Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No jako kdyby fakt jezdil Terranem, tak jsem v klidu, ale tou hondou…je tak nízká
Ještě on fuč a já sleduju zprávy jaká je kalamita a jak se bouralo, teď stresuju co on, ale mám strach mu volat, že kdyby řídil
No děs!!!
teji jsem na tom stejně já v ruce telefon že budu volat jestli je vše ok a pak si říkám radši ne
No a tam tak sněží…jako už skoro 10cm napadlo, sneží fakt hodně hustě
Sakrec a on odpo jede do Ostravy
Tady budu stresovat do večera ![]()
TAK JÁ JSEM DOŠLA, TAKOVÁ MENŠÍ 4,5KM TRASA VE SNĚHU S KOČÁREM V CHUMELENICI…MALÝ VYTUHNUL V KOČÁŘE, TAK JSEM HO TÁHLA AŽ NA BALKÓN, KUKNU NA NĚHO DO KOČÁRU POD SLÍDU A ON SE NA MĚ DÍVÁ
VŠECHNO ZASRANÉ OD KOLEČEK, NO NEVADÍ, SNĚDLI JSME POLÍVKU, JÁ PLNÉ DVA TALÍŘE, DÁM MU ZA CHVILKKU MLÍKO A JDEME SI LEHNOUT, DNESKA ANI JÁ UŽ NIC NEMUSÍM................
U BABIČKY JSEM SI ZASE POBEČELA A TO JSEM ŘÍKALA, ŽE NESMÍM, ALE JAK MI ŘEKLA TAK TĚŽCE, JANIČKO DĚKUJI, JSI HODNÁ, TAK UŽ JSEM TO NEDALA, NEMŮŽE JÍST, TAK MÁ POŘÁD SONDU DO NOSU S VÝŽIVOU…ALE JE TAK KRÁSNÁ, MÁ TAK HEZKOU PLEŤ, SKORO ŽÁDNÉ VRÁSKY, TAKOVÁ POHÁDKOVÁ BABIČKA
![]()
j.s. píše:
TAK JÁ JSEM DOŠLA, TAKOVÁ MENŠÍ 4,5KM TRASA VE SNĚHU S KOČÁREM V CHUMELENICI…MALÝ VYTUHNUL V KOČÁŘE, TAK JSEM HO TÁHLA AŽ NA BALKÓN, KUKNU NA NĚHO DO KOČÁRU POD SLÍDU A ON SE NA MĚ DÍVÁ![]()
![]()
VŠECHNO ZASRANÉ OD KOLEČEK, NO NEVADÍ, SNĚDLI JSME POLÍVKU, JÁ PLNÉ DVA TALÍŘE, DÁM MU ZA CHVILKKU MLÍKO A JDEME SI LEHNOUT, DNESKA ANI JÁ UŽ NIC NEMUSÍM................
U BABIČKY JSEM SI ZASE POBEČELA A TO JSEM ŘÍKALA, ŽE NESMÍM, ALE JAK MI ŘEKLA TAK TĚŽCE, JANIČKO DĚKUJI, JSI HODNÁ, TAK UŽ JSEM TO NEDALA, NEMŮŽE JÍST, TAK MÁ POŘÁD SONDU DO NOSU S VÝŽIVOU…ALE JE TAK KRÁSNÁ, MÁ TAK HEZKOU PLEŤ, SKORO ŽÁDNÉ VRÁSKY, TAKOVÁ POHÁDKOVÁ BABIČKA![]()
![]()
![]()
Ach jo holky vůbec nevím co mému na vánoce, chce vysokotlaký čistič, ale ten stojí tak okolo 5tis a to faaakt teď nemám. Řeknu našim ať přispějou a něco tak do 2 max, ale nevím co
![]()
Na narozky dostal věci na kolo tak jsem vyčerpala nápady ![]()
Ahoooooooooj ![]()
Ráno jsem byla na kontrole, objednaná na 8:30, v 9:30 vzal ženskou, co dorazila až po mně, tak jsem byla vytočená jak nevím co.
9:45 mě konečně vzal a měl štěstí, že mě mezitím rozesmály ženské v čekárně, jinak by asi dostal přes hubu. To je katastrofa ty jeho objednací hodiny, které jsou stejně k ničemu. ![]()
Každopádně i nadále mám lupat magnezko, protože mi často tvrdne břicho. Stačilo, že jsem vylezla na kozu a bříško jsem měla jak šutr. No hlavně, že nemusím do špitálu. A máme potvrzenou Dominičku, i když to dalo práce, se k té pipině dostat ![]()
U nás taky chumelí a to jsem chtěla odpoledne s malou do města na rozsvěcení stromečku. V tomhle počasí teda nevím, jestli vytáhnu paty ![]()
Výzdoba doma dokončená, v komoře připravené dárečky k zabalení, teď už jen dopéct cukroví a už Ježíšek může klidně přijít ![]()
Tej, můj si na Vánoce kupuje boty na kolo a nášlapy, jinak nic nechce a ani nepotřebuje. Dneska jsem mu jen koupila zimní rukavice, ale dostal je hned protože nosil jen ty tenké od ťamíků, co mi kdysi ukradl
Takže já ti asi moc neporadím. Kámoška dává svojemu nějaký lepší parfém a pak tradičně oblečení a jiné měkké dárky. Ono se těm chlapům debilně vybírá. ![]()
tak ten sviňák neusnul.......a já jsem taková rozlámaná…chjo, hodinu jsme leželi v posteli a já na něj hukala, ať spí…
teji, já nevím, nic si nedáváme, možná pak krb, jestli to dobře dopadne, jinak má dan rád parfémy, ale to ten tvůj asi nee…jinak by potřeboval kabát k saku, boty k saku, do práce, a nějaké šusťáky nebo tepláky na ven, nové snowboardové prkno a boty, takže nedostane nic, ale je toho hodně, co by chtěl a potřeboval nové, ale bohužel,… ![]()
Kri taky gratuluju ke slečince
![]()
Jako potřebuje nové letní boty, tak to tak trochu uvažuju, jenže zas chci aby měl i něco co nepotřebuje. Jako ty boty se mu budou muset stejně na jaře koupit, takže tak no. Do garáže nějakou skříň, ale to jsou taky pálky. Na parfemy není vůbec, používá jen oldu špicu pod paži a toď vše. Parfémů a takových hovadin má spooooustu, všichni mu to dávají, no kokoti
Nenosí hodinky, šperky žádné nic. Oblečení civil, nepotřebuje nic, má troje rifle, x triček a mikin a stejně v tom chodí hooodně málo. Monterek a kriček do garáže má taky dost. Hodily by se mu termo spodky na jaro na kolo, ale to zas jako kupovat mu vše jen na kolo se mi nechce
Nářadí a vše možné jak potřebuje tak si kupuje sám, já bych pořádně nevěděla co to má umět. Knížky nečte, hry na PC hraje, ale na to už nemáme PC a to stejně má hry stažené od kámoše a hraje hooodně málo, hudbu žádnou nijak extra neposlouchá, stačí mu rádio
Fakt mám v hlavě pusto prázdno…kdyby neměl hned předtím ty narozeniny…no musím něco vymyslet ![]()
a tak mu kupte dohromady croozera za kolo, je to i pro johanku, i pro něj, jako pro tátu, docela dobré ceny jsou na aukru ![]()
Jani zas to už bych mu za ty prachy koupila spíš ten vysokotlaký čistič co chce
Uvažuju nad těma botama, objednám teď přez net a kdyby se mu nelíbily tak si vybere na prodejně jiné, boty fakt potřebuje.
Jinak já bych spíš něco malého co by ho potešilo…ten croozer je dost drahý, to už bych fakt koupila neco co vím jistě že potřebuje. Mám v hlavě vymeteno
![]()
Ty jo to mu babka furt posílá, pak to leží v lednici do aleluja a já to pak házím psovi ![]()