil nějaké obry, škoda pro něho, vyhoda pro mě
![]()
holky ahoooooj
tak já dneska budu dělat čočku na husto ale jsem totálně ve skluzu. Přijela teta se strýkem z Prahy tak jsme drbali a ve 12 mi má přijít kámoška na nehty. Tak jsem se dozvěděla že bratránek čeká holčičku měsíc před mým termínem. Vzalo si holku co má 3 dcery z prvního manželství a teď čekají 4 no to je maras a ještě pronesl že pak chtějí ještě jedno. Hlavně že se říká pokud chce baba mít dítě opačného pohlaví tak má změnit chlapa tak jim se to nějak nepovedlo.
Nic jdu fakt něco dělat bo se pak z toho všeho po…
No jo Peti, zase narazila na takového, co umí dělat jenom holčičky
![]()
Peti žádný stres......ano?U nás už sněží..........tak se trochu sekli v té předpovědi.Já si už na ksicht namalovala obličej tak budu moct vyrazit mezi lidi........
![]()
peti, pošli bráchu tak za tři roky k nám
![]()
kači, děkuji za mail ![]()
já jsu zasmažit polívku a pomalu se oblíkat, prádlo už visí,…
kači, zpět mi nic nejede
![]()
holky, já jsem tak šikovná
prodala jsem radon, hlukovou studii budeme dělat na půl a asi to bude stát 3500 a asi domluvím i výškopis a polohopis na půl, to je parááááááááááda, tak už jen aby vyšla ta hygiena a snad budeme stavět…jestli ne, tak budeme mít krásnou zahradu u cesty
![]()
j.s. píše:
holky, já jsem tak šikovnáprodala jsem radon, hlukovou studii budeme dělat na půl a asi to bude stát 3500 a asi domluvím i výškopis a polohopis na půl, to je parááááááááááda, tak už jen aby vyšla ta hygiena a snad budeme stavět…jestli ne, tak budeme mít krásnou zahradu u cesty
![]()
![]()
![]()
tak to je dobrý začátek a bude to mít i dobrý konec uvidíš.......
![]()